Atlaz - Afkast og omkostninger

Atlaz - Afkast og omkostninger

Podcasten ’Afkast og omkostninger’ handler om de faldgruber og tabuiserede emner, der findes, når man har mange penge. Gennem samtaler stilles der skarpt på en række emner, der handler om iværksætteri og AI til livet som professionel fodboldspiller og danskernes forhold til bankerne. ’Afkast og omkostninger’ er produceret i forbindelse med Atlaz, der er en app, der hjælper dig med at få overblik over alle dine investeringer.

Episodes

March 4, 2020 38 min
Menneske og maskine

Kig godt på din smartphone. Den indeholder omtrent 112 gange den computerkraft NASA brugte til at sende det første menneske til Månen med. Vi er nu så langt i den digitale revolution, at robotpoliti, kurérdroner og psykoterapeutiske digitale assistenter i dag er en realitet, og når dét er tilfældet, hvad er der så ikke i sigte i den umiddelbare fremtid?

Johann Laux har sat forfatter og virksomhedsejer Louise Oppr...
Share
Mark as Played
Hvor høj en pris er du klar til at betale?

Det spørgsmål er du nødt til at stille dig selv når du handler værdipapirer, for når du investerer, så kan det gå begge veje. Men der er andre spørgsmål du bør stille dig selv. Er du for eksempel passiv eller aktiv investor?

Mød Peter Løchte Jørgensen, der er professor i økonomi ved Aarhus universitet, når han og Johann Laux sætter sig ned for at tale om netop passiv eller aktiv investerin...
Share
Mark as Played
December 20, 2019 28 min
I første afsnit skal det handle om den pris man betaler for at være iværksætter.
Mød Johann Laux, der er manden bag proVeo og Atlaz. Johann er iværksætter, arbejder 70-80 timer om ugen, og har ikke særlig meget tid til sin familie; men det er et bevidst valg, han har foretaget sig. Ikke nok med det, så er familien helt med på det. Det er som at løbe et marathon, forklarer han - og hvis man har meldt sig til sådan et, så giver man i...
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

 • If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

 • Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

 • Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

 • The Ben Shapiro Show

  Tired of the lies? Tired of the spin? Are you ready to hear the hard-hitting truth in comprehensive, conservative, principled fashion? The Ben Shapiro Show brings you all the news you need to know in the most fast moving daily program in America. Ben brutally breaks down the culture and never gives an inch! Monday thru Friday.

 • Morbid: A True Crime Podcast

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

Connect

© 2021 iHeartMedia, Inc.