Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ако сте готови за следващото ниво в обслужването на клиенти, в личностното и професионалното си развитие, запазете си 19:00 ч. всяка СРЯДА за предаването "Следващо ниво с Щелян и Георги" и следете фейсбук страницата Primo+ Academy. Щелян Калчев и Георги Янков ще споделят ценни съвети, натрупани от 15-годишния им опит в сферата на недвижимите имоти, ще канят интересни гости, ще отговарят на въпроси, ще задават въпроси, ще бъдат себе си, за да има повече и по-добри професионалисти в бранша, защото това е целта на Академията, която създадохме!... Show More
July 16, 2019 81 min
Гостува ни Любомир Кабакчиев. Любомир е в сферата на онлайн търговията и маркетинга повече от 7 години. Партньор на Google AdWords. Сертифициран от AdVenture Media Group USA за Google AdWords експерт. Член е на Power Hitters Club за Facebook маркетинг. Активно се занимава с LinkedIn маректинг и реклама в последните 2 години. Във видеото ще разберете: - Какво е LinkedIn и с какво се различава от другите социални мрежи. - Какъв е потенциалът на мрежата и какво значи 600 000 възможности. - как да си направим впечатляващ профил и какво да опишем в него. - как да търсим нови клиенти за сделки с имоти и как да развиваме отношенията с тях. - какво да не правим като брокери. - как да ползваме търсачката и групите на LinkedIn. - кои са най-добрите книги според дигитален маркеринг експерт. - какъв подарък на стойност 240 лв. подари на членовете на групата ни във Фейсбук (https://www.facebook.com/groups/sledv... ). - и още топ съвети за брокери на имоти и професионалисти от бранша.
Share
Mark as Played

Chat About Следващото Ниво с Щелян и Георги

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
Dateline NBC
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.