All Episodes

June 7, 2021 28 min
Lasse har for første gang i sit liv bestilt en luksusferie til Tjekkiet. Ida-Sophia er skuffet over, at hun ikke er blevet inviteret med og fortæller, at hun skal på sommerferie til Bornholm. Lasse bliver misundelig, da han altid har drømt om en ferie på solskinsøen med Krøllebølleis og Sol Over Gudhjem. Det får Ida-Sophia og Lasse til at tale om dengang, de var børn, og de skulle en tur til Knuthenborg, og var misundelige på alle de andre børn som var ved Gardasøen. Ida-Sophia og Lasse taler om første gang de var på ferie sydpå, hvor Lasse var i Alanya, og Ida-Sophia sad på bagsædet i en bil på vej til Kroatien, mens alle vennerne var til havnefest. Ida-Sophia og Lasse taler om hvad de tænkte om de familier, som altid købte mad på sommerferie og ikke skulle spise fem timers gamle, hjemmesmurte leverpostejsmadder.
Share
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2021 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices