FCA Daily: Alles over voetbal

FCA Daily: Alles over voetbal

In de 'FC Afkicken Daily' bespreken Bruce Tol, Mart ten Have, Lars van Eijden, Nicky van der Gijp, Wouter Boerkamp, Jaron Blonk, Nicky Bartens, Bart Obbink en Neal Petersen elke werkdag het laatste voetbalnieuws.

Episodes

May 31, 2024 25 mins

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Wouter Boerkamp en Bart Obbink op vrijdag 31 mei onder meer wie de Champions League finale tussen Real Madrid en Dortmund zal winnen, Metz dat Mikautadze koopt van Ajax en Excelsior dat een wonder nodig heeft tegen NAC!     


(0:00) Intro

(3:52) Wint Real Madrid of Dortmund Champions League?

(14:35) Metz koopt Mikautad...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der Gijp en Wouter Boerkamp op donderdag 30 mei onder meer de bekendmaking van de EK-selectie van Ronald Koeman, Olympiakos dat de Conference League wint en Vincent Kompany die de nieuwe trainer van Bayern München is!    


(0:00) Intro

(1:00) Koeman maakt selectie Oranje bekend

(15:36) Olympiakos wint Conference L...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der Gijp en Wouter Boerkamp op woensdag 29 mei onder meer NAC dat Excelsior verpulvert in de play-offs, de interesse van PSV in Flamingo, Flick die Xavi aflost bij Barcelona en de Conference League finale van vanavond!


(0:00) Intro

(0:42) NAC Breda neemt voorschot op Eredivisie

(09:55) PSV wil Flamingo, Ramalho vertrekt

(19:48) Xavi ...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der Gijp en Wouter Boerkamp op dinsdag 28 mei onder meer Priske die hoog op het trainers-verlanglijstje van Feyenoord staat, Marten de Roon die afvalt voor de EK-selectie en een vooruitblik op de eerste finalewedstrijd in de plays-offs tussen NAC Breda - Excelsior! 


(0:00) Intro

(1:34) Priske hoog op verlanglijst Feyenoord

(14:...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der GijpWouter Boerkamp en Bart Obbink op maandag 27 mei onder meer de overwinning van Go Ahead Eagles die daarmee een Europees ticket gescoord hebben, de supportersellende in Utrecht en Ten Hag die de FA Cup wint met Manchester United!


(0:00) Intro

(2:20) Go Ahead Eagles pakt Europees ticket in Europa

(21:28) Utrecht blijft ...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolJaron BlonkWouter Boerkamp en speciale gast Jan Roelfs op vrijdag 24 mei onder meer de play-off-finale tussen Utrecht en Go Ahead, Farioli die zijn visie presenteert bij Ajax en Saito die mogelijk Bakayoko gaat vervangen bij PSV!


(0:00) Intro

(1:01) Utrecht – Go Ahead in finale play-offs

(11:06) Farioli presenteert visie bij...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Bart Obbink op donderdag 23 mei onder meer Atalanta dat geschiedenis schrijft, Memphis die transfervrij vertrekt bij Atlético Madrid, Ajax en haar nieuwe trainer Farioli en de overwinning van Excelsior op ADO in de play-offs!


(0:00) Intro

(0:38) Atalanta wint in EL-finale van Leverkusen

(11:17) Memphis ve...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Bart Obbink woensdag 22 mei onder meer Toni Kroos die stopt met voetballen, Pochettino die na één jaar vertrekt bij Chelsea, Ajax en Feyenoord die beiden Omari Hutchinson willen hebben, een vooruitblik op de Europa League Finale en Lieke Martens die stopt als international!  


(0:00) Intro

(3:59...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolWouter Boerkamp en Bart Obbink dinsdag 21 mei onder meer de toelichting van Koeman over de voorselectie van Oranje, wie er wel en niet weggaan bij Ajax en NAC dat Emmen ontvangt in de halve finale van de play-offs!


(0:00) Intro

(1:35) Koeman licht voorselectie Oranje toe

(10:13) Behoudt Ajax Henderson en andere grote namen?

(22...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der Gijp, Wouter Boerkamp en Bart Obbink op maandag 20 mei onder meer het afscheid van Arne Slot bij Feyenoord, Luuk de Jong en Pavlidis die de topscorerstitel delen, de ontknoping in de Eredivisie en Manchester City dat toch weer kampioen van Engeland is!


(0:00) Intro

(2:23) Slot weg als beste Feyenoord-coach ooit?

(12:50) Pavlidis...

Mark as Played

Speelronde 34 en daarmee de Eredivisie zit erop! De laatste Bord op Schoot van dit seizoen is dan ook een feit. Lars Jesse van Eijden en Wouter Boerkamp bespreken alles over deze laatste speelronde en de afsluiting van de Eredivisie. Zelfs de grote Mart ten Have belt nog even in om zijn zegje te doen over Bram van Polen en een update te geven over zijn gezondheid. Verder gaat het onder meer over Twente dat de Champions Lea...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolJaron Blonk en Bart Obbink op vrijdag 17 mei onder meer de voorselectie van Koeman en Oranje, de laatste speelronde van de Eredivisie en wie boven aan zal eindigen in Premier League: Arsenal of Man City!


(0:00) Intro

(1:07) Koeman maakt voorselectie Oranje bekend

(10:14) Twente of AZ?

(13:03) Afscheid Van Polen bij PEC

(14:42) M...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der GijpBart Obbink en Nicky Bartens op donderdag 16 mei onder meer Wout Weghorst die mogelijk terug kan naar zijn jeugdliefde FC Twente, de renovatie die AZ te wachten staat, de eerste onthullingen van EK-selecties en de moeilijke keuzes voor Koeman en Oranje!


(0:00) Intro

(2:24) Weghorst kan naar jeugdliefde FC Twente ...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolWouter Boerkamp en Nicky van der Gijp op woensdag 15 mei onder meer het spektakel in de KKD Play-Offs, de overwinning van Man City tegen Spurs, Nuri Şahin die mogelijk de nieuwe trainer bij Feyenoord wordt en de Bayern-selectie die hoopt dat Tuchel aanblijft! 


(0:00) Intro

(0:48) Opnieuw spektakel in de Play-Of...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolWouter Boerkamp en Bart Obbink op dinsdag 14 mei onder meer de spectaculaire overwinning van NAC op Roda JC, Ajax dat akkoord is met Farioli, Spurs dat Arsenal een gunst kan doen door van Manchester City te winnen en Hedwiges Maduro die de nieuwe coach van Almere City wordt!   


(0:00) Intro

(0:37) NAC - Roda

(3:...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Wouter Boerkamp op maandag 13 mei onder meer Farioli die de nieuwe trainer van Ajax lijkt te worden, Tillman die bij PSV blijft en Groningen dat weer terug is in de Eredivisie!  


(0:00) Intro

(1:42) Ajax nadert akkoord met Farioli

(17:44) Tillman blijft bij PSV

(28:46) Groningen terug in de Eredi...

Mark as Played

Speelronde 33 in de Eredivisie en dus is het schakelen voor Lars Jesse en Wouter. Het is duidelijk dat Ajax Europa ingaat, dat PSV een mooi record misloopt, maar wie ontloopt degradatie en wie pakt het ticket voor de voorronde van de Champions League? Het komt allemaal voorbij in een nieuwe aflevering van Bord op Schoot!

(0:00) Intro

(2:25) FC Twente - FC Volendam

(8:52) Het Eredivisie Museumpje

(9:36) Go Ahead Eagles - AZ

(15:...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolNicky van der Gijp en Bart Obbink op vrijdag 10 mei onder meer Leverkusen dat WEER in de laatste minuten wint en de finale van de Europa League heeft behaald, Dest die vertrekt bij PSV, FC Utrecht dat verder bouwt onder Jans, Ajax dat doorschakelt naar Geelen en Farioli, de degradatiestrijd in de Eredivisie en de ontknoping in de KK...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Bruce TolJaron Blonk en Bart Obbink op donderdag 9 mei onder meer de overwinning van Real Madrid in de Champions League halve finale, FC Barcelona dat Xavi Simons op de radar heeft en Vitesse dat in gesprek is over een nieuwe overname! 


(0:00) Intro

(1:13) Joselu schiet Real Madrid naar CL-finale

(17:06) FC Barcelona heeft Xavi Si...

Mark as Played

In de dagelijkse podcast van FC Afkicken bespreken Nicky van der GijpWouter Boerkamp en Nicky Bartens op woensdag 8 mei onder meer de overwinning van Dortmund op PSG in de Champions League halve finale, een vooruitblik op de clash vanavond tussen Real Madrid en Bayern, Noa Lang die zich uitspreekt en wie het nieuwe Ajax zal moeten gaan dragen!

(0:00) Intro

(1:03) Dortmund naar finale Cham...

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    White Devil

    Shootings are not unusual in Belize. Shootings of cops are. When a wealthy woman – part of one of the most powerful families in Belize – is found on a pier late at night, next to a body, it becomes the country’s biggest news story in a generation. New episodes every Monday!

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.