Radiovagabond

Radiovagabond

Palle Bo er en radiomand, der har solgt sit hus, sin bil og alle sine møbler, for at rejse jorden rundt. Han har en ambition om at besøge alle lande i verden, og du kan tage med på rejsen i denne podcast. Tag med på i mødet med de lokale og oplev Palles begejstring og bekymring over livet som digital nomade.... Show More

Episodes

July 8, 2020 39 min

Molweni!

Velkommen til del 3 af min episke roadtrip over det smukke Sydafrika. I denne episode starter vi, hvor jeg slap i del 2 og forlader de lokale bungy jumpere ved Bloukrans Bridge og fortsætter mod Port Elizabeth. Men ikke længe efter var tilbage på N2 motorvejen tog jeg en afstikker til en af ​​Sydafrikas sjældne perler.

Den smukke Tsitsikamma National Park ligger på sydkysten af ​​Sydafrika og udgør en del af Garden Route ...

Read more
Share
Mark as Played

Velkommen til anden halvdel af mine møder med Tarek Kholoussy. 

Hvis du ikke allerede har hørt den første halvdel, skulle du næsten gøre det først.

I den fortæller Tarek (tilbage i december 2018, hvor vi netop er ankommet til Brasilien på Nomad Cruise fra Spanien), om sine tre store livsmål: At løbe 25 marathonløb, besøge 100 lande og starte en social hjælpeorganisation.

Alle tre mål var netop gået i opfyldelse, og i dag dykker vi ...

Read more
Share
Mark as Played

Denne og den næste episode handler om en nomade, der hedder Tarek Kholoussy, og den er optaget i to forskellige steder på kloden – Brasilien og Bali.

Hans liv havde taget en meget stor drejning for et par år tilbage. I dag og i morgen vil du høre om det.

Dette er den første halvdel af Tareks historie, og gør dig klar til at møde en super interessant fyr.

Det er en historie om forandring, om mål, der er opfyldt, tegn fra universet o...

Read more
Share
Mark as Played

Velkommen til dag 3 og 4 af min sydafrikanske roadtrip fra Cape Town.

I denne episode besøger jeg Safari Ostrich Farm i Oudtshoorn her på Garden Route. Det er den eneste traktorsafari på en strudsefarm i Sydafrika og det var meget interessant at se og lære noget om denne underlige fugl, hvis forfædre rækker helt tilbage til dinosaurernes liv.

Så tager jeg til Knysna – en hyggelig lille by lige i hjertet af Garden Route. Mens Oudtsh...

Read more
Share
Mark as Played

Radiovagabond podcast er tilbage.

Dette er en episode, der blev optaget inden Covid-19 og er den første del af min roadtrip fra Cape Town til Johannesburg. Jeg starter med en smuk køretur på Garden Route til Kap Agulhas – det sydligste punkt af Afrika, hvor Atlanterhavet og det Indiske Ocean mødes.

Herefter kan du tage med nordpå mod Oudtshoorn gennem noget smukt landskab, og på vejen besøger jeg Ronnies Shop, som ændrede navn til ...

Read more
Share
Mark as Played

Velkommen til Radiovagabond episode 200. Hvis det var muligt at købe champagne for at markere dette jubilæum havde jeg klart gjort det.

Efter en mindre pause her i Radiovagabond Podcast universet – hvor jeg har haft travlt med andre projekter, er jeg nu tilbage.

I denne episode, der er optaget inden Covid-19 eksisterede, er jeg stadig i Cape Town og på vej til at besøge min gode ven Jill Poulsen, som jeg lærte at kende på mit først...

Read more
Share
Mark as Played
April 12, 2020 46 min

Dette er i virkeligheden en historie om Wade Sellers utrolige rejse i livet.

Fra sygeplejerske-studerende – til soldat i Kuwait – til at være udstationeret i Guantanamo – til at arbejde for FBI med at fange pædofile – til at få et højt betalt job i en brandert på en karaokebar – til at arbejde med spionudstyr og være tæt på at blive dræbt i Afghanistan – til at blive app-udvikler og derefter digital nomade.

Wade er også Nomad Cruis...

Read more
Share
Mark as Played

Som solo-rejsende på fuld tid er det altid skønt at få besøg, især fra ens børn.

Måske kan du huske, at min yngste datter, Clara rejste med mig i fire måneder i begyndelsen af min rejse rundt i Asien. Hun mødte mig i Bangkok, og så var vi i Chiang Mai, Laos, Vietnam, Cambodja, Hongkong, Kina, Nordkorea, Sydkorea. Og da vi kom til Japan, fik vi selskab af min ældste datter, Amanda, og vi havde to skønne uger sammen der – midt i ”Che...

Read more
Share
Mark as Played
March 27, 2020 25 min
NB. Denne episode blev optaget inden Corona epidemien. Siden er Matt testet positiv, men siger på sin blog, at han har det bedre.  
- - - 
Matthew Kepnes er en amerikansk rejseblogger, og blandt rejsebloggere er han en rockestjerne. Han er en New York Times bestsellerforfatter og er blevet set i New York Times, CNN, National Geographic, Huffington Post, The Wall Street Journal og BBC. Matt blev født i Boston i '81 og da han vo...
Read more
Share
Mark as Played
Velkommen til anden halvdel af mit besøg på et hjem for børn i Cape Town.    Hvis du ikke har hørt den første halvdel skulle du næsten lytte til den først. Så vil du vide, at Florian Kraemer, direktøren og grundlæggeren af dette sted, der hedder Vulamasango er meget passioneret om at hjælpe disse børn. Han går meget langt for at gøre hvad der er rigtigt.    Han fortæller mig for eksempel om en pige, og om hvor langt han gik i hend...
Read more
Share
Mark as Played
Vi er i Cape Flats i et township område 25 km sydøst for, hvad vi kender som Cape Town city.  Her møder vi direktøren og grundlæggeren af børnehjemmet Vulamasango, Florian Kraemer.  Dette er en bemærkelsesværdig historie om en ung tysker, der blev reddet af en ung afrikansk dreng. En dreng, der blev dræbt dagen efter i en blodig borgerkrig i Congo. Oplevelsen var et vendepunkt for den unge mand. Han besluttede sig til at dedikere s...
Read more
Share
Mark as Played
I denne episode taler jeg med Jason Moore. Han er en amerikaner, der bor i Norge og laver en meget populær podcast, der hedder Zero to Travel.    LINKS:  Zero to Travel Zero to Travel på Facebook. Location Indie. Radiovagabond er produceret af Radioguru. Sponsor Hotels25.dk  Se billeder på Radiovagabond.dk   Følg også RadioVagabond på FacebookTwitterInstagram og YouTube.
Share
Mark as Played
March 15, 2020 69 min

Det er i dag søndag den 15. marts 2020, og dette er en specialudgave, hvor vi dykker ned i den verden vi befinder os i lige nu.

Både min egen situation og nogle af de mange rejsende venner rundt omkring i verden.

Jeg kommer også til at tale om, hvorfor jeg ikke tager til Danmark, når nu regeringen siger, at alle danskere bør komme hjem hurtigst muligt. 

GÆSTER:

 • Toti fra Italian Trip Abroad. Han er en italiener, der bor I London.
 • Nic...
 • Read more
  Share
  Mark as Played
  I dag møder vi Sean Tierney. Jeg lærte ham at kende gennem Nomad Cruise og han har en interessant historie, han vil dele med os i dag.  Efter Nomad Cruise X endte vi begge på Bali og her kom vi til at hænge endnu mere ud sammen.  Han er også nomade men rejser mere langsomt end mig. Han er derfor det, der kaldes “slowmadic”.  Han er også podcaster og laver the Nomad Podcast – og jeg er faktisk gæst på den netop i dag.  Fornylig drop...
  Read more
  Share
  Mark as Played

  Velkommen tilbage til Radiovagabond og Cape Town. I denne episode skal vi ud at køre – og sludre med Uber chauffører. Og så skal vi besøge District Six Museum.

  UBER CHAUFFØRERNE I CAPE TOWN
  En ting, jeg har fundet ud af, er, at nogle af de bedste mennesker til at tale om, hvordan det er i en by, er Uber-chauffører. Og i denne episode vil vi gøre netop det.
  Mange af Uber-chaufførerne her i Cape Town er fra andre lande. Tre af de fir...

  Read more
  Share
  Mark as Played

  For nylig fløj jeg fra Dubai til Katmandu i Nepal. Ved siden af mig sad der en ung fyr med et af de venligste smil, jeg havde set i lang tid.

  Vi fandt ud af, at vi havde meget tilfælles og blev hurtigt rigtig gode venner.

  Den unge mand var Robin fra Tyskland.

  Dette er en interview-episode, som du ikke bør gå glip af. Robin er en meget anderledes fultids-nomade, og hans måde at tilgå nye lande og kulturer har inspireret mig meget.

  R...

  Read more
  Share
  Mark as Played
  February 28, 2020 13 min
  Her er en episode, der er optaget ved WTM – World Travel Market i London i november.   World Travel Market London er en af de helt store events i rejsebranchen, hvor destinationer, brands og købere laver forretninger.    Når vi taler om at rejse, er flyvning jo stadig en stor del af det, og siden en ud af tre har flyskræk tænkte jeg, at det ville være relevant at tale med nogen, som kan hjælpe med at slippe af med den.   Så jeg kom...
  Read more
  Share
  Mark as Played
  February 25, 2020 32 min

  Sawabona abangane! (= 'Hej venner!' på zulu)

  Velkommen tilbage til del II af min spændende samtale med Stephen 'Sugar' Segerman, lokal vinylplade-butiks-ejer, amatørmusikdetektiv og inspiration bag Oscar-prisvindende dokumentarfilm Searching for Sugarman.

  Hvis du ikke allerede har lyttet eller læst del I af denne fantastiske historie, foreslår jeg, at du går tilbage og gør det, før du fortsætter. Ellers vil mege...

  Read more
  Share
  Mark as Played
  February 23, 2020 30 min

  Efter at have kommet ned igen fra min vin og gin-gennemvædet eufori efter at have modtaget den fantastiske nyhed om, at jeg officielt er kræftfri (yay!), fik jeg muligheden for at sludre med Stephen 'Sugar' Segerman, inspirationen bag Oscar-prisvindende dokumentarfilm Searching for Sugar Man.

  Hvis du ikke har set dokumentaren endnu (hvor har du gemt dig?), så se lige traileren, så du kan være ajour med hvad denne episode ha...

  Read more
  Share
  Mark as Played
  February 21, 2020 43 min
  Jeg mødte Becky Gillespie på Nomad Cruise, og vi blev rigtig gode venner.  Hun er oprindeligt fra Cincinnati, Ohio, men har boet i udlandet siden hun var 22, hvor hun flyttede til Tokyo. Det var planen at være der ét år, men det endte med at blive 12.  Hun er i gang med at skrive en bog om det nabolag i Japans hovedstad, som hun endte med at elske og blive så længe i. Den kommer til at hedde: "Shimokitazawa: Your Guide to the W...
  Read more
  Share
  Mark as Played

  Chat About Radiovagabond

  Popular Podcasts

  Crime Junkie
  Crime Junkie
  Crime Junkie is a weekly podcast dedicated to giving you a true crime fix. Every Monday, Ashley Flowers will tell you about whatever crime she’s been obsessing over that week in a way that sounds like you're sitting around talking crime with your best friends. The storytelling is straightforward and free of rabbit holes so the cases stay suspenseful and are easy to follow. If you can never get enough true crime... Congratulations, you’re a Crime Junkie! You’ve found your people.
  The Daily
  The Daily
  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.
   Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

   Connect

   © 2020 iHeartMedia, Inc.