Florin Rosoga Podcast

Florin Rosoga Podcast

Podcastul în care iau interviuri unor antreprenori care inspira, oameni de marketing, sportivi și top performeri. Astfel avem o colecție publică de podcasturi unde discutăm idei și oferim mentorat virtual pentru tinerii antreprenori ce vor să învețe cum să aibă succes în viață și în afaceri.

Episodes

May 7, 2021 39 min

Florin Pop este investitor, și fondatorul Prima Invest. Are multă experiență în piețe de capital și în management de portofoliu. De asemenea, în ultimii ani a acumulat experiență și în zona de startups și angel investing.

Share
Mark as Played

Mihai Tiepac este trader, trainer și investitor pe bursă. Am discutat în acest podcast despre povestea și experiența ta, dar și despre ce sunt roboții de tranzacționare, strategii folosite, când este benefic să-i folosești și când nu. De asemenea am vorbit despre asemănările și deosebirile dintre un antreprenor și un trader.

Share
Mark as Played

Sorin Trâncă este om de publicitate, autor și fotograf amator. Este fondator al agenției Friends \ TBWA una dintre cele mai importante agenții de publicitate din România și a fost director de creație timp de 15 ani.

Share
Mark as Played

Ion Cataragă este copywriter digital specializat în funneluri și lansări de produse. El ajută antreprenorii să își dezvolte afacerile în mediul online prin texte care conving și strategii de funnel personalizate. Anul trecut a creat textul și strategia pentru multe proiecte, dintre care o parte prin intermediul Magic Copywriting Studio – locul unde alături de echipa sa transformă cuvintele în conversii prin copywriting și strategie...

Share
Mark as Played

Madi Rădulescu este facilitator, trainer și coach de echipă experimentat care adună peste 25 ani de experiență de lucru cu leaderi în companii mari, multinaționale. Activează de peste 10 ani ca și coach executiv și în 2019 i-a fost acordat premiul Gold Coach Award conform Romanian L&D Industry, survey la care au participat peste 570 manageri și specialiști de resurse umane.

Share
Mark as Played

Mihaela Feodorof este fondatoarea Yourway Life & Career Counseling, companie care ofera consiliere pentru studenți, elevi și copii, respectiv a PerformanceWay prin care ajută la a identifica și dezvolta potențialul existent în companii, oameni de business și lideri.

Share
Mark as Played

Andrei Roșu este sportiv de anduranță și fondatorul Filgud, brand care oferă alternative sănătoase la unele dintre cele mai îndrăgite brânzeturi, lactate și alte produse de origine animală.

Share
Mark as Played

Lorand Soares Szasz este fondatorul Upriserz, platformă de cursuri online și educație antreprenorială. În acest episod al podcastui am vorbit cu Lorand despre finanțe personale pentru oameni simpli, în mod special modul în care Lorand însuși își gestionează finanțele personale.

Share
Mark as Played

Andra Pintican este trainer de educație vocațională și fondator al Școlii de HR, spațiu creat pentru persoanele care vor să învețe resurse umane sau care vor să facă reconversie profesională.

Share
Mark as Played

Valentin Maior este antreprenor, fost inginer și programator care s-a reîntors în România dupa mai mulți ani petrecuți afară. În momentul acesta este implicat în mai multe proiecte, cum ar fi Kidprenor și alte proiecte din zona de tehnologie.

Am discuta despre:

Povestea plecării și întoarcerii sale;
Mindset și felul în care integrăm: creativitatea, productivitatea, disciplina, atitudinea și componenta financiară ca și antreprenori;
...

Share
Mark as Played

Florin Păsat este trainer și speaker, aflat pentru a doua oară în podcast. Florin ajută oamenii să crească prin schimbarea credințelor personale și prin plantarea unor "semințe" mentale potrivite. Află mai multe despre asta în podcast.

Share
Mark as Played

Ion Gheorghe Petrovai este profesor asociat la Universitatea Babeș-Bolyai în Departamentul de Sănătate Publică unde predă cursul de Sănătate și IT. Este, de asemenea, implicat în comunitatea Health Inovators și un susținător al inovației în sănătate.

Din poziția de cofondator și director de proiect al Freshblood, ajută la susținerea inovației în sănătate în România și Europa de Est. Ion este și consultant, lucrând cu startup-uri pe...

Share
Mark as Played

Alin Chiriac este antreprenor implicat în proiecte de digitalizare a educației. El gestionează Adfaber, ONG care militează pentru digitalizarea sistemului de educație din România și Code School Clubs - rețea de cluburi private de tehnologie pentru copii, unde copiii pot să învețe programare și care sunt prezente în 10 orașe din România.

Share
Mark as Played

Petre Bîrlea este psiholog și marketer digital pasionat de dezvoltare umană și de înțelegerea celor din jur. În acest moment pasiunea sa este să descopere zona de profunzime a dezvoltării personale și să o prezinte lumii din perspectiva de podcaster și de psiholog.

Am discutat în acest podcast:

Cele 2 tipuri de dezvoltare personala - lucrul la "vârful piramidei" (lucrul cu comportamente și gânduri) vs. "baza piramidei&#...

Share
Mark as Played

Gabriela Ilie este coach acreditat și psiholog în formare. Ea este persoana din spatele podcastului Morning Podcast, unde vorbește împreună cu invitații ei despre rutinele de dimineață ale oamenilor de succes.

Share
Mark as Played

Daniel Tănase este moderatorul podcastului Finanțe FM. Acest episod a fost unul în care am stat de vorbă amândoi despre podcasturi și care este viitorul lor.

Share
Mark as Played

Adrian Dragomir este fondatorul termene.ro, platformă care oferă informații despre toate companiile din România. Am discutat cu el despre:

- Granturi guvernamentale;

- ImmInvest;

- Granturile Măsura 1, 2 și 3;

- Granturile pentru digitalizare a companiilor;

- Microgranturi și granturi capital de lucru;

Share
Mark as Played

Bogdan Dinu este investitor în imobiliare și pe bursa, de asemenea, el este domnul Căruța cu Bani. Bogdan creează materiale online care ajută lumea să se educe financiar, în special pe direcția creșterii veniturilor active, eficientizarea cheltuielilor, investiții și bugete.

Share
Mark as Played

Bogdan Cotiso Nistorică este un antreprenor care vine acum în fața noastră să ne vorbească despre Kidprenor România, programul de educație antreprenorială pentru copii.

Share
Mark as Played
December 14, 2020 24 min

Ana Maria Onica este cofondator UberPixel și unul dintre fondatorii VoxiKids. A plecat din zona de corporate unde a fost UX designer pentru produse software destinate copiilor, acest lucru reflectându-se în produsele pe care le dezvoltă în acest moment.

Share
Mark as Played

Chat About Florin Rosoga Podcast

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.