Kjokkenutstyr - Podcast

Kjokkenutstyr - Podcast

Kjokkenutstyr er en nettside med guider og produktomtaler for det meste innen kjøkkenutstyr og matlaging. I denne podcasten vil du finne stemmeversjoner av de ulike produktguidene på nettsiden.

Episodes

June 10, 2021 11 min

Tekanner finnes i mange design og varianter. Mens noen tekanner har et klassisk britisk preg, er andre inspirert fra asiatiske te-tradisjoner. Noen låner også elementer fra flere kulturer.

I denne podcasten finner du en tekst til stemmeversjon av vår gjennomgang av tekanner. Her ser vi på klassiske og moderne alternativer fra leverandører som Stelton, Kähler, Royal Copenhagen, Broste Copenhagen, Menu, Bitz og andre.

Vi har forsøkt ...

Share
Mark as Played

En ildfast form er et allsidig verktøy på kjøkkenet. Om du ønsker ovnsbakte grønnsaker, laksefileter, gratenger, lasagne, middagspai og mye annet, så kan man benytte den ildfaste formen.

I denne podkasten finner du en tekst-til-stemmeversjon av vår gjennomgang av ulike ildfaste former. Her har vi sett på et bredt utvalg av alternativer.

De ildfaste formene finnes i utgaver i keramikk, glass, porselen, rustfritt stål og stentøy. For...

Share
Mark as Played

Når høsten kommer, og gryterettene igjen skal frem på middagsbordet, er det mye å se frem til. Med en jerngryte har du et godt verktøy for å lage gryteretter.

Ved siden av å brukes til suppe og gryteretter, kan en jerngryte også benyttes til baking av brød i stekeovnen. Dette skaper et rundt brød (hvis jerngryten er rund) med sprø kanter. For enkelte av grytene kan det være nødvendig å bytte ut lokkets «knott» før det benyttes i st...

Share
Mark as Played

Når grillsesongen nærmer seg, skal man gjerne ut i hagen og kose seg med god grillmat. Dette gjelder både om man bruker sommeren hjemme, elle rom man tilbringer den på hytta.

Til grillmaten hører gjerne et godt stykke kjøtt. Om dette er biff, koteletter, eller en stor burger, så vil det hjelpe med et godt biffbestikk.

Et biffbestikk er et bestikk som gjerne har grovere tagger en tradisjonelt middagsbestikk. Dette gjelder spesielt k...

Share
Mark as Played

For å holde orden på kjøkkenknivene, kan en knivblokk være meget praktisk. Knivblokken sørger ikke bare for at knivene holdes ryddig. Samtidig vil den også sørge for at knivene ikke riper mot hverandre, og at man får mindre sjanse for å skjære seg når man roter i kjøkkenskuffen.

I vår guide til knivblokker har vi sett på flere alternativer fra ulike leverandører. De fleste av aktørene innen knivblokker, tilbyr også matchende knivse...

Share
Mark as Played
June 1, 2021 12 min

Om du er glad i pasta, men enda ikke har oppdaget dørslag, da er du på vei til å gjøre livet ditt langt enklere. Med et dørslag slipper du å helle av det varme pastavannet mellom kjelen og lokket.

I stedet heller du pastavannet, med pastaen i, direkte i ditt dørslag, og vannet renner av. Dørslag benyttes også til å helle av vann fra kokte grønnsaker, rensing og skylling av belgfrukter, frukt og grønnsaker, og mye annet.

I denne pod...

Share
Mark as Played

Bordbrikker er både pene og praktiske når bordet skal dekkes. Ikke bare er de fine og dekorative på bordet, bordbrikkene er også med på å beskytte underlaget for riper og slitasje.

Samtidig sørger bordbrikkene for å dempe støy fra glass, bestikk og tallerkener som flyttes rundt på bordet.

I denne podcasten finner du en tekst-til-tale-versjon av vår gjennomgang av ulike bordbrikker. Her har vi sett på bordbrikker og dekkebrikker fra...

Share
Mark as Played

Grilling er en naturlig del av sommeren, og her hører også kjøkkenforkleet til. Kjøkkenforkle finnes i mange utgaver, både for han og for henne. I denne guiden til kjøkkenforklær har vi sett på alternativer i skinn.

Kjøkkenforkle i skinn er et røft alternativ, som er med på å skape en tradisjonsrik aura rundt grillingen. Skinnforkleet passer også godt i kombinasjon med de ulike kjøttet som legges på grillen.

I vår gjennomgang av sk...

Share
Mark as Played

I middelshavskostholdet står bruk av olivenolje som en sentral del av dietten. Her benytter man olivenolje som tilbehør til ulike salater og tilsvarende matretter, eller som tilbehør til brød.

Med en oljeflaske tilgjengelig vil du lettere kunne tilsette olje til matvarene etter ønske. Et alternativ er her å også bruke oljer blandet mer urter eller tilsvarende smakstilsetninger. På denne måten får man også mer smak til måltidet.

I d...

Share
Mark as Played

I denne podcasten vil du finne en tekst-til-stemmeversjon av Kjokkenutstyr sin gjennomgang av ulike kaffekanner. Her har vi sett på flere av de mest populære kaffekannene på markedet, og sammenlignet design, termofunksjon basert på DinSide sin test, funksjonalitet og annet.

Hva man ser etter når man skal velge kaffekanne er ofte individuelt, og vi har derfor forsøkt å samle en grei variasjon blant kannene. Vi håper at du kan bruke ...

Share
Mark as Played

Mange har egg som en sentral del av sin frokostrutine, kanskje spesielt knyttet til søndagsfrokosten. Noen foretrekker speilegg, mens andre liker enten hardkokte eller bløtkokte egg.

Mens speilegg normalt serveres rett på brødskiven, er det vanlig å servere hardkokte og bløtkokte egg i ett eggeglass. Eggeglass finnes i en rekke farger og design. Her kan man også velge mellom flere ulike materialer.

I vår guide til eggeglass har vi ...

Share
Mark as Played

En pastatallerken er kanskje ikke det første man tenker på når det kommer til servise og tallerkener. Pastatallerkenen er større en tradisjonelle tallerkener og kan gjerne beskrives som en kombinasjon av en tradisjonell flat tallerken og en frokostbolle.

Pastatallerkenen egner seg selvfølgelig godt til pasta, men kan også benyttes til større salater, buddha-boller, eller andre måltider hvor man har behov for litt større porsjoner.

...

Share
Mark as Played
April 30, 2021 13 min

I vår post om ulike grytesett finner du en gjennomgang av 8 ulike sett med gryter og kasseroller. I denne podcasten finner du en tekst-til-stemme versjon av bloggposten (Se originalpost på nettsiden).

I gjennomgangen ser vi på grytesett fra leverandører som WMF, Zwilling, Christiania 1739, Tefal, OBH Nordica med flere. Grytesettene kommer gjerne i serier der det også er mulighet til å bygge ut med stekepanne og annet steketøy.

Når ...

Share
Mark as Played

I denne podcastepisoden finner du en tekst-til-stemme versjon av vår sponsede produktomtale rundt salt og pepperkverner (Les gjennomgangen her).

Her ser vi på flere ulike salt- og pepperkverner fra leverandører som Peugeot, Le Creuset, Menu, Hammershøi og mange andre.

En av pepperkvernene i testen har også flere ganger blitt kåret til best i test. 

Vi håper at guiden skal kunne gi deg en bedre innsikt i utvalget blant krydderkverne...

Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Bob Saget's Here For You

  BOB SAGET’S HERE FOR YOU is a podcast that is like no other— For one, this podcast has guests who are friends of Bob’s, or just really interesting people who many of you know and love. Secondly, this podcast is unique because it goes inside Bob Saget’s mind, and then quickly filters out through his mouth. Bob has a way of calming people he has conversations with as well as being entertaining and often informative. Bob talks with his guests with genuine empathy and humor, while reaching his unusually diverse audience that he talks to as a friend, Bob is the dad with great advice, the irreverent funny guy who’s always there when you need a laugh, and the free-associative Bob who goes off on crazy tangents then returns to the subject at hand, as serious or as comedic as it may be, to wrap up each episode in a way only Bob can do. Because he really does believe, “He’s here for you."

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  The MLK Tapes

  According to the official story, on April 4th, 1968, a lone gunman assassinated Dr. Martin Luther King Jr. at the Lorraine Motel in Memphis, Tennessee. That man, James Earl Ray, pled guilty and for most people the case was closed. The MLK Tapes, a new true crime podcast from the creators of Atlanta Monster and Monster: DC Sniper, explores rare recordings of eye-witness testimony and new interviews with people who were there to reveal the true story of the plot to kill Dr. King.

  The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices