Kaffepod'en

Kaffepod'en

To gnavne gamle mænd i knapt så gamle kroppe. To brokrøve på evig jagt efter en god kop kaffe. Værter: Jesper Nørgaard Thomsen og Daniel Vendner Clausen

Episodes

July 8, 2021 22 min
Cafécionados!
Vi er allerede godt inde i den, men derfor er det langt fra for sent at italesætte det: grilltossesæsonen er åben, og de garanteret velmente, men helt ufatteligt irriterende grill-råd er begyndt at flyve om ørene på os fra selvbestaltede sæsoneksperter ud i kunsten at varme mad over en anden type varmelegeme end en almindelig Tefal-pande.
Hvorfor er det, at Grill-Gorm og Flamme-Flemming pludselig ved alt om gastronomi o...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Vi har holdt en pause, ikke af egen, men fremtidens drift. Kaffefamilien er nemlig blevet udvidet, og det har krævet streng skoling at lære yngste skud på kaffebønnestagen at lave sin egen kop himmelske eliksir.
Men det er selvfølgelig på plads nu, og lige i tid til at nå at snakke lidt om EM i fodbold. Eller, kommentatorerne til EM i fodbold. For er det egentlig ikke på tide, at vi får nedfældet nogle minimumskrav til ...
Share
Mark as Played
Cafécionados.
Hvis der findes noget her i livet, der er mere fin-tunet, indøvet og perfektioneret end et pitstop i Formel 1, så er det morgenrutinen hos en moderne familie.
Og ganske ligesom et 2 sekunder kort pitstop, så skal der så ubeskriveligt lidt til at forpurre en finpudset morgenrutine - og det kan ikke andet end at ødelægge hele løbet, øh, dagen.
Vi tager os en snak om post-corona morgenrutiner, forskellen på morgenrutiner me...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Efter sygdom og påske har taget så meget tid, at kaffebrokken i de seneste uger har været forbeholdt off-air-samtaler, er endnu et kapital nu klar i den store kaffesaga.
Kaffebrokrøvene er denne gang lidt i tvivl om, hvad tøjstørrelser egentlig betyder, hvad meningen med bonede gulve i prøverum er og om der egentlig er noget problem i hele verden, en ekspedient i en tøjbutik ikke kan hjælpe med.
Så det tager vi en snak o...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Der er gang i en verdensomspændende pandemi. En dårligdom, der ikke fører andet end frustrationer med sig. En humørdræber af rang, der er blevet trukket ned over hovedet på os alle sammen.
Vi taler selvfølgelig om online møder!
Om du bruger Teams, Zoom, Skype eller hvad helvede, din IT-afdeling har pålagt dig, så er det den mest vederstyggelige måde, man overhovedet kan holde et møde på (ø-råd medregnet)!
Hvorfor er det s...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Vi har indset, at der er så meget kaffe i verden, at vi umuligt kan nå at prøve det hele. Derfor har vi selvfølgelig sat gang i reproduktionen for at sikre os, at der også i fremtiden vil findes kaffebrokrøve, der kan tage temperaturen på alskens afskygninger af den guddommelige drik.
Men det er en dyr omgang sådan at gøre sit til at holde overbefolkningen i gang. For hvad er det helt præcis for noget dyrebart materiale...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Det er ved at være længe siden. Hvad har kaffebrokrøvene dog været i gang med, siden det har varet så længe?
Tja, den ene har stort set brugt de sidste par måneder på at tale med teknisk support... Undskyld, technical advisors og engineers... Fordi hans telefon har udviklet sin egen chat-roulette. Og findes der meget værre end at være igennem til kundesupporttelefonpassere?
Det tror vi næppe. Så det tager vi en snak om o...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Så er det nu. Som i LIGE nu! Det er juleaften. I hvert fald hvis du lige vælger at bruge din tid på at høre Kaffepod'en med det samme, det udkommer. Og det gør du jo selvfølgelig. Ikk'?
Der kan siges mange grimme ting om juleaften. Men gør vi det nok?
Jo jo, juleaften er da i sin grundessens en rigtig god og hyggelig idé. Men som med alt andet er det os mennesker, den er gal med. Vi kan bare ikke finde ud af at b...
Share
Mark as Played
Cafécionados.
Det nærmer sig den tid igen. Tiden, hvor nervøsiteten begynder at sætte ind. Har vi husket alle ønskerne? Bliver de alle opfyldt? Bliver der mange sure miner? Fortrydelser?
Vi taler selvfølgelig om, at det er tid til, at en af kaffebrokrøvene har været på jagt efter ny bil. Og lad os bare lige blive enige om, at få processer her i verden er lige så kringlet og besværligt som at finde ny bil. Ikke mindst fordi bilsælgere...
Share
Mark as Played
December 10, 2020 22 min
Cafécionados!
Vi har talt om juleslik og alle de underlige smagssammensætninger og ulækkerheder, producenter hiver op fra de mørkeste kældre, når vi nærmer os december. Men vi har kun lige lige skrabet overfladen, så nu gør vi det igen. Udsætter os selv for nogle af de dårligdomme, der gemmer sig bag svært udtalelige navne, flotte juleindpakninger og lokkende chokoladeovertræk.
Lyt med og find ud, hvilken type juleslik der er lige ve...
Share
Mark as Played
Cafécionados.
Så er vi her igen. Nogle timer forsinket, men vi kunne simpelthen ikke klare det hurtigere med alt det kina-plastik, der skulle bestilles hjem for at kunne begave folkene omkring os så meget, som det åbenbart er forventet.
Hvad helvede er det for noget? Hvad er det for en syg kultur, vi har opbygget, hvor vi som optakt til selve juleaften finder på en masse små øve-juleaftener - og hvem helvede kan overskue at købe så m...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Vi nærmer os med hastige skridt december, og helt utroligt er ingen af kaffebrokrøvene endnu blevet kvalt i en guirlande. Ikke fordi alverdens folk ikke prøver, med disse dødsfælder, der hænger ned fra lofter og vindueskarme over alt i det danske land!
Hvad helvede er en guirlande overhovedet? Hvad skal det forestille? Og hvorfor i alt, der er helligt (kaffe) er vi så forhippede på at sprøjte, strø og lægge sne-efterlig...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Vi har en indrømmelse: vi har været i IKEA igen. "Jamen, det var i da også i afsnit 45". Jo jo, men den ene kaffebrokrøv har købt nogle pærer med forkert fatning, og så må vi jo i gang igen.
Og hvor finder man pærerne i IKEA? Et sted dybt inde i den nederdrægtighedens, uendelighedens og livstræthedens labyrint, der er underetagen i IKEA.
Hvorfor skal det være så trist og gråt sådan et sted? Hvorfor skal man tving...
Share
Mark as Played
At rejse er at leve. Forandring fryder. Stilstand er tilbagegang.
Der er mange ordsprog og øl-slogans, der lærer os, at det er sundt at ændre lidt på tilværelsen engang imellem. Og mens det måske kan være rigtigt nok, så er der sandt for dyden ikke meget her i livet, der er værre end at flytte.
Hold nu kaffe, hvor er det dog en ubehagelig oplevelse, som ingen burde udsættes for.
"Det handler ikke om målet, men rejsen," hører m...
Share
Mark as Played
Cafécionados!

Det er torsdag, og hvilken bedre nyhed? Så er det nemlig igen tid til kaffe! Og det må rigtig gerne være god kaffe. Fordi selvfølgelig er gode ting bedre end knap så gode ting.
Men som du, kære lytter, ved, er vi ikke for fine til - i den gode sag og oplysningens tjeneste - at lægge smagsløg til alle sorter kaffe, uanset oprindelse og pris. Og vi har fået god kaffe i Salling til 10 kroner og dårlig kaffe fra Etiopien ti...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Det har været en lang sommerpause, men den har dælendytme også været godt travl med børnefødselsdage, bryllupper, bar mitzwah'er og andre mere eller mindre religiøst funderede familiefester.
Dem er der skam ikke noget i vejen med - men hold nu kaffe, hvor er de dog et helvede at skulle arrangere. Hvorfor skal det dog være så skide besværligt bare at samles om en god begivenhed, hygge sig og drikke nogle irish coffee...
Share
Mark as Played
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Det er den tid igen. Faktisk er det 50. gang, det er den tid. Tid til at fundere over livets små mærkværdigheder. Og kaffe...
Endnu en gang må vi indrømme, at trafikken får lov at fylde en smule. Ja ja, det gør den tit, men denne gang var det altså også en særlig grel omgang mylder...
Og så er det, som ved alle store jubilæer, tid til at kigge lidt ind ad. Se lidt på, hvad der egentlig er lidt træls ved hele tiden at vær...
Share
Mark as Played
June 11, 2020 22 min
Cafécionados!
Solen viser sig fra tid til anden, og det kan jo kun betyde én ting!
Næh, det kan egentlig betyde mange ting.
Men én ting betyder det i hvert fald: det er tid til at klippe hæk. Havearbejde så røvsygt, at selv Søren Ryge ville sige "det får jeg en anden til".
"Jamen, hallo, man skal kun klippe hæk én gang om året - i august!"
Ikke hvis man har en mutanttjørnehæk fra helvede, der gror hurtigere end bumsen mi...
Share
Mark as Played
Cafécionados!
Sagaerne vil fortælle om en glorværdig hovedvej, betrådt af guldbeskoede vogntrækkende heste, beskuet af selvtilfredse adelsmænd og tegnet af prinser og prinsesser.
Eller...
Okay, vi er nødt til at snakke om A13, for hold nu op, hvor lader den altså en del tilbage at ønske. Der er i virkeligheden ikke meget at sige til, at hele Danmark skreg på en erstatning i form af en motorvej, for hvordan skal en infrastruktur - for ...
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

 • Join Paris Hilton each week as she speaks candidly with her friends and family, the hottest in movies, music, and television, innovators, creators, newsmakers, and icons. Paris will sit down for edgy, in depth conversations with a multitude of unexpected guests. She will interview people in a way that only Paris can. Questions and topics that are surprising and unanticipated. Honest, fun, open, inspiring and unpredictable. Loves it. Paris Hilton is an influencer, DJ, designer, recording artist, philanthropist, host, actress, model and author. Now, you can get closer and more personal than ever with Paris each week. This is Paris.

 • Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

 • The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • All The Smoke

  ALL THE SMOKE pairs two of the most outspoken and controversial players of their time. Known as fiery, intense competitors during their on-court careers, Matt Barnes and Stephen Jackson are now two of the most widely respected voices by today’s crop of NBA stars. Serving as mentors to numerous players throughout the league and with their hands firmly on the pulse of the game, they have first-hand insight into the minds, lives and pressing issues facing today’s players. Barnes and Jackson, who have played alongside two generations of All-Stars, will dish on the latest news and drama from on and off the court without boundaries.

 • Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

Facebook comments will no longer be available on iHeart

We're taking steps to simplify your experience. If you want to reach out to our hosts or stations, please do so via their website or social media. If you need any assistance please check out our help site.

Chat About Kaffepod'en

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

Connect

© 2021 iHeartMedia, Inc.