All Episodes

April 18, 2020 34 min

Na zijn studie in HORECA, en hoewel hij zijn diploma als kok behaald heeft, was vrij snel duidelijk dat Tom meer energie haalde uit het werken in de zaal.

Deze baan stelt hem in staat om te reizen, in Engeland te wonen en zelfs te werken op het legendarische schip Queen Elizabeth 2 van de Cunard company.

Het leven van Tom is echter niet zo eenvoudig en zelfs als hij uitzonderlijke momenten beleeft, keert hij na acht jaar reizen over de hele wereld terug naar België.

Hier krijgt hij dankzij een vriend de mogelijkheid om een ​​delicatessenwinkel in Mechelen te openen.

Het bleek geen goed idee voor Tom, als creatieveling, een persoon die contact nodig heeft, om binnen vier muren te blijven. Deze ervaring wordt hem teveel en Tom zakt weg in een diepe depressie.

Een ontmoeting zal alles veranderen, en van de man die het einde van de tunnel niet meer zag, ... vinden we Tom een ​​paar jaar later:

met een duidelijke visie en succesvol in wat hij doet.

Maar wat is er gebeurd? Hoe? En wat doet Tom nu? Welke zoektocht naar betekenis om tot zo'n verandering te komen? Wat Tom echt motiveert, aangezien hij in feite uit zijn geheugen geen kinderdroom of zelfs een tienerdroom identificeert.

Ik nodig je uit om het te ontdekken in een interview vol passie ... en emoties.

Persoonlijk is dit inspirerende interview een eye - opener geweest voor mezelf. Maar vooral kan je hier een boodschap vinden van hoop voor iedereen die zich uitgeput voelt en geen oplossing meer ziet ...

"Je kunt vandaag op de rand staan ​​en een paar jaar later merk je dat je wordt toegejuicht door de menigte, blij ... kijk dan terug en zeg" gelukkig hield ik vol, ik had al dit geluk gemist "

Dus wacht even en krijg vooral hulp! Het leven is goed zodra je ervoor kiest om je eigen regenboog erin te steken. "

En jij ? Wat haalt u uit deze podcast ?

Handige links :

 • Website
 • www.osteopathbrussels.com
 • www.futurizeyourself.com
 • BELANGRIJK:

  - Voor de komende 5 dagen (tot en met 22 april 2020) biedt Tom je zijn e-book aan voor :
  Amazon DE: https://amzn.to/3cu65hY (0.84€)
  Amazon FR: https://amzn.to/2VPyZm3 (1.04€)
  Amazon UK: https://amzn.to/34HUlFM (1.19£)
  Amazon US: https://amzn.to/2VA5Wmi (0.91€)
  in plaats van € 5,45 op Amazon (FR).  De winst wordt volledig gedoneerd aan Médecins du monde en voor elke € voegt Tom een ​​bijdrage van een extra euro toe.

  Onze podcasts zijn beschikbaar in maximaal Podcast-directories en worden gehost op Simplecast, Soundcloud, Mixcloud en Acast. De RSS-feed wordt voor alle mappen gegenereerd door Simplecast. Abonneer je gratis en dat blijft zo. 

  Synergieën tussen sponsor en hrmeetup : "transforma bxl", "The Podcast Factory Org" (ASBL-VZW), "RCF".

   

  Share
  Mark as Played

  Advertise With Us

  Popular Podcasts

  Crime Junkie
  Dateline NBC

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Stuff You Should Know

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  For You

   Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

   Connect

   © 2021 iHeartMedia, Inc.

   • Help
   • Privacy Policy
   • Terms of Use
   • AdChoicesAd Choices