Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ако сте готови за следващото ниво в обслужването на клиенти, в личностното и професионалното си развитие, запазете си 19:00 ч. всяка СРЯДА за предаването "Следващо ниво с Щелян и Георги" и следете фейсбук страницата Primo+ Academy. Щелян Калчев и Георги Янков ще споделят ценни съвети, натрупани от 15-годишния им опит в сферата на недвижимите имоти, ще канят интересни гости, ще отговарят на въпроси, ще задават въпроси, ще бъдат себе си, за да има повече и по-добри професионалисти в бранша, защото това е целта на Академията, която създадохме!... Show More
July 16, 2019 84 min
Гост: Радослав Благоев В епизод 23 на "Следващото ниво с Щелян и Георги", първото предаване за брокери на имоти и собственици на агенции, ни гостува Радослав Благоев - бизнес консултант и треньор по продажбени умения, който е консултирал над 200 компании и е обучил стотици търговци, автор на книгата "Хвани жокера". Ето част от въпросите, които обсъдихме с него: 1. Какво означава “Хвани Жокера” и каква е философията зад идеята? 2. В какво се изразява разликата между моментното ниво на брокерите/бранша и това, което трябва и може да бъде? Какво липсва на днешните брокери? 3. Каква трябва да е ролята на брокера в един свят с лесно достъпна информация и изкуствен интелект? Как да придаде стойност на услугата? 4. Какви умения трябва да има топ търговецът и как да ги придобие? 5. Как да мислим стратегически в продажбите като брокери? 6. Как да удвоим сделките си чрез емоции или други похвати? 7. Възможни ли да крос-сел продажбите в сделките с имоти? Ето и няколко ключови елементи: - научи се да четеш "между редовете" като слушаш клиента - репутацията на брокера е най-важното - трябва да образоваме клиента - пълна заинтересованост към нуждите на клиента - 100% искреност - силата на разказаната история - отделяй 3-4 часа на ден за самоподготвка и развитие - използвай система - трябва да си добър професионалист и човек - защо трябва да си държиш на думата ...и още много практични съвети за брокери на недвижими имоти в София и България!
Share
Mark as Played

Chat About Следващото Ниво с Щелян и Георги

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
Dateline NBC
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.