Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ако сте готови за следващото ниво в обслужването на клиенти, в личностното и професионалното си развитие, запазете си 19:00 ч. всяка СРЯДА за предаването "Следващо ниво с Щелян и Георги" и следете фейсбук страницата Primo+ Academy. Щелян Калчев и Георги Янков ще споделят ценни съвети, натрупани от 15-годишния им опит в сферата на недвижимите имоти, ще канят интересни гости, ще отговарят на въпроси, ще задават въпроси, ще бъдат себе си, за да има повече и по-добри професионалисти в бранша, защото това е целта на Академията, която създадохме!... Show More
July 16, 2019 96 min
Доц. д-р Тони Дончев е всепризнат и уважаван специалист с огромен опит в психотерапията. Има над 40 научни публикации, една самостоятелна монография, участие в учебници и учебни помагала и е истински PRIятел. В епизод 25 говорихме за: - Какво е стресът и какво го причинява? - Какви са мащабите му в България и колко са "заразени"? - Кои са симптомите на бърнаута и последиците? Какво да правим със стреса след отпуск (всеки брокер на имоти ще го оцени :) - Има различни видове стрес - положителен и негатовен - Защо ние сами избираме как да интерпретираме дадено събитие? - Какво е "дехуманизация"? - Срамът е ключов фактор за стрес? - Как да си намерим ХОБИ? - Какво значи да вентилираме стреса? - Силата на епматията за търговците? - Защо и кога трябва да отложим всичко, което можем? - Защо не умеем да казваме НЕ? - Какви мантри да си повтаряме, за да сме по-щастливи? - Колко е важно да си припомняме защо живеем и за какво мечтаем? - "И Какво Като"- освобождаващият страха въпрос - Какви уникални подаръци предостави на членовете на фейсбук групата "Следващото ниво с Щелян и Георги" и още много полезни съвети за брокери и търговци.
Share
Mark as Played

Chat About Следващото Ниво с Щелян и Георги

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
Dateline NBC
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.