All Episodes

April 7, 2021 59 mins

Práce v opravdové kanceláři se pro spoustu lidí v posledním roce stala dokonalým sci-fi. Vláďa Cibulka se snaží, aby byl návrat „do officu“ pro nás všechny co nejpříjemnější. Startup Sharry, který pomáhal založit a v němž zastává roli CTO, bojuje za uživatelsky přívětivé, moderní a taky bezdotykové kanceláře. Svoji cestu si proklestil již do více než 70 inovativních budov po celém světě. 

A jak to vše funguje? Pro vstup už nikdy nebudete hledat po kapsách fyzickou kartičku a kvůli parkování se nemusíte věčně handrkovat s pánem na vrátnici, který je ředitelem vesmíru, tedy pardon, závory do garáží. Chytré nástroje Sharry svěřené do rukou uvědomělých property manažerů tohle zkrátka vyřeší samy. Nabídnou volné místo pro auto, otevřou ty správné dveře, či vás přivítají pomocí chytré obrazovky.  

Hot Tech Stack: PHP (Laravel/Lumen), Kubernetes (Amazon EKS), Redis, Vue.js, Kotlin, Swift 

Poslechněte si, jak si Sharry udělali dobré jméno až na newyorském Manhattanu a jaké to je, pronikat do světa, který byl ještě donedávna doménou jen několika málo developerských firem. Subscribe and share this Sharry SCRIPTease show! 🎧

Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

The Bright Side

The Bright Side

Start your day with The Bright Side, a new daily podcast from Hello Sunshine. Co-hosted by journalist, TV host, and podcaster, Danielle Robay and Emmy-nominated journalist, host, and producer, Simone Boyce, The Bright Side brings your daily dose of culture and inspiration – with the latest trends, celebrity interviews, and real conversations with women doing amazing things while navigating life’s transitions, big and small. The Bright Side is a talk show created to inspire, educate, and empower women as they tackle life each day and add joy to their morning routines. Join Danielle and Simone and the Hello Sunshine community every weekday for entertainment, culture, wellness, books, and more.

Ways To Win

Ways To Win

Winning is an everyday mindset, and the coaches are here to help. Hosts Craig Robinson and John Calipari use their on-court wisdom to solve your off-court problems. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.