Gutta På Golvet

Gutta På Golvet

Hardtslående talkshow som har vært tatt av lufta fra både Radio Arbeidet og Radio Puddefjord, men det har ikke stoppet oss. Nå er kun på podcast noe som gjør at vi aldri trenger å holde noe tilbake. Her får dere servert analyser av morsom og seriøs art.

Episodes

November 25, 2022 57 min

Vi er ikke som andre podkaster i dette landet. Hvilke andre podkaster har to potensielle ordførere med i redaksjonen, nemlig ingen ringere en Gutta På Golvet. I denne utgaven vil Anders Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten snakke mye om lokalpolitikk, nominasjonskomiteen til et visst parti og mye annet som blant annet

- Mange bybanemotstandere skifter mening etter å ha testet ut den nye banen til Fyllingsdalen.

- Ny dati...

Mark as Played

Halleujagutta Anders Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten i Gutta På Golvet forsetter sitt oppdrag med å spre glede og lys i landet. Vi trenger verken å mobbe folk med handikap eller annen hudfarge for å få folk til å le. Som alltid sparker vi oppover og gjør narr av oss elv, enn å sette andre i jævlig situasjon.

Denne gangen kan du høre oss blant annet snakke om

- Atle Antonsen er en idiot

- Mange kjendiser fordømmer Fo...

Mark as Played
November 12, 2022 89 min

Vi går inn i en mørk tid, men lyset skinner ekstra her oss Vi i Gutta På Golvet. Selveste Trond Knudsen er tilbake med gullguttene Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten. Sammen bringer de dere alle de beste de har å by for innen folkeopplysning, humor og gamle røverhistorier. Denne sendingen ble like lang og hard som en film fra Bjørn Tore Productions, men vi gjør dette alltid for dere.

I denne sendingen kan dere blant annet høre...

Mark as Played
November 5, 2022 59 min

Verden kan være et mørkt sted der alt kan se håpløst ut, men vær klar over at det det finnes et lys i mørket. Anders Skoglund, Bjørn Magne Hufthammer og Trond Wathne Tveiten i Gutta På Golvet er dette lyset å i denne utgaven av gutta på golvet har vi til og med selveste Rune Askeland med oss på en kort visitt. Denne gangen skal vi diskutere det siste av det som skjer i verden med et smil så husk å sett deg tilbake i godstolen og ny...

Mark as Played
October 29, 2022 67 min

Vi er nå Norges offisielle Milf og politiske podkast som alle i vårt kongerike må høre på. Også denne gangen vil Anders Skoglund, Bjørn Magne Hufthammer og Trond Wathne Tveiten i Gutta på Golvet gi dere et fantastisk show der politikk, MIlF, humor og sex går hånd i hånd. De er profetene og vet hva som har skjedd og hva som vil skje.

Denne gangen kan dere blant annet høre oss snakke om

- Sindre Finnes ute med selvbiografi, - kjøpte ...

Mark as Played
October 21, 2022 61 min

Mens nominasjonskomiteer og byråd gjør sitt så gjør Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten i Gutta på golvet sitt, nemlig å skape glede i de 1000 hjem. Denne uken har vi atter en gang med supervikaren Bjørn Magne Hufthammer da Trond Knudsen er på en fiskebåt ved Island. Men galskapen blir ikke mindre av den grunn.

Her kan du høre oss snakk om

- Høyre felte Valhammer, men satte ikke selv av en eneste krone ekstra til barnevern.

- K...

Mark as Played
October 14, 2022 57 min

En av Norges eldste og beste podkaster er tilbake igjen med en forrykende sending. Siden Trond Knudsen og er ute på tokt så har Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten i Gutta på Golvet tatt med seg supergjesten Bjørn Mage Hufthamar. Sammen redder vi verden og kommer med dype analyser av de politiske forholdende i Norges egentlige hovedstad Bergen, men vi har alltid med masse humor.

Du kan også høre oss diskutere

-  AUF mener Høyre...

Mark as Played
October 7, 2022 72 min

Gutta På Golvet nr 32 2022

Det har vært en innholdsrike der vi har sett både et nytt statsbudsjett og trøbbel i byrådet i Norges ekte hovedstad Bergen. Anders Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten i Gutta På Golvet tar diskusjonen og løser problemer med en glimt i øyet, men vi skal også innom andre seriøse og morsomme saker

Som blant annet

- Heterofile menn inntar Fincken med “gutta stemning”. Vil ha trekant med skeive kv...

Mark as Played
October 1, 2022 72 min

I dag slår Anders Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten i Gutta På Golvet er et slag for den utrolig viktige storfilmens krigsseileren, som Trond og Trond har gått gleden av å delta i. Men selv om vi tar opp et tungt historisk og viktig tema i tillegg til Bergens politikken så er alltid humoren rett rundt hjørnet

Dere kan også høre oss snakke om

- Bergenslisten vil “kutte i byråkrati og goder for toppledelse og politikere...

Mark as Played
September 24, 2022 63 min

Den hellige trio Anders Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten i Gutta på Golvet lader opp til neste års valgkamp med å holde veldig stort Bergen fokus, men ikke uten et snev av humor. Her får du mange røverhistorier og siste oppdateringer om hva et vist selskap holder på med. 

Vi vil blant annet diskutere 

- Finanselitens sparetips

- Er Torget og Vågsallmenningen i Bergen forsøplet med “jallatelt” og juggel?

- Hvem bør st...

Mark as Played
September 17, 2022 68 min

Det skjer mye i verden, men for oss så skjer det viktigste i Norges egentlige hovedstad, nemlig Bergen: Det er lokalvalg neste år og det vil prege podkastene, men vi kommer ikke til å la humoren slippe taket. Vi skal slippe til lokalpolitikere som gjester hvis de tør, men i denne utgaven av Gutta På Golvet får dere nyte røstene til ANDERS Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten.

Dere kan blant annet høre oss snakke om

- Ber...

Mark as Played
September 2, 2022 47 min

Neste år er det lokalvalg i Norge og med det må vi i Gutta På Golvet slå et slag for byen over alle byer, nemlig Bergen. Vi vil ta for oss mye lokalstoff fremover, men selvfølgelig vil vi ha med all den gode humoren som vi alltid har hatt med. Denne gangen tar Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten igjen for seg det viktigste i denne verden på sin egen måte

Saker som blir tatt opp denne gangen er blant annet

- Er bylisten noe å sa...

Mark as Played
August 26, 2022 59 min

Denne gangen i Gutta På Golvet tar Anders Skoglund dere med på en reise gjennom analyser av Bergenspolitikken kombinert med masse god humor underveis. Alle våre sendinger inneholder alt mellom himmel og jord og man vet aldri helt hvor det går.

Denne gangen kan dere høre oss snakke om blant annet.

- Krf sin exit ut av byrået i Bergen

- Hvor går grensen mellom høy sexlyst og sexavhengighet?

- Finlands statsminister har vært på fest.

...

Mark as Played
August 20, 2022 63 min

Noen av podkastene våre har en tendens til å bli en aldri så liten pølsefest derfor har Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten i Gutta På Golvet valgt å ta med en av Stavanger politikens edleste diamanter, nemlig råskinnet Daria Maria Szymaniuk. Dama er tøffere enn toget og råere en biff. Sammen løser vi verdens største problemer og har de dypeste diskusjoner.

Noen av temaene denne gangen er blant annet

- Tørke i norske sædbanker.

...

Mark as Played
August 13, 2022 66 min

Denne gangen er sendingen veldig spesielt fordi dette er første gangen på flere år som vi gjør sendingen fysisk. Gutta På Golvet med Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten har denne gangen satt seg end på husets pub i Bergen sammen med vår gode venn Ingar Ulltveit Moe. Stemningen ble ganske god og det ble etter hvert mange tomme glass og sakskartet tok vi ikke så nøye.

Men vi kom innom temaer som

- Bybane over bryggen og den komis...

Mark as Played
August 5, 2022 78 min

Da er vi tilbake etter en velfortjent sommerferie med enda en orgasmisk åpning som vil gjøre dere alle yre som det skulle vært vår. Denne gangen har Ander Skoglund og Trond Wathne Tveiten i Gutta På Golvet med seg selveste Trond Knudsen som virkelig er i slaget. Vi har gode diskusjoner og dype ANALyser med mye humor på lager. Mye mimring, men også dagsaktuelle saker.

Bare viktige temaer blir tatt opp er blant annet.

- Er det på tid...

Mark as Played
July 10, 2022 47 min

Oktober er den vakreste tiden på året og hva er de bedre enn å tilbringe den med Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten i Gutta På Golvet? Med sine lunefulle humor og dype innsikt så tar de dere med på en reise gjennom de viktigste sakene den siste tiden.

Denne gangen kan du blant annet høre de snakke om

- Christian Tybring - Gjedde må neste Stortingsperiode sitte ved siden av historiens første Stortingsrepresentant med hijab.

- S...

Mark as Played
July 9, 2022 70 min

Selv om sommeren har blitt kaldere enn ventet så er det alltid noen her til å varme din sjel. Før vi tar sommerpause så har Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten i Gutta På Golvet tenkt til å gi dere en skikkelig lang sommerspesial. Med oss i som gjester denne gangen har vi selveste Bjørn Magne Hufthammer og Trond Knudsen. Sammen skal vi skape den rette stemningen med latter og gode samtaler.

Denne gangen kan dere høre oss blant ...

Mark as Played
July 2, 2022 62 min

Sommeren er endelig her for fult frem for hedonisme utendørs. Mellom slagene er det viktig å få med seg kongene av podkast Norge Ander Skoglund og Trond Wathne Tveiten som atter en helg bringer deg den viktigste verden har og by på med en humoristisk vri. Denne gangen i Gutta på golvet så topper vi laget med selveste Trond Knudsen.

Dere kan høre oss snakke om blant annet

- Solgte puppesvette - stengt av Tik Tok

- Kvinners favorittp...

Mark as Played
June 25, 2022 65 min

Endelig sommer, men det stopper ikke oss på noen som helst måte. Kom og hør på podkasten som er så drøy at til og med Eivin Trædal ikke tør å være med. Denne gangen vil Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten blant annet ha det moro med Bergenspolitikerene og fortelle morsomme historier om en tidligere varaordfører fra FrP og ta for oss favorittene våre i Iron Maiden

Men dere kan også dere høre oss snakke om saker som blant annet

-...

Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  The Piketon Massacre

  The most notorious mass murder in Ohio’s history happened on the night of April 21, 2016 in rural Pike County. Four crime scenes, thirty-two gunshot wounds, eight members of the Rhoden family left dead in their homes. Two years later a local family of four, the Wagners, are arrested and charged with the crimes. As the Wagners await four back-to-back capital murder trials, the KT Studios team revisits Pike County to examine: crime-scene forensics, upcoming legal proceedings, and the ties that bind the victims and the accused. As events unfold and new crimes are uncovered, what will it mean for all involved? What will it mean for Pike County?

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  Morbid

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.