All Episodes

April 19, 2018 84 mins

Sportsplanen og formasjonsendringen mot Kristiansund er blant temaene i denne ukens sending av SF-Podden. Vi diskuterer flittig, og er enige med klubben om at formasjonsendring er riktig vei å gå, men lurer veldig på hvorfor denne endringen kommer først nå, etter at sesongen er i gang.

En gjennomgang av kampen mot Kristiansund er naturlignok en del av programmet, inkludert SF-Poddens spillerbørs. Sandefjord spiller ingen kjempekamp, men kjemper gjør de med nebb og klør, og det er nok til å skape entusiasme! Eller?

Banens beste var uten tvil Flamur Kastrati, som meget offensivt etter kampen annonserte at han ikke skal sitte på noen benk igjen. Er du enig?


Gjest i denne ukens episode er Administrativ Leder for Sandefjord Fotball Kvinner, Lasse Saga. Han forteller om satsingen til kvinnelaget, målsetninger for sesongen, hvilke spillere som man bør se opp for og ikke minst hvorfor man bør ta turen for å se på kvinnelaget. Saga forteller om et ungt lag med store ambisjoner, de vil rykke opp til andre divisjon med en gang. SF Kvinner har aldri tapt en seriekamp, og alle i studio er enige om at den trenden vil fortsette etter årets første bortekamp, mot Ørn Horten/Eik-Tønsberg 2. Hvordan tror du kvinnelaget gjør det i år?


Bortekamp skal også herrelaget spille til helgen. Da venter en tøff kamp i Tromsø. Tromsø har som Sandefjord, hatt veldig varierende resultater så langt i sesongen, og det pleier å være jevnt mellom lagene. I studioet råder dog optimismen og alle har tro på seier med den nye formasjonen, og ikke minst spisspartnerskapet mellom Engblom og Kastrati. Hva tror du blir resultatet, og hvem scorer Sandefjords mål?




Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.