All Episodes

June 4, 2020 21 min
Cafécionados!
Sagaerne vil fortælle om en glorværdig hovedvej, betrådt af guldbeskoede vogntrækkende heste, beskuet af selvtilfredse adelsmænd og tegnet af prinser og prinsesser.
Eller...
Okay, vi er nødt til at snakke om A13, for hold nu op, hvor lader den altså en del tilbage at ønske. Der er i virkeligheden ikke meget at sige til, at hele Danmark skreg på en erstatning i form af en motorvej, for hvordan skal en infrastruktur - for slet ikke at tale om et samfund - hænge sammen med en trafikåre, der er befængt med skiftende hastighedsbegrænsninger, altid ændrende antal vognbaner og udsyn, der ikke kunne forværres, om så man kørte i tung tåge under en solformørkelse uden lys på bilen...
Det tager vi os lige en lille snak om over en kop kaffe og en muffin fra Anettes Sandwich på en dag, hvor nogen tydeligvis har glemt at slukke for den store ovn.
Velbekomme!
Share
Mark as Played

Chat About Kaffepod'en

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.