Lymfødem- og lipødempodden

Lymfødem- og lipødempodden

Her i lymfødem- og lipødempodden skal jeg snakke om disse sykdommene, behandlingen, trening med disse sykdommene og mm. At det ikke er så kjedelig for dere å lytte så skal jeg intervjue kvinner og menn som lider av disse sykdommene, andre fysioterapeuter og forhåpentligvis også noen leger. Podcasten skal prøve å vise hele bildet av livet med lipødem og eller lymfødem.

Episodes

June 6, 2021 15 min

I episoden i dag skal jeg se litt nærmere på både akutte og kroniske smerter i sammenheng med trening. Jeg ser generelt på temaet, men også nærmere på hva det betyr for deg som har lymfødem og/eller lipødem.

Når du nå har fått lyst til å trene så kan du også se på hjemmesiden min, der har jeg en kategori med øvelser samt forklaring med hva du skal passe på.

Share
Mark as Played

I episoden i dag forteller jeg litt om hva lipødem er og hvordan det blir behandlet. Det skal gi dere et lite innblikk og en grunnforståelse som blir viktig for episodene som følger.

Innhold:
Hva er lipødem
Diagnostisering
Behandling
Fysioterapi

Meld deg på nyhetsbrevet, slik at du aldri går klipp av nye episoder.
På hjemmesiden min finner du mer informasjon om sykdommene og behandlingen. https://akschimmele.com/lymfodem-og-lipodem/

Share
Mark as Played
October 18, 2020 29 min

Velkommen tilbake etter sommerpausen min. I episoden i dag forteller jeg litt om hva lymfødem er og hvordan det blir behandlet. Det skal gi dere et lite innblikk og en grunnforståelse som blir viktig for episodene som følger.

Innhold:
Fordommer
Lymfesystemet
Hva er lymfødem
Behandlingen
Fysioterapi

Meld deg på nyhetsbrevet, slik at du aldri går klipp av nye episoder.
På hjemmesiden min finner du mer informasjon om sykdommene og behandling...

Share
Mark as Played
June 20, 2020 10 min

Endelig har sommeren kommet til Norge! Men mange lymfødem- og lipødemikere vet ikke om de skal være glad i varmen. Det er veldig tøft å ha på kompresjonsplagg nå når det er så varmt, men særlig nå er det viktig.
Jeg skal dele mine tips om hva dere kan gjøre når det er så varmt, slik at dere kan nyte de fine dager tross alt kompresjonsplagg.

Meld deg på nyhetsbrevet, slik at du aldri går klipp av nye episoder.
På hjemmesiden min finner...

Share
Mark as Played
June 7, 2020 1 min

Her i podcasten skal jeg snakke om lymfødem og lipødem, hvordan en behandling kunne se ut, hvordan man trener med disse sykdommene og mm.
At det ikke er så kjedelig for dere å lytte så skal jeg intervjue kvinner og menn som lider av disse sykdommene, fysioterapeuter og forhåpentligvis også noen leger. Podcasten skal prøve å vise hele bildet av livet med lipødem og eller lymfødem.
Jeg heter Ann-Katrin Schimmele, er fysioterapeut og ha...

Share
Mark as Played
June 7, 2020 16 min

I dag skal jeg fortelle litt om meg.
Jeg kommer opprinnelig fra Tyskland og bor her i Norge siden 2015. Jeg er fysioterapeut og har min egen praksis i Sandnes. Her behandler jeg lymfødem- og lipødemikere.

Meld deg på nyhetsbrevet her.
Ann-Katrin Schimmele fysioterapi https://akschimmele.com/lymfodem-og-lipodem/

Share
Mark as Played

Popular Podcasts

 • If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

 • The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

 • Morbid: A True Crime Podcast

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

 • Fake Doctors, Real Friends with Zach and Donald

  You know what's long, tedious and boring? Surgery. You know what isn't? This new podcast! Join Scrubs co-stars and real-life best friends Zach Braff and Donald Faison for a weekly comedy podcast where they relive the hit TV show, one episode at a time. Each week, these BFFs will discuss an episode of Scrubs, sharing behind-the-scenes stories and reminiscing on some of their favorite memories from filming. They’ll also connect with Scrubs super fans and feature beloved show cast members for exclusive interviews.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

Connect

© 2021 iHeartMedia, Inc.