All Episodes

May 23, 2022 72 mins

I veckans avsnitt av Käck-Tech Podcast tar Ruben och Andreas upp spännande ämnen inom teknikvärlden. De delar sina erfarenheter och frustrationer med dåliga smarta TV-apparater, förlorade telefoner och utmattning från att gå mycket. I nyhetsflödet framkommer det att Sonos har lanserat Ray och funktionen "Hey Sonos", Starlink är nu tillgängligt i Sverige och Apple tillåter prishöjningar på abonnemang utan medgivande. I den definitivt nördigaste delen av avsnittet diskuterar de 3D-printing i alla sina former och utforskar om det är möjligt att 3D-printa ett hus. Missa inte detta avsnitt av Käck-Tech Podcast där vi utforskar dessa ämnen och mycket mer!


Disclosure: Några av länkarna här nedan är affiliatelänkar. Det betyder att om du klickar på länken och köper från butiken, kommer vi att få en affiliate-kommission utan extra kostnad för dig. Alla åsikter förblir fortfarande våra egna!


Nyheter


Huvudämne - 3D-printers

Veckans tips


I samarbete med RØDE: För att säkerställa högsta ljudkvalitet i våra avsnitt, använder vi utrustning från RØDE. Detta samarbete baseras på utrustningsstöd i utbyte mot exponering, utan ekonomisk kompensation. Tack RØDE!

Support the Show.

Vill ni läsa mer om oss och podden kan ni klicka på länkarna nedan:

Musik: Splash - Harris Heller

Obs! Transkriberingen är autogenererad och kan därför innehålla felaktigheter.

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.