All Episodes

June 23, 2021 30 min
Hvordan er det at vide, at man er de næste store stjerner i dansk fodbold?

Peter Graulund har aldrig selv været med til en slutrunde, så i anledning af EM-slutrunden, hvor det danske herrelandshold spiller på hjemmebane, er han draget ud for at få svar på ovenstående spørgsmål. I femte afsnit af denne sæson drog Peter til Østrig, hvor landsholdet var på træningslejr inden slutrunden. Her mødtes han med Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard - det danske herrelandsholds to yngste mænd, til en snak om selve udtagelsen og om, hvordan det føles at skulle være med til EM så tidligt i sin karriere. For hvad er de to unge spilleres rolle på landsholdet kontra hjemme i klubben? Hvornår er EM, i deres målestok, en succes, og hvad er deres håb og drømme for fremtiden?

’Graulund I Dybden’ udgives af Oddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.
Share
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Crime Junkie

Crime Junkie

If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

Morbid: A True Crime Podcast

Morbid: A True Crime Podcast

It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

    Connect

    © 2022 iHeartMedia, Inc.