Stammeklubben

Stammeklubben

Velkommen til Stammeklubben! En podcast, hvor vi udforsker den ene procent af verdens befolkning, der stammer. Dine værter er Alexander Raunsholt og Christian Jørgensen. I hver episode dykker vi ned i et tema eller en personlig historie fra en gæst, der relaterer sig til stammen. Håber vi lyttes ved og skriv endelig til os hvis du har gode idéer til gæster.

Episodes

April 4, 2024 47 mins

I denne episode er vi taget til Glostrup på besøg hos ABC Rådgivende Ingeniører og få en snak med Burak Demirci. Vi kender Burak fra McGuire Programmet og skal høre om hans oplevelser med stammen ifht. arbejde, familie og livet generelt.

 Fortæl gerne venner, familie og naboer om podcasten og giv os meget gerne 5 stjerner der hvor du lytter til podcasten.

 Kontakt os gerne med spørgsmål, kommentarer eller forslag:

 


christia...

Mark as Played

Vi er i denne episode taget til Frederiksberg Hospital, for at tale med Signe, der her har sit virke som psykolog. Vi hører Signe om hvordan det er at arbejde med forskellige borgere, når man selv stammer. Signe har også familie og er mor, en rolle vi også kommer til at høre nærmere om i episoden. 

 

 

Denne episode var en af første optagelser, hvor vi andet optage udstyr, hvorfor lyden kan være anderledes. Men vores dygtige lydman...

Mark as Played

I denne episode af Stammeklubben taler vi med Åse. Hun er en af vores ældre podcastgæster og har meget på hjertet. Vi taler om hendes karriere og hvordan den har skiftet undervejs. Vi taler om stammen, McGuire-teknikken og dennes påvirkning i Åse's liv. 

 

 

Kom med og hør en spændende episode, hvor vi lytter til en meget veltalende gæst, der har god kontrol på sin tale.Har du spørgsmål eller forslag til fremtidige episoder?K...

Mark as Played

I denne nytårsspecial og sidste episode i 2023 tager vi en status på året der er gået. Vi taler de oplevelser vi har fået med podcasten og taler om nogle af højdepunkterne fra episoderne. Alexander deler også en aprilsnar han blev udsat for, som omhandler Joe Biden. Hvad det handler om kan man hører i episoden.Godt nytår! Fortæl gerne venner, familie og naboer om podcasten og giv os meget gerne 5 stjerner der hvor du ly...

Mark as Played
Read more
Mark as Played

I denne episode af Stammeklubben skal vi tale med Adam Estrup, særligt i kraft af sit virke som formand og medstifter af Dansk Stammeforum.

 

 

Adam arbejder til daglig som administrerende direktør for en nordisk interesseorganisation, Veterinary Industry Nordic.

 Vi kommer omkring hvordan det er at stamme og være leder. Præsentere sig foran andre og vi høre naturligvis om tankerne bag oprettelsen af Dansk Stammeforum.

 Konta...

Mark as Played
November 29, 2023 62 mins

I denne episode af Stammeklubben, tager vi dig med på en unik rejse gennem dansk hiphop-historie, med et dybt personligt twist.

 

 

Vi er begejstrede for at byde velkommen til MC Einar (med det borgerlige navn Einar Enemark) en sand pioner inden for dansk rap, og en inspirerende figur, der har navigeret i livet med stammen.

 MC Einar, der brød igennem i 1980'erne og banede vejen for en hel generation af danske hiphop-kunstnere, ...

Mark as Played
November 21, 2023 49 mins

I denne episode af Stammeklubben, tager vi dig med på en rejse ind i livet af en ung og inspirerende personlighed, Emil Guerry.

 

 

Emil, en energisk ung mand, har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling takket være McGuire Programmet. Han bruger nu sit sabbatår til at arbejde som tjener, mens han også balancerer sit engagerende talkshow på Instagram.

 Emil, en tidligere deltager i McGuire Programmet, deler sine personlige e...

Mark as Played

I denne inspirerende episode af Stammeklubben, dykker vi ned i en verden, hvor ordene ikke altid flyder frit.

 

 

Vi har den ære at byde Emil Bækdahl, formanden for Stammeforeningen i Danmark, velkommen til en hjertevarm samtale om livet med stammen.

 Stammen definerer ikke personen, men det er en del af historien for mange modige sjæle. Emil deler åbent om sin personlige rejse, de udfordringer og triumfer, han har oplevet, og h...

Mark as Played

I denne episode af "Stammeklubben" er vi beæret over at have Peter Nielsen som vores særlige gæst.

 

 

Måske kender I allerede Peter fra hans medvirken i de populære TV2-programmer "Jeg er stammer", "Jeg stammer stadig", "Stammer på frierfødder" og som en af medstifterne af Dansk Stammeforum.

 Peter vil dele sin enestående rejse med os - en rejse, der begyndte med de udfordringer, han mødte som stammende, og som senere førte til...

Mark as Played

Velkommen til Stammeklubben, hvor vi går i dybden med alt, hvad der har med stammen at gøre.

 

 

I denne episode har vi en helt særlig gæst - Bertel Haarder, en af Danmarks mest erfarne politikere og en af de mest kendte offentlige personer, der også har stammet.

 I dette interview taler vi om Bertels personlige erfaringer med stammen, herunder hvordan han har formået at overvinde udfordringerne og opnå succes på trods af stamme...

Mark as Played

Daniel sad for snart 20 år siden og var 2 min om at sige sige navn. Vi kan vist godt afsløre der en løbet en del vand gennem åen siden.

 

 

Kom med og hør dette interview, om en forvandling af de store. 

 Daniel fortæller også omkring hans arbejde for McGuire Programmet, og hvordan de hjælper folk der stammer.

 Tak til Daniel’s søde kone for...

Mark as Played

Det her er episode 2 med Line. Har du ikke hørt episode 1, så hop tilbage til den først.

 Line forsætter med at tale om hendes arbejde med særlig børn og unge der stammer, i kraft af hendes job som talepædagog. Vi kommer også omkring generelle råd til forældre der har børn som stammer.

 Lyt med!

 

 HUSK: Abonnér og anmeld os! Vi sætter pris...

Mark as Played

I kan godt glæde jer til dette interview med Line, der arbejder som talepædagog og har en kæmpe viden om stammen fra en teoretisk vinkel og derudover med arbejde med børn og unge der stammer.

 Dagens episode blev lang, derfor har vi delt den op i 2 dele. Dette er del 1, husk at hør del 2 efter. Lyt med!

 HUSK: Abonnér og anmeld os! Vi sætter pris på din støtte.

 Skriv til os med forslag eller andre idéer:

 


christian@stam...

Mark as Played

Vi vil interviewe hinanden, så I som lyttere kan få et indblik i, hvem vi er, hvordan vi forholder os til vores stammen i dag, og hvad målet med vores podcast er.

 

 

Vi er spændte og ydmyge over for dette nye eventyr, og vi ser det som en god mulighed for at udfordre os selv i talens kunst, samtidig med at lære mere om stammen.

 Vi håber, at I vil tage godt imod vores podcast, og at I vil lytte med. 

 HUSK: Abonnér, så du ik...

Mark as Played

Popular Podcasts

  Start your day with The Bright Side, a new daily podcast from Hello Sunshine. Co-hosted by journalist, TV host, and podcaster, Danielle Robay and Emmy-nominated journalist, host, and producer, Simone Boyce, The Bright Side brings your daily dose of culture and inspiration – with the latest trends, celebrity interviews, and real conversations with women doing amazing things while navigating life’s transitions, big and small. The Bright Side is a talk show created to inspire, educate, and empower women as they tackle life each day and add joy to their morning routines. Join Danielle and Simone and the Hello Sunshine community every weekday for entertainment, culture, wellness, books, and more.

  Ways To Win

  Winning is an everyday mindset, and the coaches are here to help. Hosts Craig Robinson and John Calipari use their on-court wisdom to solve your off-court problems. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.