Kirlu Ladyhr's Vilde Historier

Kirlu Ladyhr's Vilde Historier

~ Jeg er Kirlu Ladyhr, og jeg Introducerer dig for mit univers hver gang du tuner ind. Ladyhr’s Univers er for Dig og alle andre, der vil have et godt grin, nyde platheder og skæve karakterer. Det er for alle der elsker Vilde Historier:D! For selvom sproget kan være grimt, profant og grammatisk forkert er det her Podcasten du vil blive ved med at høre! Jeg er Kirlu Ladyhr, og jeg vil gi’ dig De Vildeste Historier!!

Episodes

August 22, 2020 15 min
3 del af min tid i Livgarden. Om ledere og ledertyper. Udholdenhed, vedholdenhed og integritet er nogle flere nøgleord der kan tillægges min tid i Livgarden👌

Næste gang kommer der en pause i MILI historien, da det jo nok ellers kan blive lidt for langtrukkent;p.

Der kommer flere dele, men indtil da dykker vi endnu en gang ned i Kirlu Ladyhr’s fantasifulde & Vilde Historier😜🤩
Share
Mark as Played
Her i 2 del, får i at vide lidt om hvad grundkernen i ‘MILI’, de facto er. Hvad der hurtigt tiltrak mig ved militæret. At din formåen og dine samarbejdsevner og hengivenhed til en given opgave var det vigtigste. At man altid dedikerede sig, og af det kunne få de anerkende nik fra ens overordnede. Overordnede som var mere ledere end overordnede. Du adlød ikke kun fordi du skulle, men fordi værdien af ordrerne, var noget der altid ku...
Share
Mark as Played
1 afsnit efter pausen, som handler om min ‘mili’ tid for efterhånden mange år siden.

Vilde Historier bliver ikke længere kun fantasifulde og fiktive historier. Det bli’r også fortællinger fra det virkelige liv, der i lige så høj grad rummer de: “VILDE HISTORIER”🎙🙌

Jeg er glad for at være tilbage på denne dag, den dag hvor min Podcast ugentlig begynder at udkomme. Nemlig lørdag.

Tak for tålmodigheden til je...
Share
Mark as Played
En helt almindelig, men ikke helt udramatisk svømmetime for 3.B😬😉🏊🏼‍♂️
Share
Mark as Played
Benny er næsten en helt normal dreng. Han går i 5 klasse, men synes ligesom så mange andre at det er kedeligt at gå i skole.
Han har dog skjulte Storkekræfter som han bruger til at hjælpe andre.
Det er den første historie om StorkeDrengen, en Intro. Måske han dukker op igen på et andet tidspunkt.
Stik ham en kasse øl, og så skal han vise hvad han kan. For så bliver hans Storkekræfter virk’lig vilde😜!
Share
Mark as Played
Den endelig afslutning på Kirlu Ladyhr’s oplevelse en gang for mange år siden med Agent Snenæse som jeg har kaldt Julens Sne. Nyd denne mærkelige og Vilde Historie, med det grimmeste sprog, og de underligste karakterer😆
Share
Mark as Played
April 30, 2020 14 min
Jeg giver jer den første Vilde Historie fra Kirlu Ladyhr😜
I det allerførste Afsnit af den her Podcast, får I hel ny information om hvordan Julen egentlig kommer i stand. En Vild historie der “måske”bunder i sandheden😂. Enjoy en simpel og oldschool måde at få fortalt historier på.
Velkommen til!
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Morbid: A True Crime Podcast

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.