Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ако сте готови за следващото ниво в обслужването на клиенти, в личностното и професионалното си развитие, запазете си 19:00 ч. всяка СРЯДА за предаването "Следващо ниво с Щелян и Георги" и следете фейсбук страницата Primo+ Academy. Щелян Калчев и Георги Янков ще споделят ценни съвети, натрупани от 15-годишния им опит в сферата на недвижимите имоти, ще канят интересни гости, ще отговарят на въпроси, ще задават въпроси, ще бъдат себе си, за да има повече и по-добри професионалисти в бранша, защото това е целта на Академията, която създадохме!... Show More
July 16, 2019 84 min
Гост Andy Morris, The Blueprint. Анди Морис е предприемач, инвеститор и основател на “The Blueprint” – компания, която свързва стартъп идеи или вече развити бизнеси със специалисти и инвеститори от бранша. През последните три години Анди развива международни проекти в сектора на недвижимите имоти и става глобален стратегически партньор на една от най-големите асоциации на недвижимите имоти в света – FIABCI, The International Real Estate Federation. Няколко от съветите му бяха: - брокерът трябва да разбира от пазара и нуждите на клиента - сделката с имот е пътешествие за клиента, на което брокера трябва даде всичко от себе си - бизнесът с имоти е бизнес - не се страхувай за загубиш нещо, което нямаш - образовай се и споделяй твоето знание Ето и темите на разговор: - Какво трябва да направим ние, брокерите в България, за да заслужим доверието на повече клиенти и да има повече сделки с брокери? - С какво е ценен един брокер за инвеститора на имоти? - Как един брокер може намира клиенти-инвеститори? - Как да преценяваме дали един имот е добра инвестиционна възможност? - Какви стартъпи в бизнеса с имоти биха били подкрепени и финансирани и от какво има нужда пазара според теб? Не изпускайте и следващия епизод на “Следващото ниво с Щелян и Георги” – сряда, 19:00 ч., Primo+ Academy. За уникални подаръци, присъединете се към групата Следващото ниво с Щелян и Георги"
Share
Mark as Played

Chat About Следващото Ниво с Щелян и Георги

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
Dateline NBC
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.