Virallinen kanta

Virallinen kanta

Kirkolta toivotaan kannanottoja. Nyt niitä on luvassa, kun kirkkoherrat Heikki Nenonen ja Päivi Vähäkangas kertovat virallisen kantansa asiaan kuin asiaan. Jos haluat saada johonkin asiaan virallisen kannan, lähetä kysymysosoitteessa www.virallinenkanta.fi.

Episodes

December 2, 2021 26 mins
Adventtikysymysluukun takaa avautuu tällä kertaa koronapassi, parokiaalisuus ja vantaalainen perusilme. Haluatko kuulla virallisen kannan asiaan kuin asiaan? Mene silloin osoitteeseen www.virallinenkanta.fi ja jätä oma kysymysesi viralliseen kysymyslaatikkoon. Virallinen kanta kuultavissa Spotifyssa, Google Podcasteissa, iTunesissa ja Spreakerissa.
Mark as Played
Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Pyhäinpäivä vai Halloween? Suosikkypyhimys? #pyhäinpäivä #sytytänkynttilän
Mark as Played
October 25, 2021 38 mins
Mihin uskonnonopetusta tarvitaan? Onko pikkuporvarillisuus haitallista? Mitä pitäisi ajatella Erika Vikmanin uudesta levystä?
Mark as Played
October 8, 2021 31 mins
Virallinen kanta avioerosta, Elokapinasta ja Paltaniemen hautausmaasta. Entä miten jaksetaan pakollisen somepaaston jälkeen? Jos haluat virallisen kannan asiaan kuin asiaan, lähetä kysymys osoitteessa www.virallinenkanta.fi
Mark as Played
September 28, 2021 27 mins
Kolmannessa jaksossa tapetilla Irja Askolan kirja, asenteet pakolaisiin ja katsomusten yhdenvertaisuus nimikäytännöissä. Jos haluat asiasta kuin asiasta virallisen kannan, lähetä kysymyksesi osoitteessa www.virallinenkanta.fi
Mark as Played
September 15, 2021 32 mins
Miten on pappien sananvapauden laita? Ketä saa tai pitää auttaa? Mitä pitäisi ajatella uudesta vanhasta ABBAsta? Jos haluat saada johonkin asiaan virallisen kannan, lähetä kysymys osoitteessa www.virallinenkanta.fi.
Mark as Played
August 13, 2021 27 mins
Uuden podcastin avausjaksossa Heikki ja Päivi ruotivat cancel-kulttuuria, kesän hittibiisiä sekä sitä, mitä kirkossa saa tehdä. Nauhoitettu 13.8.2021
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  The Dan Bongino Show

  He’s a former Secret Service Agent, former NYPD officer, and New York Times best-selling author. Join Dan Bongino each weekday as he tackles the hottest political issues, debunking both liberal and Republican establishment rhetoric.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2023 iHeartMedia, Inc.