All Episodes

July 5, 2021 30 min
Ida-Sophia er på besøg hos Lasse og der er kæmpe EM stemning. Både Ida-Sophia og Lasse har været ude i byen og se Danmarks kvartfinale mod Tjekkiet og føler, at mange bliver forvandlet om til en flok gladiatorer uden hjerner under kampene. Lasse kryber også til korset og fortæller om noget han gjorde efter en af EM kampene. Udover at der er kæmpe stemning, så har både Ida-Sophia og Lasse begge følt en form for fodbold fomo. De føler at selvom de er en del af kampene, så er de alligevel ikke en del af den kæmpe fest fordi de ikke føler de fester ordentligt.

NB: Selvom vi nævner i podcasten, at det er underligt man må samles til fodbold og ikke til Pride er den heldigvis ikke aflyst, men tilpasset. Paraden er erstattet af syv WorldPride Marches med afgang fra syv forskellige destinationer i København for at mødes i fælledparken.

God fornøjelse Freundlings
Share
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2021 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices