Antrenamentul de Marketing

Antrenamentul de Marketing

Podcastul care te ajută să devi mai bun în marketing și business în fiecare săptămână!... Show More

Episodes

September 21, 2020 8 min

În acest antrenament îți arăt cum să faci un buget de marketing, astfel încât să afli cât reprezintă din cifra de afaceri. Acest lucru te ajută să-ți cunoști mai bine compania, strategiile acesteia și să-ți planifici mai bine pașii următori. 

Bugetul de marketing este rezultatul final al planificării de marketing, iar dacă îl stabilești bine, îți va fi ușor să urmărești toate acțiunile de marketing, rezultatele acestora și impactul ...

Read more
Share
Mark as Played

Atunci când lucrez pe proiectele clienților cu care colaborez, este normal să folosesc cunoștințele pe care le am deja, pentru a fi eficient și rapid. Probabil așa faci și tu la locul tău de muncă. Pe sarcinile de rutină faci lucrurile din automatism. 

O capcană în această situație este că ajungem să ne plafonăm și să pierdem contactul cu ce este nou în domeniu.

Află din acest antrenament 10 metode prin care te dezvolți continuu și d...

Read more
Share
Mark as Played

În acest antrenament, te ajut să mănânci broasca, așa cum zice Brian Tracy în cartea sa Eath that frog. Adică să faci acele sarcini și acțiuni importante de marketing, pe care le tot amâni.

Acest lucru te ajută să te disciplinezi și să obții rezultate mai bune în munca ta. Principiile poți să le aplici în marketing, business sau viața personală.

Începe antrenamentul acum!
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament, vom face 5 exerciții care să te ajute să iei decizii strategice mai repede, care îți vor dezvolta afacerea exponențial.

Scopul acestor exerciții este să vezi mai clar impactul imediat și pe termen mediu al investițiilor în marketing și promovare. 

Prea mulți antreprenori sau marketeri se blochează să investească pentru că nu-și fac calculele. Începe acum antrenamentul și tu nu vei fi unul dintre cei care nu inve...

Read more
Share
Mark as Played

Acest antrenament te ajută să realizezi dacă ești pe direcția bună cu marketingul companiei sau dacă este important să faci ceva diferit pentru a obține impactul dorit.

Începe chiar acum antrenamentul!
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament înveți cum să te odihnești și să te recuperezi. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a avea rezultate mai bune în marketing este să iei o pauză. Așadar, te ajut să conștientizezi importanța pauzelor, când să le iei și ce alte lucruri poți face pentru a-ți crește performanța ca și profesionist sau antreprenor.

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament de marketing lucrăm la îmbunătățirea eficienței sarcinilor de marketing. Pentru a face acest lucru, ne concentrăm atenția asupra timpului de lucru și cum putem să-l îmbunătățim continuu. Îți ofer câteva exerciții practice care te ajută să crești impactul pe care îl ai pentru că reușești să lucrezi mai repede și cel puțin la fel de bine. 

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament ne vom ocupa de a genera conținut valoros și viral pentru compania ta folosindu-te de invitați. Această formă de conținut este printre cele mai ușoare de produs, cu costuri minime și cu impact pozitiv în creșterea notorietății companiei. 

Începe chiar acum antrenamentul.
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În antrenamentul de astăzi îți prezint cele 5 avantaje ale promovării online și cum te ajută să câștigi mai mulți clienți dacă construiești o comunitate online.

Începe chiar acum exercițiile.
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament, lucrăm la siteul companiei pentru a-l transforma într-un atlet câștigător. Exercițiile te ajută să faci un pas către o prezență online mai profesionistă, care să-ți ofere credibilitate și prestanță în ochii clienților.  

Începe antrenamentul acum.
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În acest antrenament vreau să te ajut să iei cea mai bună decizie privind care platformă de promovare să o alegi: Facebook ads sau Google ads. Acest antrenament poate să-ți salvezi bani sau poate să-ți crească numărul de clienți fără să crești bugetul de publicitate. 

Ascultă acest episod de podcast și află care sunt exercițiile care te ajută să iei cea mai bună decizie privind investirea bugetului de publicitate și alegerea canalel...

Read more
Share
Mark as Played

În acest antrenamentul, vorbim despre raportarea de marketing și cum aceasta te ajută să iei cele mai bune decizii. Practic, afli cum poți salva timp, bani și nervi, dacă ai un sistem de navigare a acțiunilor de marketing ale afacerii tale. 

Dacă faci exercițiile, vei putea depăși competiția pe parcursul creșterii afacerii și vei avea liniște că știi cu aproximație când vei atinge obiectivele pe care ți le propui și în ce condiții.

S...

Read more
Share
Mark as Played

În acest antrenament, îți vei exersa creativitatea și abilitatea de planificare, cu scopul de a-ți promova afacerea cu costuri cât mai mici, prin conținut. Dacă ai dedicarea necesară să realizezi materiale noi și atractive în fiecare săptămână, ai posibilitatea de a atrage audiențe mari, care să îți consume conținutul și să cumpere de la afacerea ta și de la cele pe care le vei recomanda.

Mult spor și energie!
Călin 

Share
Mark as Played

În antrenamentul de astăzi, ne vom uita la echipa de marketing ca la una de baschet. Vreau să te ajut să înțelegi rolul specialiștilor din echipă și cum aceștia influențează rezultatele afacerii tale.  

O echipă bună poate să crească afacerea exponențial, pe când una slabă, o va ține pe loc sau chiar va putea aduce minusuri mari, fie că vorbim de irosirea bugetului de marketing, fie că vorbim de pierderea unor oportunități care ar f...

Read more
Share
Mark as Played

Cel mai bun arbitru al afacerii tale și al jocului în care te afli este Rata de conversie. Pe scurt, orice rezultat pe care ți-l dorești este precedat de rezultate intermediare, iar ratele îți spun cât de bine îți faci treaba la fiecare pas din proces. 

În antrenamentul de astăzi, vom exersa gândirea critică, capacitatea de analiză, dar și abilitatea de soluționare a provocărilor în legătură cu ratele de conversie. Acestea te vor aj...

Read more
Share
Mark as Played

Scopul exercițiilor pe care le vei face de această dată este să crești impactul vânzărilor și a promovării produseleor sau serviciilor. De asemenea, acest antrenament te va ajuta să-ți cunoști mai bine echipa, să folosești în promovare un limbaj mai apropiat de cel al clientului și să vă îmbunătățiți chiar și echipa de vânzări.

Începe antrenamentul acum.

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

De 1 Iunie nici nu se putea mai bine să facem un antrenament care are legătură cu jocurile și concursurile în Marketing. Începe exercițiile chiar acum!

Share
Mark as Played

Uneori este important să ne antrenăm pentru meciurile imediate, alteori facem pregătire pentru modul în care vom juca în câțiva ani. Tehnologia are un ritm de schimbare tot mai alert, iar curând Inteligența Artificială ar putea schimba modul în care facem publicitate sau interacționăm cu clienții.

Acest antrenament este unul orientat spre anticipare și dezvoltare. 
Începe chiar acum să faci exercițiile!

Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

Află din antrenamentul de marketing de astăzi care este una din diferențele importante dintre un marketer începător și unul cu experiență. De asemenea, îți ofer un exercițiu care te poate ajuta atunci când ești în cumpănă cu planurile sau acțiunile de marketing.

Începe chiar acum antrenamentul!
Mult spor și energie!
Călin

Share
Mark as Played

În antrenamentul de astăzi, ne vom antrena creativitatea cu scopul de a găsi cele mai bune idei de campanii care să asigure succesul afacerii și să crească impactul promovării.

Îți prezint care sunt pașii unei campanii după stabilirea obiectivelor și îți ofer câteva soluții pentru a-ți găsi inspirația în marketing. Ascultă acum episodul și fă exercițiile. 

Mult spor și energie!

Share
Mark as Played

Chat About Antrenamentul de Marketing

Popular Podcasts

The Breakfast Club
Crime Junkie
Crime Junkie
If you can never get enough true crime...
The Piketon Massacre
The Piketon Massacre
On the night of April 21, 2016 in rural Piketon, Ohio - eight members of the Rhoden family were viciously murdered execution style in their homes. Two years later in 2018, their neighbors, the Wagners, were arrested and charged with committing the largest massacre in Ohio’s history. Shocked by the arrests, this once close-knit and religious community remains divided and unable to cope. Was a respected and reputable Piketon family responsible for this unimaginable murder spree? Our team will examine the deep ties that connected both families. We’ll examine the evidence and possible motives for the crimes. For the first time we’ll speak with townspeople, psychological experts, respected investigators, friends and members of both families. Are the Wagners responsible for the murders, and if convicted, will they be executed? Or is it possible that there is still a murderer at large waiting to kill again?
    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2020 iHeartMedia, Inc.