Një Grusht Dhe Nga Toka Mëmë

Historia E Muzikës Së Lehtë Shqiptare, 1962 - 2015, Vol. 6, 3m 04sec

Një Grusht Dhe Nga Toka Mëmë
  • Një Grusht Dhe Nga Toka Mëmë

Chat About Një Grusht Dhe Nga Toka Mëmë by Arta Babaramo