Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ако сте готови за следващото ниво в обслужването на клиенти, в личностното и професионалното си развитие, запазете си 19:00 ч. всяка СРЯДА за предаването "Следващо ниво с Щелян и Георги" и следете фейсбук страницата Primo+ Academy. Щелян Калчев и Георги Янков ще споделят ценни съвети, натрупани от 15-годишния им опит в сферата на недвижимите имоти, ще канят интересни гости, ще отговарят на въпроси, ще задават въпроси, ще бъдат себе си, за да има повече и по-добри професионалисти в бранша, защото това е целта на Академията, която създадохме!... Show More
July 16, 2019 92 min
В епизод 33 на "Следващото ниво с Щелян и Георги", първото предаване за настоящи и бъдещи брокери на недвижими имоти, ни гостува човек, който знае как да извърви пътя между там където е и там, където иска да бъде. Александър Николов е бизнес коуч и консултант, автор на книгите "Бизнес растеж" и "Нагласа за резултати", основател на сайта www.DoubleYourBusiness.bg и Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж. Александър е пример за радикална промяна. От мениджър във финансовия сектор с наднормено тегло и много страхове, той променя живота си на 180 градуса като основава собствена фирма и отслабва с 20 кг. Сега успешно помага на клиентите си да привличат повече клиенти, да печелят повече и да работят по-малко. Ето въпросите ни към него и основните теми за разговор: 1. Защо потърси радикална промяна в живота си и какво промени, за да постигнеш мечтата си да имаш собствен бизнес, да помагаш на хората чрез коучинг и да отслабнеш с 20 кг? 2. Кои са стъпките, за да извървиш пътя от там където си, до там където искаш да си? 3. Време е да приложим наученото, НО как да се справим с отлагането и бездействието? 4. Защо е важно да управляваме състоянието си и как да го правим? 5. Как да открием какво ни спира и да го елиминираме? Кое проваля хората от твоите наблюдения? 6. Откъде да черпим енергия и вдъхновение, за да постигаме целите си? 7. Кои са твоите ритуали? 8. Имайки предвид, че предприемачите с малък и среден бизнес трябва да търсят клиенти и да правят продажби, кои са най-големите им предизвикателства в привличането на клиентела? 9. Дай ни успешни примери за удвояване на резултатите на някой твой клиент. Какво конкретно направи? За да направиш промяна трябват две големи неща: цел и действие. Няма страшно и неудобно да получиш помощ отвън, когато променяш живота си. Отлагането е емоция, естествен процес и е свързан със страха По-добре неперфектно действие, отколкото перфектно бездействие. Елиминирай предпоставките за провал, за да имаш по-големи шансове за успех. Отлагането или действието зависи от моментното ви състояние. Продажбата е трансфер на емоция, влезте в правилната кондиция. Как да излизаме от "слаби" състояния и да влизаме в "силни" Не се предавай пред лимитиращите убеждения. Важността на сутришните ритуали. 3 съвета към брокери на имоти: позициониране, разширяване на канали за клиенти и сценарии за всеки контакт с клиент. Неувереността на брокера и причините за това Планирай всяка седмица за 30-40 мин Задавай си правилният въпрос ВСЕКИ ден, който е. Харесайте страницата ни във Фейсбук https://www.facebook.com/primoplusaca... Станете член на групата ни "Следващото ниво с Щелян и Георги" https://www.facebook.com/groups/sledv... , за да получите специален подарък: безплатно 60 мин видео-обучението на Александър "Как да усвоим бизнеса си по-бързо и лесно от преди?"
Share
Mark as Played

Chat About Следващото Ниво с Щелян и Георги

Popular Podcasts

Stuff You Should Know
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
Dateline NBC
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.