All Episodes

December 13, 2019 24 min

Aquest episodi recull una entrevista feta en el programa "El Matí" de Ràdio 4 - Radio Televisió Espanyola, dirigit per Ramon Castelló el 12 de desembre de 2019.

El programa vol informar, contextualitzar l'actualitat i entretenir. Entrevista a Màsters i altres programes formatius que excel·leixen en algun aspecte cada cert temps.

En Director del màster en Gestió Econòmica d'Entitats Esportives de la Universitat de Barcelona explica en l'entrevista la intenció del programa formatiu, el perfil d'alumnes que hi participen i les sortides professionals que permet aquesta formació. També es fan algunes reflexions sobre el sector i l'evolució econòmica en els darrers anys.

Aquest àudio és en català, tal com ha estat emès el programa. El contingut complet del programa es pot trobar a la web de RTVE: http://www.rtve.es/alacarta/audios/el-mati-a-radio-4

Share
Mark as Played

Chat About Sport Management

Advertise With Us

Popular Podcasts

Crime Junkie
The Daily

The Daily

This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

Stuff You Should Know

Stuff You Should Know

If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

For You

    Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeartRadio App.

    Connect

    © 2021 iHeartMedia, Inc.