Antrenamentul de Marketing

Antrenamentul de Marketing

Podcastul care te ajută să devi mai bun în marketing și business în fiecare săptămână!

Episodes

March 15, 2021 5 min

În acest antrenament, doresc să te concentrezi pe propria motivație și pe modul de celebrare a reușitelor sau chiar a insuccesurilor din marketing. Dacă înțelegi care îți sunt bucuriile pe care ți le oferă marketingul, poți să-ți modelezi modul de gândire și programul de lucru, în așa fel încât să-ți crești nivelul de fericire. Acestu lucru te va ajuta în final să ai o productivitate și eficiență mai bună la locul de muncă.

Fiind ul...

Share
Mark as Played

Un marketer profesionist știe să facă diferența dintre strategiile și tacticile de marketing. În acest antrenament îți  exersezi capacitatea de analiză pentru a lua corect decizia dacă e momentul unei schimbări strategice sau dacă te poți concentra în continuare pe tactici. 

Începe antrenamentul acum!

Mult spor și energie,
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament, vreau să te concentrezi pe comunicarea pe termen lung. Să ieși din capcana hamsterului care aleargă zilnic pentru atenția potențialilor  urmăritori. Să exersezi planificarea de conținut, care să aducă trafic și clienți din rezultatele la căutări.

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament, îți exersezi abilitatea de a realiza o Propunere Unică de Vânzare pentru afacerea pe care o reprezinți. Propunerea realizată te ajută să ai claritate privind principalul mesaj cheie de comunicare. Pe acesta poți să-l afișezi pe site, acolo unde vrei să captezi atenția în sub 8 secunde. De asemenea, propunerea unică de vânzare îți este un bun aliat atunci când dorești să te prezinți în cadrul unei întâlniri de ...

Share
Mark as Played

În acest antrenament, îți vei antrena capacitatea de planificare pentru a crea o experiență de brand memorabilă, care să facă clienții să se îndrăgostească de compania ta. Dacă vei pune în practică ceea ce exersezi astăzi, vei obține mai mulți clienți fideli și ambasadori de brand, deci mai multe vânzări.

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament, vreau să analizezi posibilitatea de a crește vânzările companiei prin alegerea uneia dintre cele 4 strategii de marketing prezentate. Acest lucru îți poate da o direcție nouă care să te ajute să crești vânzările companiei în mod eficient. În schimb, dacă nu iei o decizie strategică la momentul potrivit, poți ajunge chiar și să falimentezi compania.

Începe antrenamentul acum.
Mult spor și energie!
Călin

 

Share
Mark as Played

În acest antrenament, vreau să te concentrezi pe drumul tău în carieră. Să înțelegi mai bine rolurile pe care le poți avea și să-ți faci un plan pe termen mediu. În urma testului practic din episod îți va fi mai clar încotro să te îndrepți și te vei putea concentra mai bine de acum încolo pe ce ai de făcut pentru a avea cariera dorită.

Pentru acest antrenament ai nevoie de un pix și o foaie. Asigură-te că le ai la îndemână.

Mult spor...

Share
Mark as Played

În acest antrenament, vreau să te concentrezi asupra planului de campanii de marketing și promovare dintr-un an. Acesta este important să fie adaptat la comportamentul clienților tăi, în așa fel încât să dozezi eforturile și bugetele în mod corespunzător. 

Făcând exercițiile din acest antrenament, îți vei clarifica acțiunile încât să te concentrezi mai apoi pe implementare.

Începe antrenamentul acum.
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament, vreau să îți exersezi capacitatea de a lua decizii inteligente cu privire la bugetele de promovare în așa fel încât să maximizezi rezultatele. 

Aptitudinile dobândite pot să-ți ofere încrederea să treci de la realizarea de campanii de 200 euro la unele de peste 10.000 euro obținând rezultatele planificate.

Cu mentalitatea, cunoștințele și practica potrivită, poți gestiona orice provocare de promovare, indiferent...

Share
Mark as Played

În acest antrenament, îți exersezi capacitatea de analiză și observare a contextului național și internațional în care își desfășoară compania ta activitatea. 

Această abilitate îți este de folos pentru a-ți salva compania de la faliment în cazul accelerării unei amenințări macroeconomice sau te poate ajuta să-ți crești afacerea în mod exponențial, dacă profiți de oportunități pe care competiția ta le ignoră.

Începe antrenamentul acu...

Share
Mark as Played

În acest antrenament doresc să te concentrezi pe a crește impactul postărilor pe Social Media prin a mixa conținutul în mod inteligent. Dacă faci acest lucru, fanii vor interacționa cu mesajele tale, iar toți cei care le vor vedea vor fi mai deschiși să cumpere de la compania sau organizația pe care o reprezinți.

Începe antrenamentul acum.
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament, vreau să-ți exersezi aptitudinile de a marketa afacerea pe care o reprezinți prin puterea conținutului, în special prin comunicarea pe blogul companiei. Această deprindere te ajută să atragi noi clienți în mod gratuit, să realizezi parteneriate, să crești puterea brandului și toate celelalte avantaje menționate în acest episod. 

Pentru că ești un marketer sau antreprenor inteligent, care vrea să fie mai bun în ...

Share
Mark as Played

În acest antrenament te pregătești în arta vorbitului în public și în organizarea de evenimente și webinarii. Dezvoltarea acestor aptitudini te ajută să atragi mai mulți clienți într-un timp scurt și să crești interesul față de compania ta și față de produsele și serviciile vândute.

Dacă vrei să aprofundezi tema planificării de marketing a companiei tale și cea a vorbitului în public, te invit la acest webinar din 10 Decembrie:
Mark...

Share
Mark as Played

Află din acest antrenament cum depistezi unde sunt problemele în campaniile de promovare.
Această aptitudine de analiză îți oferă agilitate în acțiunile tale de marketing și te ajută să ai mai multă liniște atunci când lucrurile merg bine. De asemenea, te ajută să-ți îmbunătățești capacitatea de planificare, implementare și optimizare de campanii.

Tot din acest antrenament, afli și care sunt diferențele dintre campaniile cu obiective...

Share
Mark as Played

Este important ca fiecare marketer și antreprenor să aibă pe lista de obiective generarea de noi contacte și comunicarea cu acestea. Pe termen lung nu este sănătos să depinzi de un număr fix de clienți sau să-ți plafonezi dezvoltarea afacerii. De aceea, în acest antrenament exersăm gândirea pe termen lung concentrându-ne pe construirea listelor de contacte și pe realizarea de sisteme automate de comunicare. Exercițiile sunt simple,...

Share
Mark as Played

În acest antrenament  discutăm despre inteligență emoțională, despre limitele personale și ale echipei și despre bugetul de marketing. Pentru a avea rezultate mai bune, este important să identifici punctele slabe și să-ți faci curajul să discuți despre ele într-un mod asertiv, bineînțeles.

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament te ajut să-ți setezi cel mai bun canal de analiză al clienților. Acesta este util pentru a identifica rapid și eficient idei noi pentru dezvoltarea produselor și serviciilor companiei încât să fie mai competitive, dar te va ajuta și să primești feedback rapid în campaniile de marketing.

Începe antrenamentul acum.
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

Dacă vrei să-ți promovezi afacerea în care te implici la fel cum o fac influencerii, atunci acest antrenament este pentru tine. În continuare vom exersa abilitatea de a produce conținut video și de a face LIVE-uri, pentru a-ți crește interacțiunea cu audiența afacerii și pentru a atrage noi potențiali clienți.

Începe antrenamentul acum.
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament te ajut să-ți dezvolți capacitatea de realizare și planificare rapidă de conținut pe toate canalele de comunicare pe care le gestionezi pentru compania ta, pornind de la o singură idee. 

Începe chiar acum antrenamentul.
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament vorbesc despre eșec, despre Amazon, despre ce înseamnă o cultură organizațională orientată spre inovație și despre marketing online. De asemenea, îți dau un exercițiu care te ajută să-ți exersezi aptitudinile de inovator.

Dacă pui în practică acest antrenament, vei ajuta compania să depășească perioade incerte, să se diferențieze într-o piață aglomerată de competitori și te ajută să găsești tactici noi de market...

Share
Mark as Played

Chat About Antrenamentul de Marketing

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Dateline NBC

Dateline NBC

Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.