DGI Verdensholdet

DGI Verdensholdet

Samtaler med profiler og eksperter om deres passion, begejstring og oplevelser med DGI Verdensholdet. Vi nørder i alle niveauer fra begyndelsen til verdensholdsgymnast. Dybdegående podcast der går bagom DGI Verdensholdet og bringer indsigt fra hverdag til high performance i Danmark og verden. I podcasten dykker vi ned i alt fra teknik, redskaber, træning, selvledelse og rejsefeber – både den fysiske og mentale. Bliv endelig inspireret og brug det du kan i din hverdag.

Episodes

April 18, 2024 23 mins

"Jeg har en drømmebog fra 0. klasse, hvor jeg skulle skrive, hvad jeg gerne ville være, når jeg blev stor. Jeg skrev, at jeg gerne ville gå på DGI Verdensholdet."
 
I episode femten af Verdensholdets podcast taler Sabine Christoffersen og Kasper Kemner om starten på Danmarksturnéen. De taler om de første shows, hvilke reaktioner de har fået fra familie og venner, og hvad det betyder, at deres drøm er gået i opfyld...

Mark as Played

"Jeg tror ikke helt, at jeg har forstået, at det er seks måneder siden, vi var i Tyskland. Jeg skal sidde og kigge på billeder i flyveren på vej hjem og bare nyde, at vi har oplevet så meget!"

I episode fjorten af Verdensholdets podcast taler Emma Christiansen og Freja Kramer om det seneste halve år, hvor holdet har rejst rundt i hele verden. De taler om op- og nedture og ikke mindst sjove oplevelser, som kun ske...

Mark as Played
March 17, 2024 29 mins

"Så opstår der en indre konflikt inde i mig omkring, om jeg synes, at jeg ser godt nok ud."

I episode tretten af Verdensholdets podcast taler Emilie Engelbrecht Kristensen og Helle Søndergård Madsen om kropsidealer, og hvilke tanker og følelser de har i forhold til deres egen krop. De svarer blandt andet på, hvor meget det fylder, hvorfor det fylder og hvordan de håndterer det, når det fylder. 

Mark as Played
February 28, 2024 27 mins

"Jeg så workshops som et arbejde, inden jeg stillede op til Verdensholdet. Men nu ser jeg det som lønnen, fordi jeg synes, at det er nogle af de fedeste oplevelser, jeg har fået her på rejsen."

I den tolvte episode af Verdensholdets podcast fortæller Joakim Knudsen og Therese Hedegaard, hvordan det har været at lave workshops i hele verden. De taler både om de magiske øjeblikke og de største udfordringer.

Mark as Played
February 9, 2024 25 mins

"At være på verdensturné er meget meget fedt. Det er nogle oplevelser, man ikke kan få, hvis man rejser selv."

I 11. episode af Verdensholdets podcast svarer Sofie Snogdal og Emil Vibæk på spørgsmål fra jer, der følger os. De svarer blandt andet på, hvad det bedste er ved at være på Verdensholdet, hvordan det går med kærligheden og hvad de savner mest.

Mark as Played
January 24, 2024 22 mins

"Jeg synes, det bedste har været, at min mor og far har kunne se, hvilken hverdag jeg har og forstået den bedre."

I den tiende episode af Verdensholdets podcast taler Nicoline Ølgaard og Freja Kramer om, at de har haft besøg af deres forældre. De fortæller, hvordan det var, at se dem efter tre måneder, og så hører vi også selv fra forældrene.


Mark as Played
January 5, 2024 22 mins

"Det er den vildeste måde, jeg nogensinde har startet et år på. Jeg kunne ikke forestille mig, at det kunne være mere magisk."

I niende episode af Verdensholdets podcast fortæller Emilie Kristensen og Anne Stamp, hvordan det har været at hoppe ind i det nye år med holdet. De taler om alt fra nytårsfest og fyrværkeri i Sydney til vilde oplevelser på Hawaii. 

Mark as Played
December 27, 2023 20 mins

"Det var en indsprøjtning af alt det derhjemme - og jeg synes faktisk, at vi ramte det rigtig godt i forhold til, at vi er på den anden side af kloden."

I ottende episode af Verdensholdets podcast fortæller Anders Sundtoft og Freja Borly, hvordan det var at holde jul i Australien. De taler både om den danske jul den 24. december, hvor holdet var samlet, og den australske jul den 25. december, hvor de var sammen m...

Mark as Played
December 6, 2023 26 mins

"Hvad er det aller bedste ved at rejse i så stor en gruppe? Det er, at man aldrig er alene!"

I syvende episode af Verdensholdets podcast taler Joakim Sass og Nicoline Ølgaard om, hvordan det er at rejse sammen i en gruppe på 33, og hvordan dynamikken på holdet er. 
Og så svarer de selvfølgelig på spørgsmål fra jer, der følger os.

Mark as Played
November 15, 2023 26 mins

"Jeg savner det sygt meget!"

I sjette episode af Verdensholdets podcast svarer Mathias Morsing og Therese Hedegaard på spørgsmål fra jer, der følger os. De svarer blandt andet på, hvordan det er at rejse sammen, om de sammenligner sig selv med de andre på holdet, og hvad de savner allermest derhjemme.

Mark as Played
October 27, 2023 28 mins

"Jeg laver ét spring, og lige idet jeg laver det spring, tænker jeg, bare det ikke går galt. Og så går det galt!"

I femte episode af Verdensholdets podcast fortæller Nils Foss og Helle Søndergård Madsen, hvordan de har oplevet at være skadet i forbindelse med Verdensholdet. De taler om, hvordan hver deres skade har påvirket dem i den første tid som verdensholdsgymnast, og hvad der har været det sværeste.

Mark as Played
October 12, 2023 18 mins

"Jeg tog mig selv i at vågne op i morges og var rigtig glad. Det er det her, jeg har glædet mig til, i mange mange år!"

I fjerde episode af Verdensholdets podcast taler Anne Stamp og Simon Kirk om, at deres drøm er blevet til virkelighed. De fortæller, hvor længe drømmen om Verdensholdet har eksisteret, og hvad det betyder for dem, at den er gået i opfyldelse. 

Mark as Played
September 27, 2023 20 mins

"Det med at have en hel hverdag, som kun handler om gymnastik , det er mega fedt!"

I tredje episode af Verdensholdets podcast fortæller Alberte Høstrup og Johan Lai Byberg, hvordan det har været at gå fra at lave gymnastik i fritiden til at lave gymnastik på fuld tid. De taler om, hvilken omvæltning det har været, og hvad det har krævet både fysisk og mentalt. 

Mark as Played
September 13, 2023 28 mins

"Der er noget, man skal leve op til, synes jeg."

I anden episode af Verdensholdets nye podcast fortæller Laura Bech og Janus Stuckert, hvordan de oplever at skulle præstere som verdensholdsgymnaster. De taler om, hvorfor de føler et præstationspres, hvor det kommer fra og så besvarer de spørgsmål fra vores følgere. 

Mark as Played
August 30, 2023 25 mins

"En kulmination af mange års arbejde. Vi vil gerne have en følelse af, at folk tænker, selvfølgelig er det dem, der står dernede."

I første episode af Verdensholdets nye podcast fortæller Freja Borly og Anders Sundtoft, hvordan det var at optræde for allerførste gang som verdensholdsgymnast. De taler om, hvilke følelser de havde inden showet, træningen op til Take Off turnéen, og så besvarer de spørgsmål fra vore...

Mark as Played
July 3, 2022 10 mins

DGI Verdensholdets sætter i år fokus på FN's Verdensmål. I podcasten snakker gymnasterne med unge fra forskellige kulturer de har mødt om Verdensmålene. De udveksler ideer, holdninger og lærer nye ting. 

Julie Krogsgaard interviewer Lærke, elev på Dejbjerglund Efterskole. 

Mark as Played
July 3, 2022 9 mins

DGI Verdensholdets sætter i år fokus på FN's Verdensmål. I podcasten snakker gymnasterne med unge fra forskellige kulturer de har mødt om Verdensmålene. De udveksler ideer, holdninger og lærer nye ting. 

Albert Klostergaard interviewer Manraj Gill.Mark as Played
July 3, 2022 15 mins

DGI Verdensholdets sætter i år fokus på FN's Verdensmål. I podcasten snakker gymnasterne med unge fra forskellige kulturer de har mødt om Verdensmålene. De udveksler ideer, holdninger og lærer nye ting. 

Albert Klostergaard interviewer Rika Nishioka.

Mark as Played
June 29, 2022 34 mins

Et år fyldt med oplevelser og rejser er forbi. DGI Verdensholdsgymnast og podcastredaktør Zakarias Edward Hoskin og Team Manager Bie Andersen ser tilbage på året, der er gået. De har en ærlig snak om udfordringer og personlig udvikling som en del af DGI's 13. Verdenshold. 

Mark as Played
April 29, 2022 46 mins

For de fleste sportsudøvere er det noget af det værste, der kan ske at blive skadet. Det skete for Søren Budtz Bertelsen fra hold 12 og for mig (Albert Klostergaard) fra hold 13. Vi mødes derfor og taler med udgangspunkt i egne erfaringer om, hvordan det er at være skadet, og hvad man gør, når alt det man før kunne, ikke længere er muligt. Vi kommer med gode råd til, hvordan vi håndterer det selv, med holdet og de mange spørgsmål, ...

Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Death, Sex & Money

  Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Start Here

  A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.