Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ако сте готови за следващото ниво в обслужването на клиенти, в личностното и професионалното си развитие, запазете си 19:00 ч. всяка СРЯДА за предаването "Следващо ниво с Щелян и Георги" и следете фейсбук страницата Primo+ Academy. Щелян Калчев и Георги Янков ще споделят ценни съвети, натрупани от 15-годишния им опит в сферата на недвижимите имоти, ще канят интересни гости, ще отговарят на въпроси, ще задават въпроси, ще бъдат себе си, за да има повече и по-добри професионалисти в бранша, защото това е целта на Академията, която създадохме!... Show More
July 16, 2019 77 min
Гостува ни Иван Ганчев - директор на дирекция „Маркетинг, иновации и обучения“ в УНИКА България. С Иван обсъдихме следните теми: - По какви критерии да подбере следващия си работодател един брокер, който иска да започне в бранша или да смени фирмата си, за да има успешна кариера? - Какви въпроси да задава кандидат-брокерът по време на интервю и на какво да обърне внимание? - Как един работодател да прецени дали кандидатът ще "пасне" в агенцията му и какви качества да търси, ако човекът насреща е без опит? - Какво е фирмена култура, каква е ролята ѝ за развитието на компанията и как се създава? - Кой подход при обученията е най-ефективен, за да осъзнае и приложи наученото един търговец? Ето някои ключови моменти от предаването: - При подбор гледайте уменията на кандидата, не толкова образованието - Преди да започнете на ново място, прекарайте един ден в офиса и говорете с бъдещите си колеги. Така ще усетите дали сте на правилното място. - Успехът в една агенция за недвижими имоти идва, когато всички работещи имат обща цел. - По време на интервю за работа, задавайте въпроси, особено ако сте кандидат. - Не правете повече от 4 интервюта на ден. - Подберете правилна снимка на резюмето си, не ползвайте формат Европас - За да има култура в офиса, трябва да има разпознаваемост на успеха- материална и нематериална. - Задържате хора като ги оценявате, развивате и им се доверявате Препоръката на Иван за книга е : Саймън Синек, "Започнете със защо" Винаги поставяйте ясни измерители на успеха - за клиента, за служителя, за отдела, за брокера. *** Бележки от Щелян: създайте Визия, Мисия и Принципи на работа в агенцията си, както и като брокер; - Системите ни, вкл. и икономическият ни модел, не работи без фирмената ни култура; в Primo+ имаме ДНК и принципи, които описват част от работната ни култура; - Създайте нещо, което никой не може да копира- култура на работа и отношения към нея; - Фирмената култура е лепилото, което държи всичко; - На седмичните ви срещи с екип/колеги/мениджър говорете открито за добрите примери в офиса, както и за неща, които не ви харесват; поставяйте интереса на клиента си на първо място.
Share
Mark as Played

Chat About Следващото Ниво с Щелян и Георги

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
Dateline NBC
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.