Antrenamentul de Marketing

Antrenamentul de Marketing

Podcastul care te ajută să devi mai bun în marketing și business în fiecare săptămână!... Show More

Episodes

June 29, 2020 5 min

În acest antrenament, îți vei exersa creativitatea și abilitatea de planificare, cu scopul de a-ți promova afacerea cu costuri cât mai mici, prin conținut. Dacă ai dedicarea necesară să realizezi materiale noi și atractive în fiecare săptămână, ai posibilitatea de a atrage audiențe mari, care să îți consume conținutul și să cumpere de la afacerea ta și de la cele pe care le vei recomanda.

Mult spor și energie!
Călin 

Share
Mark as Played

În antrenamentul de astăzi, ne vom uita la echipa de marketing ca la una de baschet. Vreau să te ajut să înțelegi rolul specialiștilor din echipă și cum aceștia influențează rezultatele afacerii tale.  

O echipă bună poate să crească afacerea exponențial, pe când una slabă, o va ține pe loc sau chiar va putea aduce minusuri mari, fie că vorbim de irosirea bugetului de marketing, fie că vorbim de pierderea unor oportunități care ar f...

Read more
Share
Mark as Played

Cel mai bun arbitru al afacerii tale și al jocului în care te afli este Rata de conversie. Pe scurt, orice rezultat pe care ți-l dorești este precedat de rezultate intermediare, iar ratele îți spun cât de bine îți faci treaba la fiecare pas din proces. 

În antrenamentul de astăzi, vom exersa gândirea critică, capacitatea de analiză, dar și abilitatea de soluționare a provocărilor în legătură cu ratele de conversie. Acestea te vor aj...

Read more
Share
Mark as Played

Scopul exercițiilor pe care le vei face de această dată este să crești impactul vânzărilor și a promovării produseleor sau serviciilor. De asemenea, acest antrenament te va ajuta să-ți cunoști mai bine echipa, să folosești în promovare un limbaj mai apropiat de cel al clientului și să vă îmbunătățiți chiar și echipa de vânzări.

Începe antrenamentul acum.

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

De 1 Iunie nici nu se putea mai bine să facem un antrenament care are legătură cu jocurile și concursurile în Marketing. Începe exercițiile chiar acum!

Share
Mark as Played

Uneori este important să ne antrenăm pentru meciurile imediate, alteori facem pregătire pentru modul în care vom juca în câțiva ani. Tehnologia are un ritm de schimbare tot mai alert, iar curând Inteligența Artificială ar putea schimba modul în care facem publicitate sau interacționăm cu clienții.

Acest antrenament este unul orientat spre anticipare și dezvoltare. 
Începe chiar acum să faci exercițiile!

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

Află din antrenamentul de marketing de astăzi care este una din diferențele importante dintre un marketer începător și unul cu experiență. De asemenea, îți ofer un exercițiu care te poate ajuta atunci când ești în cumpănă cu planurile sau acțiunile de marketing.

Începe chiar acum antrenamentul!
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În antrenamentul de astăzi, ne vom antrena creativitatea cu scopul de a găsi cele mai bune idei de campanii care să asigure succesul afacerii și să crească impactul promovării.

Îți prezint care sunt pașii unei campanii după stabilirea obiectivelor și îți ofer câteva soluții pentru a-ți găsi inspirația în marketing. Ascultă acum episodul și fă exercițiile. 

Mult spor și energie!

Share
Mark as Played

În antrenamentul de astăzi îți vei exersa creativitatea și abilitățile de înțelegere a publicului țintă, iar acest lucru va te va ajuta să crești notorietatea și favorabilitatea companiei tale.

Dacă faci exercițiile vei reuși să crești numărul persoanelor care îți văd postările organice ale paginii companiei tale de Facebook, respectiv reach-ul postărilor neplătite.

Începe chiar acum antrenamentul!

 

Share
Mark as Played
April 27, 2020 5 min

În antrenamentul de astăzi, ne vom concentra asupra identității companiei. Așa cum o imagine face cât 1.000 de cuvinte, logoul unei companii reprezintă dintr-o privire estența acesteia.

Un logo este stindardul brandului în meciul împotriva competiției și în lupta pentru inimile spectatorilor din tribune. Faptul că o companie își actualizează sau schimbă logoul, este un semn că îi pasă de imaginea din piață pe care o are, este atentă...

Read more
Share
Mark as Played

În antrenamentul de astăzi, vreau să exersăm muschii afacerii responsabili de a face posibil ca produsul sau serviciul nostru să ajungă la clienți. Oricât de bună ar fi oferta și notorietatea companiei, dacă produsele și serviciile nu pot fi achiziționate și consumate de către clienți, toate eforturile sunt în zadar. 

Îți povestesc și despre succesul Trilulilu.ro și gafa făcută de Biserica Ortodoxă Română, ambele având legătură cu d...

Read more
Share
Mark as Played

Michael Jordan este cel mai mare jucător de baschet al tuturor timpurilor, iar acest episod din podcast îi este dedicat lui. Antrenamentul de săptămâna aceasta are legătură cu competitivitatea care l-a motivat pe Jordan să ajungă superstar.

Dacă vei face exercițiile din acest episod, vei avea o imagine mai clară asuprea terenului de marketing și vei putea să îți trasezi tacticile care să-ți aducă mai mulți clienți decât cei ai compe...

Read more
Share
Mark as Played

În antrenamentul de astăzi, vom face 3 exerciții care te ajută să-ți dezvolți campanii noi de marketing cu buget de aproape 0 RON și care îți aduc clienți. Campaniile poți să le folosești pe termen lung, fără epuizare. Sunt sigur că strategia pe care ți-o prezint a fost mereu la îndemâna ta, însă nu i-ai acordat cu adevărat atenția pe care o merita. Începe chiar acum antrenamentul!

Share
Mark as Played

Fiind perioadă de carantină națională și internațională, toate afacerile au fost afectate. Unora le-au crescut vânzările, altora le-au scăzut vânzările și s-au închis sau s-au adaptat să poată trece peste această perioadă. Antreprenorii și marketerii ingenioși care au știut să-și redefinească activitatea, au găsit soluții la care mulți nu s-au gândit.

Antrenamentul de astăzi te ajută să redefinești activitatea companiei și să adapte...

Read more
Share
Mark as Played

Dincolo de profitabilitate, întrecerea brandurilor este în special pentru primul loc în mintea și inima clienților. Competiția dintre acestea începe de a la înțelegerea regulilor jocului și a premiului final. Marketerii care sunt creativi și știu cum să ajungă la clienți, vor câștiga jocul.

Al doilea antrenament de marketing te ajută:

 • să optimizezi mixul de marketing în funcție de acele lucruri care contează pentru clienți;
 • să găsești...
 • Read more
  Share
  Mark as Played

  Primul antrenament de marketing te ajută:

 • să planifici mai țintit acțiunile de marketing;
 • să găsești idei noi de oferte de impact;
 • să găsești noi parteneri de business.
 • Este important să faci acest antrenament în această săptămână. Fără scuze! 
  Rezervă-ți câteva ore pentru antrenament și îmi vei mulțumi la final.

  Mult spor și energie!

  Share
  Mark as Played

  Chat About Antrenamentul de Marketing

  Popular Podcasts

  Crime Junkie
  Crime Junkie
  Crime Junkie is a weekly podcast dedicated to giving you a true crime fix. Every Monday, Ashley Flowers will tell you about whatever crime she’s been obsessing over that week in a way that sounds like you're sitting around talking crime with your best friends. The storytelling is straightforward and free of rabbit holes so the cases stay suspenseful and are easy to follow. If you can never get enough true crime... Congratulations, you’re a Crime Junkie! You’ve found your people.
  Fake Doctors, Real Friends with Zach and Donald
  Fake Doctors, Real Friends with Zach and Donald
  You know what's long, tedious and boring? Surgery. You know what isn't? This new podcast! Join Scrubs co-stars and real-life best friends Zach Braff and Donald Faison for a weekly comedy podcast where they relive the hit TV show, one episode at a time. Each week, these BFFs will discuss an episode of Scrubs, sharing behind-the-scenes stories and reminiscing on some of their favorite memories from filming. They’ll also connect with Scrubs super fans and feature beloved show cast members for exclusive interviews.
   Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

   Connect

   © 2020 iHeartMedia, Inc.