Institusjonen

Institusjonen

Institusjonen er en ålreit podcast om livet på godt og vondt. Laget av to medmennesker med en rosebukett av psykiske lidelser For annonsering: jim@modernemedia.no For booking: institusjonenpodd@gmail.com

Episodes

July 2, 2020 97 mins
Kjetil har vært på turné, mens Camilla og Martine har feiret PRIDE! Vi snakker om hva vi har lært de siste årene og prøver oss på å spå fremtiden. Til slutt tar vi farvel. Takk takk takk<3
Mark as Played
Vi forteller om planene på den kommende livepodden – Det Gamle Biblioteket, tirsdag 23.06.

https://facebook.com/events/s/dramaqueen-pa-det-gamle-biblio/2444663585823711/?ti=icl
Mark as Played
June 9, 2020 70 mins
Det har vært en tøff uke både for tarmen, allmennhelsen og innboksen! Vi må snakke mer om BLM-bevegelsen (i Norge). Det blir også quiz!
Mark as Played
Vi snakker om å låne russebusser til pridefest i parken, Abid Rajas ikke-eksisterende rumpehull og sist men absolutt ikke minst black lives matter.
Mark as Played
May 27, 2020 63 mins
Vi snakker brudd, bryllup, kritikk vi tydeligvis ikke tåler helt og ikke minst: SILJE
Mark as Played
May 19, 2020 65 mins
17. Mai-feiringen ble gjennomført med et brak! Vi har en viktig nyhet, men så har vi også mye annet godt å snakke om. Pluss historien om Gørdys nye korona-sveis.
Mark as Played
Martine har byttet rolle og har brettet opp ermene i helgen. Camilla har knepet seg gjennom en litt kinki tur hos gynekologen, mens Kjetil har spilt straight gutt i ny instagrambok.
Mark as Played
Kjetil er tilbake på jobb, mer agg than ever. Camilla er nok en gang tett i nebbet og koser seg med norsk truecrime. Martine har begynt å praktiserer omvendt Ramadan.
Mark as Played
April 14, 2020 59 mins
Emilie er med som vikar! Det blir quiz, det blir korona, det blir katt i mic, og noe kos og tips
Mark as Played
April 7, 2020 56 mins
Kjetil vil bli Tiktok kjendis, Martine vil ha båt og bikkje. Det føles som om noen har stjålet livet vårt og HVA ER EGENTLIG ”digital pride”???
Mark as Played
March 31, 2020 54 mins
Vi gjør opp koronastatus, men får også tid til å diskutere om Ellen DeGeneres er slem??? Og ikke minst, TIGER KING! Dr. Emilie er med oss og svarer på spørsmål rundt virus, klapping og deninging av de som bryter sosial avstand.
Mark as Played
March 24, 2020 54 mins
MYE har skjedd på en uke i koronaens tid. Vi tar en statusoppdatering og snakker om hvordan vi takler mye isolasjon og en usikker fremtid.
Mark as Played
March 17, 2020 42 mins
Vi har bygget oss teppeslott/sauna hjemme for å oppdatere dere om hvordan livet er om dagen og litt tips til hvordan gjøre hverdagen litt bedre!
Mark as Played
March 3, 2020 50 mins
Martine har hatt en bytte-uke, Kjetil er stadig singel og ligner på Marge Simpson, Camilla har vært i Kristiansand. I dag har vi en viktig melding om Institusjonens fremtid, så husk å høre hele episoden da dere!
Mark as Played
Camilla lever et jetset-liv om dagen, Kjetil har blitt kjent igjen på Grindr og Martine har vært på brudesminking. Alle tre har hatt 15 seconds of fame i nyeste programmet til Jenny Skavlan.
Mark as Played
February 18, 2020 59 mins
Martine har forbannet seg over halvnakne mennesker på TV, Kjetil har fri fra livet men tar opp kampen mot Annijor og Camilla har fått øynene opp for Batman.
Mark as Played
February 11, 2020 55 mins
Det er bursdag! Det har vært tur på byen og det har vært besøk i eksklusive klesbutikker. Hvorfor sprer vi ikke kjærlighet året rundt, i stedet for å spare opp alt til Valentines Day? Vi deler våre erfaringer med v-Day og gir tips og råd<33
Mark as Played
February 4, 2020 56 mins
Kjetil har vært på VIP! Alle blir litt rørt når Martine har med snill roast. Til slutt svarer vi på spørsmål fra institusjonenpodcast.tumblr.com
Mark as Played
January 29, 2020 59 mins
ENDELIG TILBAKE FRA FERIE! Vi snakker om alt som har skjedd, alt som ikke har skjedd, hva vil få til i 2020 og at Kjetil ligner på Marge nå:)
Mark as Played
December 20, 2019 78 mins
08.11. ble det både drikkelek og historier om kjærlighetssorg, homoterapi og jodel!
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.