Modrosti partnerskih odnosov [Modrosti življenja]

Modrosti partnerskih odnosov [Modrosti življenja]

Pravi partnerski odnos je odnos poln strasti, užitka, ljubezni in sproščenosti. Je odnos, ki prispeva k razvoju, tako na osebnem kot poslovnem področju. Uspeh je zagotovljen, saj se bodo uspehi na intimnem partnerskem odnosu neposredno pokazali tudi na poslovnem področju, skratka v karieri. Tu sem zato, da te spravim do uspeha. Spremljaj me.

Episodes

February 13, 2021 24 min

Danes je čas za romantiko, danes je čas za negovanje strasti med vama. Današnji PODCAST e namenjen obema, namenjen je, da negujeta notranjo iskro ki je med vama. Zato povabi partnerja/ko, da prisluhne, kajti na ta praznik zaljubljencev želim da jo/ga popelješ do zvezd. Danes želim, da vajina pogleda sežeta do srca, da vajini dotiki sežejo vse do užitka in vajine misli pripeljejo na dan besede ljubezni in podpore.

Bodita na valu uži...

Share
Mark as Played

V PODCASTu boš našel obrazložitev, kaj je borba! Torej kakšen je odnos, ki ni partnerski odnos ampak je odnos podoben borbi za življenje. Borbi za naklonjenost, borbi za ljubezen. Tu boš našel poglobljen odgovor...prisluhni. 

Share
Mark as Played

Ali je ljubezenski odnos podoben borbi je odvisno samo od tebe! Ljubezen je najbolj pomembno čustvo katerega spoznavaš celo življenje. Z ljubeznijo se prebudi telo, se prebudijo maravljinčki v telesu, se zbudi strast in poželenje. Skratka počutiš se živega! To ni borba to je užitek! Preveri zakaj! 

Share
Mark as Played

Avtentično delovanje zakaj že? Z avtentičnim delovanjem boš uspel privabiti strast, povišal si boš libido ter karierno uspel. Priklical boš v življenje obilje in uspeh. Skratka boš postal magnet za uspeh. Krivec za to pa je partner. Ne verjameš? Preveri zakaj tako menim 😊.

Share
Mark as Played

Pogled na življenje je lahko lep in sladek kot jagoda in čokolada. Vlagati moraš vase, vlagati moraš v odnos. Pri dolgotrajnih vezah pa so pomembni spomini, pomembno je negovanje strasti! Skratka pomembne so skupne vrednote in prepričanja! Negovanje strasti pa predstavlja ključ do oblikovanja dolgoročnega razmerja! Vlagaj vase, vlagaj v odnos in privlačil boš uspeh v življenje!

Share
Mark as Played

Drugi PODCAST na temo Zmoreva živeti harmonično je naravnan na oblikovanje harmonije.

Harmonija v odnosu pa se izkazuje z brezpogojno ljubeznijo, oblikuje pa s pomočjo diha. Ja skupnega partnerskega diha, ki vaju bo povezal kot na samem začetku razmerja. Preizkusi in prepoznaj vrednost skupnega diha. 

Share
Mark as Played

Zmoreva živeti harmonično je drugi v vrsti serij.

Podcast se nanaša na besedo zmoreva. Zmoreva je najprej ednina, nato dvojina. Zmoreva živeti vsak sam, planirati skupno življenje, komunicirati ter se podpirati. Vse z namenom doseganja harmoničnosti odnosa.

Share
Mark as Played

Negovanje notranjega otroka neposredno vpliva na partnerski odnos.

V tokratni epizodi nadaljujem s povezanostjo. Povezanost do sebe in partnerska povezanost ti bosta omogočili lažje in boljše doseganje raznovrstnih ciljev. Obenem pa povezanost vpliva na več nivojev. Več v podcastu 😊.

Share
Mark as Played

Negovanje notranjega otroka neposredno vpliva na partnerski odnos. To se kaže na tvoji kreativnosti, osebni moči in umirjenosti. Kako se to kaže in ali ni ljubezen osnova?

Share
Mark as Played

"Negovanje notranjega otroka je pomembno za tvojo kariero in uspeh v odnosih"

To je teza s katero se lahko strinjaš ali ne, namreč po tej Corona krizi bo vse mogoče. Negovan notranji otrok ti bo prinesel mir, predvsem pa kreativnost ter uspeh. Želen uspeh na vseh področjih!

Share
Mark as Played

Okrepitev imunskega sistema je nujno potrebna, da premagaš vse vrste virusov. Pri tem pa ti bo pomagal lastni občutek! Z občutki se boš lažje in bolj učinkovito bojeval proti virusom, obenem pa se boš tako tudi sprostil in prepustil občutku zmage! Imunski sistem lahko nadgradiš tako fizično kot mentalno pri vsem tem pa uporabi zdrava kmečka priporočila.

Share
Mark as Played

Z zaupanjem neposredno vplivaš nase in na odnose. Predvsem odnos s partnerjem! Pri vsem tem je pomemben pogled, pogled ki ga sprejemaš. Pogled, ki te pripelje v smer realizacije ciljev.

Zaupanje v partnerja pa ti prinese več kot samo boljši odnos. Ti prinese podporo, ti prinese karierni uspeh.

Share
Mark as Played

Živi življenje v sedanjem trenutku in obudi občutke zmage!

Tako boš prepoznal lastno vrednost in predvsem boš prepoznal in lažje ovrednotil odnose v življenju. Vlagaj vase, nadziraj misli in energijo vstopa v odnos postavi v smer ljubezni. To je recept za boljši odnos in uspeh v karieri.

Share
Mark as Played

Nadaljujem kjer sem končal v prvem PODCASTu v mesecu februarju, mesecu odnosov!

Nadaljujem DRUŽENJEM, ki predstavlja nadgradnjo ljubezni.  Smo v mesecu oz. obdobju, ko je manfiestacija najbolj močna v letu 2020 zato je še toliko bolj pomembno, da ustvarimo prostor zanjo. Druženje neposredno vpliva na prostor in ustvarja pogoje za lažjo in uspešno manifestacijo. Preveri zakaj...

Share
Mark as Played

Zakorakali smo v mesec ljubezni, mesec odnosov. Mesec, ko se bom posvetil odnosom. V tednu ljubezni kot ga marketinško označimo, se pravi pred Valentinovim, sem pripravil PODCAST ljubezni! Kako postaneš ljubeča oseba? Preveri...

Share
Mark as Played
January 29, 2020 32 min

Čas neposredno vpliva na odnose, odnosi pa na kariero. Vse pa se začne v karmi. Torej karmični odnosi neposredno vplivajo na karierno pot, na uspeh v karieri in izven nje. Te zanima kako? Preveri...

Share
Mark as Played

V prvem PODCASTu v letu 2020 sem ti predstavil postopek postavitve učinkovite vizije za leto 2020 in novo desetletje. Izmed predstavljenih štirih (4) korakov je ostal samo še eden, le-ta se glasi: PREPUSTI SE! Pravi: prepusti se užitkom, prepusti se vesolju...

Share
Mark as Played
January 14, 2020 24 min

Nadaljujem kjer sem končal v prejšnjem PODCASTU in sicer z akcijo. Podajam ti nasvete za uresničitev srčnih želja in vizije. Le-te sem razdelil na dve področji, ki sta pomembni za izgradnjo leta 2020. Le-ti obsegajo odnose in kariero. Več v podcastu...

Share
Mark as Played
 • Kako oblikovati uspešno vizijo?
 • Kako uresničiti zaobljube?
 • Za oblikovanje uspešnega leta 2020 potrebujemo oblikovati uspešno vizijo. Kaj pa novoletne zaobljube? Da jih boš uresničil preveri korake, ki so mi jih zaupali angeli.

  Share
  Mark as Played

  Prazniki se bližajo, praktično so pred vrati. Družinske vrednote se bodo (če že niso) poskočile na prvo mesto na tvoji preferenčni lestvici (družinska sreča, razumevanje s partnerjem in otroci itd.). Si se že odločil, kako se boš počutil v tem obdobju? Kakšni bodo občutki in predvsem kakšni bodo občutki v naslednjem desetletju? Slednji ti bodo prinesli uspeh ali neuspeh v karieri in odnosih! 

  Share
  Mark as Played

  Popular Podcasts

   Serial is a podcast from Serial Productions, a New York Times company, hosted by Sarah Koenig. Serial unfolds one story - a true story - over the course of a whole season. The show follows the plot and characters wherever they lead, through many surprising twists and turns. Sarah won't know what happens at the end of the story until she gets there, not long before you get there with her. Each week she'll bring you the latest chapter, so it's important to listen in, starting with Episode 1. New episodes are released on Thursday mornings.

   Crime Junkie

   If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

   Morbid

   It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

   The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon

   Welcome to the Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon produced by HBO Max and iHeartRadio. This show is the go-to audio destination to unpack and discuss everything Game of Thrones for casual and die-hard fans alike, starting with the new HBO Original series, House of the Dragon. Join our hosts Jason Concepcion (X-Ray Vision) and Greta Johnsen (WBEZ's Nerdette podcast) every week as they share insights, fan questions, exclusive interviews with the cast and crew, and a whole lot of thoughts and opinions. It’s the only podcast with the inside scoop on all things Game of Thrones. It is also produced in association with Crooked Media.

   Dateline NBC

   Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Advertise With Us

  For You

   Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

   Connect

   © 2022 iHeartMedia, Inc.