Radio 1930 feat Staglaberget

Radio 1930 feat Staglaberget

Sveriges mest prestigelösa österpodd i ny regi.

Episodes

September 25, 2023 34 mins

I avsnitt 78 ”Vågar Tufa byta målvakt?” så snackar vi om matchen mot Landskrona BOIS, vi sågar i princip allt. Vi tycker att Tufa borde ta ut några nya namn till startelvan till nästa match, men inser snabbt att det är inte så lätt. Dessutom East Front nytt!

Mark as Played

I avsnitt 77 ”Tidernas sämsta Öster-tränare” snackar vi om matchen mot Västerås tillsammans med Miloje Preković. Vi blickar framåt mot Landskrona tillsammans med  BOIS manager Billy Magnusson. Sen utser vi Östers sämsta och bästa tränare genom tiderna (vad vi minns). Dessutom East Front nytt!

Mark as Played
September 6, 2023 51 mins

I avsnitt 76 ”Tidernas sämsta Öster elva” snackar vi om matchen mot Skövde. Vi blickar framåt mot VSK och snackar pub-namn och läktarplacering. Sen tar vi ut Öster sämsta startelva de senaste 10 åren.   

Mark as Played
August 30, 2023 52 mins

I avsnitt 75 ”Gubbar som vill sitta” så snackar vi om övre vs nedre ståplats. Vi snackar om ÖIS och blickar framåt mot Skövde. Vi har en intervju med Östers nyförvärv Thorri Mar Thórisson som vi inte kan uttala namnet på. Dessutom East Front nytt!  

Mark as Played

En kortare intervju med Östers tränare Srdjan Tufegdzic inför matchen mot ÖIS. ”Tufa” snackar om inställning, Thórisson och behovet av en ny mittback. Finns där poddar finns.

Mark as Played

En kortare intervju med Östers tränare Srdjan Tufegdzic inför matchen mot Brage. ”Tufa” snackar om matchen mot Skövde, defensiven och blickar framåt mot söndagens match mot Brage.  

Mark as Played

En kortare intervju med Östers tränare Srdjan Tufegdzic som talar om besvikelsen över de uteblivna resultaten och hur Öster ska vända den negativa trenden.

Mark as Played
July 5, 2023 48 mins

I avsnitt 74 ”Spekulationer om hösten” så summerar vi vårsäsongen, vi blickar framåt mot hösten och vi tar ut vår favorit startelva för de senaste 10 åren. Dessutom East Front nytt!

Mark as Played
June 7, 2023 57 mins

I avsnitt 73 ”Punktmarkerade” så snackar vi bland annat om den senaste matchen mot Utsikten, vi snackar om East Front dialog med Öster kring säkerhetsarbetet och vi har en intervju med Månz Berg. Dessutom East Front nytt!

Mark as Played
May 23, 2023 39 mins

I avsnitt 72 ”Allt heroin i Småland” så snackar vi om matchen mot VSK och vi är mycket besvikna. Vi har en intervju med Landskrona BOIS tränare Billy Magnusson och snackar upp matchen på fredag. Dessutom East Front nytt!

Mark as Played

I avsnitt 71 ”Öster har en struktur för Allsvenskan” så snackar vi om den kommande matchen mot VSK tillsammans med VSK:s tränare Kalle Karlsson. Vi snackar både om GAIS debaclet och supporterkulturen i Växjö som är på frammarsch. Dessutom East Front nytt!

Mark as Played
May 10, 2023 32 mins

I avsnitt 70 ”Vi var det bättre laget” så snackar vi om matchen mot ÖIS tillsammans med Jesper Westermark. Vi blickar framåt mot matchen mot GAIS på lördag och hoppas på bra uppslutning på pubsamlingen. Dessutom East Front nytt!

Mark as Played
May 4, 2023 51 mins

I avsnitt 69 ”Det är glädje och tårar” så snackar vi om säsongsupptakten med Östers IF:s sportchef Vito Stavljanin. Vi snackar ner matchen mot Östersund och blickar framåt mot måndagens match mot ÖIS. Detta tillsammans med den före detta Öster och numera ÖIS-spelaren Jonathan Drott. Dessutom East Front nytt!

Mark as Played
April 27, 2023 45 mins

I avsnitt 68 ”omstart” så välkomnar vi Alexander som ny poddare, vi snackar vi upp säsongen och vi har hybris. Vi har en intervju med vår tränare Tufa och blickar framåt mot Östersund. Dessutom East Front nytt!  

Mark as Played
April 26, 2023 32 mins

I avsnitt 67 ”Vårt sista avsnitt” så snackar vi om kvalmatcherna mot Varberg, vi siar om framtiden och vi tar farväl efter tre säsonger. Vi blickar bakåt och utnämner våra favoritavsnitt och uppmanar våra lyssnare en sista gång att engagera er i supporterkulturen.

Mark as Played
April 26, 2023 49 mins

I avsnitt 66 ”Kvalextra” har vi intervjuer med, John Stenberg, Månz Berg och tränare Srdjan ”Tufa” Tufegdzic. Vi snackar kval och siar om framtid. Malte berättar om vilken öl som är ett MÅSTE inför kvalet till Allsvenskan.

Mark as Played
April 26, 2023 32 mins
I avsnitt 65 ”Fullt fokus på Norrby” har vi en intervju med vår mittfältare Jonathan Drott som pratar om säsongen som helhet, drömmen om Allsvenskan och framtiden. Dessutom så snackar vi med vår tränare ”Tufa” som har ett fokus just nu, Norrby! Vi velar vidare om Öster går upp i allsvenskan eller ej. Dessutom East Front nytt!
Mark as Played
April 26, 2023 33 mins

I avsnitt 64 ”we need your support” så har vi en intervju med vår tränare Srdjan Tufegdzic, ”Tufa” snackar som en svensk politiker och ger inte bort startelvan på lördag, men han uppmanar hela Växjö att komma till matchen mot ÖIS. På grund av aggressivt öldrickande så håller Maltes katt att svälta ihjäl, swisha genast stöd.

Mark as Played
April 26, 2023 34 mins

I avsnitt 63 ”We needed to reboot the team” så snackar vi med ”Tufa” om våra senaste matcher, om U-21 och om kommande match mot BOIS. Malte är full och är fortfarande skeptisk till allsvenskan. Dessutom East Front nytt! 

Mark as Played
April 26, 2023 35 mins

I avsnitt 62 ”Engagera er” så snackar vi om de senaste matcherna och hur blir det nu egentligen går Öster upp eller inte? Vi följer med på ett informellt styrelsemöte med East Front där vi snackar nutid och framtid.

Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Around the NFL

  NFL.com's "Around the NFL" crew (Gregg Rosenthal, Dan Hanzus and Marc Sessler) break down the latest football news, with a dash of mirth.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2023 iHeartMedia, Inc.