Qielli Dhe Toka

Historia E Muzikës Së Lehtë Shqiptare, 1962 - 2015, Vol. 12, 4m 32sec

Qielli Dhe Toka
  • Qielli Dhe Toka

Chat About Qielli Dhe Toka by Bojken Lako