Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ако сте готови за следващото ниво в обслужването на клиенти, в личностното и професионалното си развитие, запазете си 19:00 ч. всяка СРЯДА за предаването "Следващо ниво с Щелян и Георги" и следете фейсбук страницата Primo+ Academy. Щелян Калчев и Георги Янков ще споделят ценни съвети, натрупани от 15-годишния им опит в сферата на недвижимите имоти, ще канят интересни гости, ще отговарят на въпроси, ще задават въпроси, ще бъдат себе си, за да има повече и по-добри професионалисти в бранша, защото това е целта на Академията, която създадохме!... Show More
July 16, 2019 75 min
Този епизод е наръчник за всеки брокер или собственик на агенция, ако иска да увеличи продажбите си и да не хвърля пари на вятъра! Какво е “продажбената фуния” за брокерите на имоти и как да я използват? На този и още много други въпроси отговаря Найден Илиев, основател на ИТЕЛ- една от най-големите дигитални агенции в България, в първото предаване за професионалисти в недвижимите имоти “Следващото ниво с Щелян и Георги”. Ето какво още обсъдихме: - какво е “lead generation” и “client nurturing” и защо те са двата най-важни процеса при продажбите; - как конкретно да привлечеш потенциални клиенти със стойностен материал; - кои са пръстените на продажбената фуния и какво се случва при всеки от тях; - кои са 3-те вида потенциални клиенти; - кога и защо брокерите изпускат огромно количество бизнес; - кои са 2-та основни модели за търсене на клиенти и какво се прави повече в България от агенциите за имоти; - кои са 3% от минимално ефективната доза за търсене на клиенти, които всеки брокер трябва да прави ежедневно за успех в работата си; - конкретни стратегии и примери за работа със социалните мрежи; - какъв е изключителният подарък, който направи Найден за членовете на фейсбук групата “Следващото Ниво с Щелян и Георги” - https://www.facebook.com/groups/sledv... - и още много полезни съвети за вас, професионалисти!
Share
Mark as Played

Chat About Следващото Ниво с Щелян и Георги

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
Dateline NBC
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.