Gutta På Golvet

Gutta På Golvet

Hardtslående talkshow som har vært tatt av lufta fra både Radio Arbeidet og Radio Puddefjord, men det har ikke stoppet oss. Nå er kun på podcast noe som gjør at vi aldri trenger å holde noe tilbake. Her får dere servert analyser av morsom og seriøs art.

Episodes

December 2, 2023 80 mins

Då er det klart for nok ein episode av Gutta På Golvet, ein av Noregs eldste podcastar. Og denne gangen er det herrane Knudsen, Skoglund og Hufthammer som tar deg gjennom vekas sending. Og me kan grantere djupe ANALyser er seriøs sakar og mindre seriøse saker. Og sjølvsagt skal me innom voksenfilmmljøet på Landås.


Her er nokre av sakane som KJEM på denne sendinga.


INP og Bergenslisten, seier nei til byfornyelse på løvstak...

Mark as Played


Gutta På Golvet nr. 45 - 2023

Produksjonen øker stadig for hvert år i Gutta På Golvet, og denne uken er intet unntak. Vi byr på en fersk podkast med grunnleggerne av showet, Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten. Bergens stolte sønner vil lede dere gjennom en rekke spennende diskusjoner og analyser med et glimt i øyet og en god dose humor.

Denne gangen kan dere høre oss diskutere:

 • På innsiden av Odd Fellow - losjen i ...
Mark as Played
November 20, 2023 52 mins


Mørketiden har lagt seg over oss, men frykt ikke! Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten fra Gutta På Golvet står klare til å være lyset i vintermørket deres. I denne ferske podkasten serverer vi en binge av glede og humor, der vi som alltid balanserer mellom alvor og latter.

Denne gangen tar vi dere med på en reise der vi diskuterer:

 • Samfunnet Sjur Holsen advarte oss om – har vi nådd dit?
 • Frikjent for offentlig onan...
Mark as Played
November 10, 2023 51 mins

Ny utgave av Gutta på Golvet! Denne gangen med herrene Skoglund og Hufthammer som tar for seg både lette og dype ANALyser av brennaktuelle samfunnsutfordringer. Tune inn og få en deilig time med både sang og lettbeinte diskusjoner .

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/trond-wathne-tveiten/message
Mark as Played
November 4, 2023 69 mins

Velkommen til en podkast som aldri gir seg når det gjelder humor og dype analyser. Gutta På Golvet, med de uovertrufne vertene Anders Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten, er her for å lyse opp din dag, selv når verden ser mørk ut.

Hver uke tar disse tre dynamiske personlighetene deg med på en reise gjennom de mest absurde og overraskende historiene. De viser deg hvorfor Gutta På Golvet er tøffere enn toget og råere en...

Mark as Played
October 28, 2023 75 mins

Då er klart for nok ein episode, av ein av Noregs eldste podcastar. Og det blir nok ein episode, med djupe ANALyser av alvorlege og mindre alvorlege sakar. Det er blir og eit finkulturelt innslag av Anders Skoglund. Og saman med han denne gangen, får han med seg golvgutta Trond Knudsen og Bjørn Magne Hufthammer. Og me tar ein liten tur innom Landås.

Dette er nokre av sakane som kjem i denne sendinga.

Her kan må gå på nakenkino.

Ter...

Mark as Played
October 21, 2023 59 mins

Verv og posisjoner deles ut i Bergen og vi tar pulsen på det som skjer i Norges egentlige hovedstad og hele verden. Også denne gangen vil Anders Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten ta for seg det viktigste som har skjedd med en dose humor i tillegg til å komme med dypa ANALyser over tingenes tilstand.

Denne gangen kan dere blant annet høres oss snakke om

-   Verv i bergenspolitikken fordeles. Tystad får toppverv.

-  ...

Mark as Played
October 13, 2023 46 mins

Då er det klart, for nok ein episode av Gutta På Golvet. Denne gangen er det golvgutta Skoglund og Hufthammer, som tar deg gjennom denne vekas sending. Og det blir sjølvsagt djupe ANALyser av alvorlege og mindre alvorlege sakar. Det blir sjølvsagt ein liten tur innom filminndustrien på Landås.


Dette er nokre av sakane som kjem i vekas sending.


Radiokanalen P3 fyllar 30 år og hyllar denne viktige kanalen.


Folk som job...

Mark as Played

Vi i Gutta På golvet har blitt beskyldt for å være vulgære og for å putte alt for mye kukk og fittepreik i sendingene. Dette syntes vi er litt urettferdig siden vi har tatt opp mange herlige temaer og kommet med dype ANALyser, men hvis det er sånn kritikerne vil ha det så skal de få det.

Denne gangen vil Anders Skoglund Bjørn Magne Hufthammer og Trond Wathne Tveiten gi dere en skikkelig kukk og fitte spesial. Det er nemlig ikke ba...

Mark as Played
September 23, 2023 62 mins

Valget er over og verden er rimelig fucka up. Bergen er et kaos og høyres leder har gått fra å være stjerna til å være kaviarkrysset i Norsk politikk. Denne gangen er det kun Anders Skoglund og Trond Wathne Tveiten på sending, men de holder ingenting tilbake. Denne gangen kastes alle lover og regler ut av vinduet og politikere og alle partier i dette landet får sitt pass påskrevet. Politisk ANASLyse og klare spark til den ubrukelig...

Mark as Played
September 17, 2023 57 mins
Då er valget over, og det blir gjort Djupe ANALyser av korleis det gjekk for dei ulike redaksjonsmedlemane. Det blir ein grundig gjennomgang av korleis det kjem til å gå i Bergensepolitikken. Men det blir og ANALysar av mindre alvorlege sakar. Og denne gangen er det Herrane Skoglund og Hufthammer som tar deg gjennom vekas sending. Dette er noko av det som kjem i vekas sending. Bergen blir eit salig politisk kaos. Fly måtte lødla...
Mark as Played
September 9, 2023 71 mins

Det har vært en hard valgkamp der det har gått het for seg. Så het at førstekandidaten til Bergenslisten ikke klarte å holde fingrene unna førstekandidaten til MDG i Bergen. Uansett skal gullguttene Anders Skoglund, Trond Knudsen og Trond Wathne Tveiten guide deg gjennom det viktigste i denne valgkampen å vise deg hvordan du kan stemme inn 3 av personer i redaksjonen i folkevalgte verv.


Saker som bli snakk om denne gangen er b...

Mark as Played
September 3, 2023 72 mins

Seint men godt kjem Gutta På Golvet nr 34 ut. Og denne gangen er det Herane Kundsen, Skoglund og Hufthammer som tar deg gjennom denne vekas sending. Og det blir djupe ANALyser av desse sakane.

Me går igjennom politikken til Bergenslisten og Industri og Næringspartiet.

Mannen med 50 kg pung er død.

Pornhub skiftar navn.

Husk at ein finn Gutta På Golvet alle plassar ein finn podcastar.

--- Send in a voice message: https://podca...
Mark as Played
August 25, 2023 60 mins

Da er det på an igjen og etter en lang permisjon så er Trond Wathne Tveiten tilbake på Gutta På Golvet, men selvfølgelig er han ikke alene. Sammen med ham finner vi Anders Skoglund og Trond Knudsen som, til sammen utgjør den hellige treenigheten ifølge de gamle skrifter. Sammen skal de atter en helt fylle Norge med lys og humor-


Denne gangen kan dere blant annet høre dem snakke om


Trond Tystad mener at BL allerede har v...

Mark as Played
August 18, 2023 73 mins

Då er me kommen til episode 32 av Gutta På Golvet. Og denne gangen blir det ein 3 kløver med herrane Kundsen, Skoglund og Hufthammer. Og det blir som vanleg djupe ANALyser, av alvorlege og mindre alvorlege sakar. Og sjølvsagt så blir det ein tur innom Landås.


Dette er nokre av sakane som KOMMER i denne episoden.

Den uønska penissoppen spreiar seg i Noreg.

Bergen Sp beskylar Høgre for ikkje å driva Høgrepolitikk.

Kjersti Bergst...

Mark as Played
August 13, 2023 44 mins
Velkommen til ukens vanvittige episode av "Gutta på Golvet"! Er du klar for en dose galgenhumor og absurde nyheter som vil få lattermusklene til å jobbe overtid? Vi har gjort det igjen, og denne gangen har vi virkelig overgått oss selv! I vår åpne post har vi samlet de villeste og sprøeste historiene fra dere fantastiske paneley Tro oss, det blir ikke mer absurd enn dette! Heng med når vi diskuterer den absurde diskrimineringen på...
Mark as Played
August 13, 2023 69 mins
Då er ferien over for mange, men dere kan kose dere med denne helgas episode av Gutta På Golvet. Denne gangen blir showet KJØRT av duoen Skoglund og Hufthammer. Men det blir nok ein gang djupe ANALyser av alvorlege og mindre alvorlege saker. Og sjølvsagt skal me innom filmindustrien på Landås. Dette er nokre av sakane som skal opp i denne sendinga: Partileiar blir framstilt som diktator av fylkesleiar. Tobarnsmor tjenar seg søkrik...
Mark as Played
August 11, 2023 58 mins

Då er det klart for enda ein episode av Gutta På Golvet. Og me er allereie kommen til episode 31. Hvis golvgutta er ekstra produktive. Kan det hende at ein kjem heilt til episode 69 i 2023. Men me kan garnatera at og denne gangen blir det djupe ANALyser av alvorlege og midre alvorlege saker. Og sjølvsagt skal me innom ein tur til Landås, for å sjå kva som skjer i voksenfilmverda der.


Dette er nokre av sakene som KOMMAR opp i v...

Mark as Played
July 21, 2023 63 mins

Då er det nok ein gang klart, for ein ny episode av Gutta På Golvet. Denne gangen med herrane Skoglund, Knudsen og Hufthammer. Det blir djupe ANALyser, av seriøse og mindre seriøse sakar. Og sjølvsagt skal me innom voksenfilm industrien på Landås.


Dette er noko av det ein finnar i denne vekas sending

Kva er det som skjer med næringslivet i Bergen sentrum.

Det blir avholdt kurs i analsex på nett.

Mann klarte å miste nøkkelen ti...

Mark as Played
July 14, 2023 61 mins

Då er det nok ein gang, klart for ein ny episode av Gutta På Golvet. Det blir sjølvsagt djupe ANALyser av alvorlege og mindre alvorlege sakar. Og det blir ein tur eller to til voksenfilmmiljøet på Landås.


Kos dere med helgas sending, og husk at ein finn Gutta På Golvet, alle plassar det er vanleg å finna podcastar.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/trond-wathne-tveiten/message
Mark as Played

Popular Podcasts

  "McCartney: A Life in Lyrics" offers listeners the opportunity to sit in on conversations between Paul McCartney and poet Paul Muldoon dissecting the people, experiences, and art that inspired McCartney’s songwriting. These conversations were held during the past several years as the two collaborated on the best selling book, “The Lyrics: 1965 to Present.” Over two seasons and 24 episodes of “McCartney: A Life in Lyrics”, you’ll hear a combination master class, memoir, and improvised journey with one of the most beloved figures in popular music. Each episode focuses on one song from McCartney’s iconic catalog – spanning early Beatles through his solo work. Season 1 premieres on October 4th. “McCartney: A Life in Lyrics” is a co-production between iHeart Media, MPL and Pushkin Industries. Cover Portrait © 1967 Paul McCartney / Photographer: Linda McCartney

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  20/20

  Unforgettable true crime mysteries, exclusive newsmaker interviews, hard-hitting investigative reports and in-depth coverage of high profile stories.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2023 iHeartMedia, Inc.