OSA På Linja

OSA På Linja

Podcast for Oslo Sporveiers Arbeiderforening, avd 029 Fagforbundet. Dekker interesseområder i- og utenfor Sporveien. #Fag, politikk, filosofi, debatt, medlemmers interesser, og mye mer.Redaktører:Gabriel-Carlos M.MatosEinar Fygle... Show More

Episodes

September 24, 2020 33 min

Instilt leder i AUF Astrid Hoem snakker med Einar Fygle om blant annet AUF, Arbeiderpartiet, hvordan det er å være ungdomspolitiker i Norge og hva man burde gjøre for å vinne valg.

Share
Mark as Played
September 22, 2020 23 min

Det ble streik i bussbransjen. Hvorfor det ble streik og hva er kravene? Einar Fygle snakker med Marit Sauge  leder i Bussklubben, Frode Eriksen nest leder i Bussklubben, Ola Floberg nest leder i Oslo Sporveiers Arbeiderforening og Stein Gulbrandsen i Fagforbundet. 

Share
Mark as Played

Petter Vellesen nestleder i LO i Oslo snakker med Einar Fygle om blant annet seriøsitetsbestemmelser, sosial dumping, kriminalitet i arbeidslivet og ESA.

Share
Mark as Played
September 10, 2020 43 min

En episode om rus- og avhengighetsproblematikk i Sporveien og samfunnet. Frode Rustbakken og Per Arne Nicolaisen blir med Einar Fygle for å snakke om spillavhengighet, alkohol og missbruk av medisiner.

Share
Mark as Played
September 4, 2020 20 min

Første del er med Marit Sauge å handler om lønnsforhandlinger i bussen. Andre del er med Rune Aasen og er om resten av Sporveiens tariff. 

Share
Mark as Played

Hvor går skille mellom det som defineres som det offentlige og det private når det gjelder religionsutøvelse. Kan det være mangel på inkludering ved å bevisst unnlate å tilrettelegge for folk med andre kulturer? Har arbeidsgiver en plikt? Har arbeidstaker en rett? Gjøres det for mange komprimisser av folk med innvandrerbakgrunn? Samfunnsviter og religionsviter og en ekte Oslo-romantiker, Jesse J. Ekgren hjelper oss å forstå disse p...

Read more
Share
Mark as Played

Javad Mushtaq er en energisk og interessant foredragsholder som snakker om temaer som bør være høyaktuelle i norske virksomheter: Innovasjon, mangfold og inkludering.

Javad er en leder, en sosial entreprenør og en strateg med erfaring fra fire kontinenter. Javad Mushtaq har holdt innlegg på en rekke profilerte arenaer som NHOs Årskonferanse, WQ Summit, NLD Nord og ONS. 

Javad er Siviløkonom (Honors) fra BI, Leder av MAK (Mangfold og...

Read more
Share
Mark as Played

Toppidrettsutøver, Coach and Marketing Developer for Team Toppform, PT, Trikkefører, og en super positiv person, Marius Gangmark setter seg ned med oss og snakker om livet som idrettsutøver og trikkefører. Han lærer oss hel masse om ernæring og trening, og han svarer på spørsmål om hvordan vi kan kombinere en sunn livsstil med arbeid i Sporveien der mange av oss har "sittende" arbeid meste parten av arbeidsdagen.

Trenger du...

Read more
Share
Mark as Played

Vi snakker med nestleder i OSA, Ola Floberg, om bystyrets vedtak om å skrote
T-banetunnelen "Ensjøsvingen". Vi snakker også en del om OSAs feriehjem, og spesielt Herøya, hvor det ikke har vært investert store summer slik som på Kjeholmen og grunnen til det. 

Share
Mark as Played

Gabriel og Einar går igjennom hva de første episodene av Podkasten har å si for podkasten fremover og nevner dens økende popularitet. Vi ramser opp temaer og gjester vi ønsker å få inn før nytt år, og vi gir et par hilsener til våre lyttere. 

Share
Mark as Played
July 2, 2020 30 min

HVO T-bane Erik Norman-Larsen og Einar Fygle snakker om T-Banen, vedlikehold av skinner og det arbeidet som gjøres for å holde T-Banen i gang i Oslo. 

HVO Konsern Geirr Cranner kommer også innom for å snakke om samarbeidet mellom vernetjenesten og bedriften.

Share
Mark as Played
June 25, 2020 38 min

Stein Gulbrandsen og Einar Fygle snakker om anbud, bussbransjen, bussikkerhet, hans tid som HVO og vindkraft til havs.

Share
Mark as Played

Linda Amundsen  leder i studie- og agitasjonsutvalget og Einar Fygle tar en prat om blant annet demonstrasjoner, Fagforbundsuka, Kvinnekonferanse og digitalisering.


Share
Mark as Played

Vi blir kjent med programsjef/leder for trikkeprosjektet (SL18), Bjørn Bjune. Før vi snakker om de nye trikkene som ankommer Oslo i nær fremtid, leder han oss gjennom mange av hans tidligere, og spennende, erfaringer.
Vi svarer på spørsmål fra førere på Trikken, dette kan du høre på fra tidspunkt 49min utover. 

Jeg har lurt mye på når de nye trikkene skal komme hit til oss i Oslo med tanke på de mange utfordringer som kom med Covid-...

Read more
Share
Mark as Played
June 4, 2020 28 min

Erland Ødegården fra AB Solutions.  Erland startet Beet Kantiner AS som drev Sporveiens kantiner fra 2017. Gjennom AB Solutions er Erland med på å drive kantinene også den dag i dag. Erland forteller oss om hans tid med Regjeringen og forsvaret.

Jeg har også med meg som hjelp Anja Renberg fra Servicepunktene.

Share
Mark as Played
May 28, 2020 47 min

 Episoden handler om OSAs tre feriehjem  Herøya, Kjeholmen, Sagakollen og historien rundt. Med Lars Olsen, Raymond Lorentzen, Ola Floberg og Einar Fygle.

Share
Mark as Played
May 21, 2020 47 min

Selvråderett og Jernbanepakke 4. Vi står i første del foran Stortinget 18.Mai for å protestere mot Jernbanepakke 4. 
Med i denne episoden har vi appell av Janne Lisesdatter Håkonsen lokmotiv personalets forening Oslo, Anita Lie Kondoktørenes landsråd og Linda Amundsen Oslo Sporveiers Arbeiderforening. 

Vi snakker også med Erling Hobøl Lokmotiv fører og Leder Lokmotiv persolnalets forening, Audun Lysbakken SV, Boye Ullmann faglig lede...

Read more
Share
Mark as Played

Denne episoden snakker vi med:

 • Maren Oddvang, hun er ungdomstillitsvalgt i fagforbundet ung oslo. hun leder ungdomsarbeidet og har et overordnet ansvar for unge i de andre foreningene.
 • Suzanne Mengkrogen, hun er fra fagforbundet sykehus og helse, hun er hovedtillitsvalgt på to klinikker ved Oslo universitetssykehus, og sitter også i ungdomsutvalget i Fagforbundet Oslo.

 • Share
  Mark as Played

  I denne episoden har vi med oss OSA-klubbleder Andreas Haug og ny verkstedsjef Tomm Otto Bråten for Ryen og Avløs. 

  Share
  Mark as Played

  Chat About OSA På Linja

  Popular Podcasts

  The Breakfast Club
  Crime Junkie
  Crime Junkie
  If you can never get enough true crime...
  The Piketon Massacre
  The Piketon Massacre
  On the night of April 21, 2016 in rural Piketon, Ohio - eight members of the Rhoden family were viciously murdered execution style in their homes. Two years later in 2018, their neighbors, the Wagners, were arrested and charged with committing the largest massacre in Ohio’s history. Shocked by the arrests, this once close-knit and religious community remains divided and unable to cope. Was a respected and reputable Piketon family responsible for this unimaginable murder spree? Our team will examine the deep ties that connected both families. We’ll examine the evidence and possible motives for the crimes. For the first time we’ll speak with townspeople, psychological experts, respected investigators, friends and members of both families. Are the Wagners responsible for the murders, and if convicted, will they be executed? Or is it possible that there is still a murderer at large waiting to kill again?
   Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

   Connect

   © 2020 iHeartMedia, Inc.