SPOLCAST

SPOLCAST

Prvý kresťanský lifestyleový podcast.

Episodes

July 7, 2020 45 mins
Odrazil sa z dna, začal rapovať pre Boha a vydáva debutový album. O dôležitosti pohybu, zdravých vzťahov a úprimnom hľadaní v neprehľadnom svete sa zhovárame s Martinom Augustínom Dvornickým.
Mark as Played
Držiteľ atletických rekordov pod nátlakom presedlal na hudbu a urobil dobre. Sú naše túžby v Božích očiach nesväté? Ako horieť a nevyhorieť? Odpovedá introvert na pódiu a frontman kapely Timothy Marián Lipovský naživo na CampFeste 2020
Mark as Played
Skúsenosť v horách na hrane smrti využil vo svoj prospech. Kňaz, horolezec a neštudijný typ s doktorátom z teológie Peter Nákačka hovorí o misii v Kazachstane a autentickom priateľstve s mládežou.
Mark as Played
Bola pri zakladaní projektu Godzone, ale jej život nie je plný iba slávnych momentov. Nezachytila trend soc. sietí, napriek tomu Eva Hrešková hovorí a spieva nadčasovo pre všetky generácie.
Mark as Played
Pod Kilimandžárom zápasil s maláriou a kázal na moslimskej tržnici. Redemptorista Rastislav Dluhý hovorí o tom, že každý má ohlasovať tam, kde je, zamýšľa sa nad tým, ako byť mužom 21. storočia, a otvorene priznáva, že nepozná tajomstvo utrpenia.
Mark as Played
Možno skĺbiť zdanlivo povrchné trendy v obliekaní a skutočné hodnoty? O móde svojho srdca, prekvapeniach materstva, veľkých rozhodnutiach a sile dobrovoľníctva hovorí blogerka Barbora Semanová.
Mark as Played
September 29, 2020 53 mins
Ako sa z bankára stane knihovník? Má askéza zmysel? Oplatí sa robiť veci spolu? O veľkých projektoch a malých skutkoch nádeje rozpráva jeden zo zakladateľov kníhkupectva Kumran Štefan Talarovič.
Mark as Played
Bol aktívny v podzemnej cirkvi a teraz je z neho rešpektovaný odborník, ktorý nestráca zdravý úsudok. "Boží príkaz o tom, že si máme podmaniť Zem znamená v praxi, že veda a medicína nájdu prostriedky, aby sme vedeli utrpenie skončiť," hovorí profesor a lekár Vladimír Krčméry.
Mark as Played
October 27, 2020 41 mins
Vychováva 4 deti, praktizuje homeschooling, ale nelieta v oblakoch. O povolaní matky, službe v rodine a rozdieloch medzi mužmi a ženami rozpráva Blažka Filová.
Mark as Played
Od zváračky a jazdy na káre k stolu riaditeľa televízie a predsedu ZKSM. O dobrodružnej identite muža, medveďoch a ustavičnom hundraní hovorí farár z Východnej Ján Buc.
Mark as Played
Prvý biznis plán vymyslel, keď mal 9 rokov. Dnes je vedúcim vydavateľstva, ktorý verí 1. pomoci. O svete médií, dôležitosti 10 otázok a ťarche zodpovednosti hovorí šéfredaktor Slova+ Martin Ližičiar.
Mark as Played
Charakteristický smiech a bujné kučery. Od "kradnutia" zrkadlovky sa dostala až k najlepšej fotografii sveta. O pracovnom nasadení, príchutiach života a prinášaní krásy hovorí fotografka Anna Opinová.
Mark as Played
Ako skutočne žiť a nielen prežívať? O dobrodružných plavbách za hranicami všedných dní, advente a úsmevných chlapských jazdách hovorí predseda ZKSM Eduard Filo.
Mark as Played
February 9, 2021 36 mins
Spolcast prichádza s novou sériou podcastov. Neformálny rozhovor dvoch priateliek, matiek, mladých žien a členiek spoločenstva, ktorý je plný ich názorov, vedomostí a inšpirácií na témy ktoré pália spoločnosť.
Mark as Played
February 24, 2021 29 mins
Autentickým sa označuje osoba, ktorá povie všetko čo má práve na mysli bez rozmýšľania. No je toto autentickosť v pravom slova zmysle? Ako žiť autenticky a v zhode s našou stvorenou podstatou?
Mark as Played
Hosťom dnešnej epizódy je Katarína Gabrielová. Ak sa pýtate, prečo vám mladí ľudia odchádzajú zo spoločenstiev alebo neviete, ako k nim pristupovať a zaujať ich, Katka vám s tým určite pomôže!
Mark as Played
March 24, 2021 33 mins
Angažovanosť v spoločnosti a ekológií, digitálna doba, túžba uspieť a byť úspešní. Ako môžeme do týchto aktivít a záľub mladých priniesť záväzok?
Mark as Played
April 7, 2021 32 mins
Najväčšou devízou v tomto hektickom svete sa pre nás stal čas. Všetky technológie, aplikácie a sociálne siete nám ponúkajú zjednodušenie života, rýchlejšie a efektívnejšie riešenie problémov a výziev, ktorým čelíme v práci alebo v osobnom živote. No je to skutočne tak?
Mark as Played
Často sa stretávate s tým, že sa ľudia cítia neprijato a samy v spoločenstve? Pýtate sa ako neklásť nereálne požiadavky na členov v spoločenstve alebo čo s ľuďmi keď sa dlho iba "vezú" v spoločenstve? O týchto témach sa rozprávame s Vladimírom Smataníkom.
Mark as Played
Z kolosálneho zlyhania, zapretia svojho priateľa, učiteľa a lídra sa postavil do čela Cirkvi. Zlyhanie ho nedefinovalo a nedefinuje nikoho z nás.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    White Devil

    Shootings are not unusual in Belize. Shootings of cops are. When a wealthy woman – part of one of the most powerful families in Belize – is found on a pier late at night, next to a body, it becomes the country’s biggest news story in a generation. New episodes every Monday!

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.