Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ако сте готови за следващото ниво в обслужването на клиенти, в личностното и професионалното си развитие, запазете си 19:00 ч. всяка СРЯДА за предаването "Следващо ниво с Щелян и Георги" и следете фейсбук страницата Primo+ Academy. Щелян Калчев и Георги Янков ще споделят ценни съвети, натрупани от 15-годишния им опит в сферата на недвижимите имоти, ще канят интересни гости, ще отговарят на въпроси, ще задават въпроси, ще бъдат себе си, за да има повече и по-добри професионалисти в бранша, защото това е целта на Академията, която създадохме!... Show More
July 16, 2019 77 min
Здравейте, приятели на „Следващото ниво с Щелян и Георги“. В епизод 30 ни гостува Станислав Иванов, изключително успешен брокер, който в рамките на последните 6 години (3 от които в Primo+), изгражда бизнес, за който много от брокерите на пазара могат да си мечтаят. По мнение на американски брокери, в САЩ, само около 15% от заетите в индустрията на посредничеството с недвижими имоти изкарват достатъчно пари, за да не работят втора работа. В България ситуацията не е много по-различна. Чуйте от първоизточника как да изградите бизнес, който не само Ви дава сигурност и спокойствие, а и Ви помага да изградите финансова независимост и бъдещ просперитет. В този епизод говорихме за: - Коя е най-важната дума в бизнеса с недвижими имоти; - Има ли тайна рецепта за супер продуктивност? Коя е тя; - Кога и при какви условия сделката става естествен краен резултат, без да се налага да притискате клиента или да се чудите как да го убедите; - Как да създадете система, чрез която НИКОГА повече да не загубите контакт с човек, с който бихте могли да правите бизнес; - Три ключови фактора, зад които стои бизнес за десетки хиляди на месец; - Стратегия за постоянен и прогнозируем бизнес, която ще Ви отведе далеч от несигурността и сезонните резултати. Не пропускайте да разберете как да се отървете от порока на брокерите, а именно „силен месец – слаб месец“ и да се наслаждавате на регулярни доходи днес и в бъдеще; - Как новите брокери на пазара да се ориентират за точното място ,където да развиват кариера, сред хилядите агенции за недвижими имоти.
Share
Mark as Played

Chat About Следващото Ниво с Щелян и Георги

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
Dateline NBC
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.