All Episodes

April 22, 2021 22 min
Cafécionados.
Hvis der findes noget her i livet, der er mere fin-tunet, indøvet og perfektioneret end et pitstop i Formel 1, så er det morgenrutinen hos en moderne familie.
Og ganske ligesom et 2 sekunder kort pitstop, så skal der så ubeskriveligt lidt til at forpurre en finpudset morgenrutine - og det kan ikke andet end at ødelægge hele løbet, øh, dagen.
Vi tager os en snak om post-corona morgenrutiner, forskellen på morgenrutiner med og uden børn og - selvfølgelig - vigtigheden af kaffe i sådan en morgenrutine!
En af mikrofonerne er blevet lidt uheldigt placeret, så der er lidt skratten fra en lynlås, men ikke noget, der overdøver lyden af evig visdom fra kaffebrokrøvene, der denne gang prøver sig med en Chocolate Cookie Crumble Créme Frappucino fra Starbucks.
Velbekomme!
Share
Mark as Played

Chat About Kaffepod'en

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.