All Episodes

September 21, 2022 32 mins
Besynnerliga tider skapar besynnerliga bundsförvanter. Men vilka kan vi egentligen samarbeta med? Kan gamla fiender bli våra vänner, om vi nu fått andra, gemensamma och mer mäktiga fiender? I det här avsnittet blir det en större och viktig diskussion kring strategi, ideologi, att göra upp med sitt förflutna, att läsa spelplanen och ett gäng råd till ungdomar som vill göra skillnad.

Dessutom tittar vi närmare på både polisens och kriminalvårdens förfall i spåren av den politiskt korrekta doktrinen, och synar Annika Ström Melins underliga demokratisyn i sömmarna.

DETTA ÄR INTE HELA AVSNITTET. Som stödprenumerant kan du alltid höra hela avsnitten i efterhand på https://www.svegot.se - där finns också information om hur du kan få de "låsta" poddarna direkt i din podcastapp i mobilen.

HELA AVSNITTET: https://www.svegot.se/2022/09/21/enade-mot-globalismen/

Teckna stödprenumeration: https://www.svegot.se/support
Ge en gåva: https://www.svegot.se/donera

Dagens Svegot är ett pratprogram om politik, kultur och samhälle som sänds direkt varje vardag 10:00. För den som vill lyssna på alla programmen i efterhand krävs en stödprenumeration, och programmen går bland annat att nå på https://www.svegot.se/kategori/podcast/dagens-svegot/

Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/dagens-svegot--4339034/support.
Mark as Played

Advertise With Us

Popular Podcasts

Dateline NBC
Death, Sex & Money

Death, Sex & Money

Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.