גיא פלכטר מגדיר את עצמו כסוג של טכנופוב. הוא אמנם בעולם הסייבר והאבטחה מאז השירות הצבאי שלו בחיל האוויר, אבל הוא מעולם לא כתב שורת קוד. אולי זה מה שהוביל אותו להקים את החברה הנוכחית שלו. אחרי השירות הצבאי והלימודים גיא השתלב בצוות אבטחת הסייבר של לייבפרסון ואחר כך הפך לסמנכ״ל אבטחת המידע של אפספלייר. הפרק הבא היה אולי אחד המהירים ביותר של איזשהו יזם. הוא הקים עם חבר את הסטרטאפ סיידר, ותוך שנה ועשרה חודשים, גייס סיבוב סיד של 6 מיליון דולר, עוד סבב איי של 30 מיליון והשלים אקזיט של 300 מיליון דולר לפאלו אלטו נטוורקס. במאי בשנה שעברה הוא הקים כבר את החברה הבאה שלו, סולה סקיוריטי, שמפתחת פלטפורמה לבניית מוצרי סייבר באמצעות בינה מלאכותית. עם משקיעים כמו אס קפיטל, גלילות והמשקיע האגדי סר מייקל מוריץ, שלראשונה בקריירה שלו השקיע בחברת סייבר, הם רוצים לשנות את הפרדיגמה של עולם הסייבר - אין צורך לקנות מוצרי אבטחה, מעכשיו פשוט תגידו למנוע של סולה על מה אתם רוצים להגן, והבינה המלאכותית תבנה לכם מוצר לאבטחת מידע.
Stuff You Should Know
If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations. Follow now to get the latest episodes of Dateline NBC completely free, or subscribe to Dateline Premium for ad-free listening and exclusive bonus content: DatelinePremium.com
The Breakfast Club
The World's Most Dangerous Morning Show, The Breakfast Club, With DJ Envy, Jess Hilarious, And Charlamagne Tha God!