Teamspodden

Teamspodden

En podd om Microsoft Teams, Office 365, samarbete, prylar, nyheter och rykten. Av och med Linus Cansby och Mårten Hellebro. Har du frågor eller kommentarer kontakta oss på hej@teamspodden.se

Episodes

August 31, 2022 45 min

Vi gör en sammanfattning om vad som har hänt i Teamsvärlden och vad som är på gång. Vi går även igenom den nya licensen för Microsoft Teams Rooms.

Share
Mark as Played

21 september är det dags för Teamsdagen igen. I detta avsnitt har Mårten och Linus bjudit in Amanda och Theodora för att prata om Teamsdagen.

Share
Mark as Played
June 19, 2022 33 min

Vi måste börja med att be om ursäkt för att vi varit borta så länge, men tyvärr kommer det annat i mellan. Men nu är vi tillbaka och försöker sammanfatta vad som har hänt de senaste månaderna i Teamsvärlden.

Share
Mark as Played

Mårten och Linus drar igenom Teams-nyheter lite snabbt innan de öppnar julklappsäcken tillsammans med Power BI gurun Ville Gullstrand. Ville som till vardags jobbar på Altitude 365 + Uclarity och bl.a. hjälper kunder med Power BI har skapat ett antal rapporter som du kan använda för att göra din arbetsdag och fritid lite enklare.

Share
Mark as Played
December 10, 2021 31 min

Vi går som vanligt igenom de senaste nyheterna i Teamsvärlden. Vi ber även dig som lyssnar att ringa in och berätta om hur ditt Teams-år har varit, berätta om någon bra funktion eller ett tips så kanske du kommer med i nästa avsnitt. Ring +46 18 700 31 94 och spela in ditt meddelande.

Share
Mark as Played
November 2, 2021 35 min

Microsoft Ignite 2021 har startat så i detta avsnitt sammanfattar Mårten och Linus de nyheter som har med Microsoft Teams att göra som presenteras under Ignite. Vill du ha en sammafattning på alla Teams-nyheter från Ignite är detta avsnittet för dig!

Share
Mark as Played
November 1, 2021 1 min

Ladda upp inför Ignite med Teamspodden, lyssna in på alla nyheter som kommer för Microsoft Teams.

Share
Mark as Played
October 17, 2021 27 min

Teamsdagen Studio Online sänds den 20e oktober så för att ladda upp inför detta intervjuades en del av föreläsarna till detta specialavsnitt av Teamspodden. 

Share
Mark as Played
September 14, 2021 36 min

Vi går igenom några av de event som är på gång för dig som gillar Teams och passar även på att berätta om nylanserade Teamsdagen forum. I detta avsnitt går vi igenom några av de nyheter som kommit till Teams under augusti och vi kolla in roadmap vad som är tänkt att komma under september.

Share
Mark as Played
August 12, 2021 34 min

Vi tog ett nytt långt uppehåll och hade ett härligt sommarlov. Men Teams-teamet hos Microsoft har inte haft sommarlov så vi satte oss i studion och försökte sammanfatta några av de nyheter som hänt i Teamsvärlden.

Share
Mark as Played
April 19, 2021 30 min

Vi drar igång igen efter att Mårten och Linus har var djupt engagerade i Teamsdagen, men nu är det dags att dyka in i vad som hänt i Teams de senaste veckorna.

Share
Mark as Played
February 5, 2021 33 min

Teamspodden går igenom några av de nyheter som kommit till Teams och kollar vad som kommer i februari. Vi pratar även om brittisk sjukvård och vad som händer i sommar också lyssnar vi in på ett möte som gick sådär.

Share
Mark as Played
January 4, 2021 46 min

Teamspodden börjar året med Yammer! Förra året ringde vi upp Stefan Hult på Stratiteq som är expert på Yammer, han hjälpte oss att reda ut när man ska använda Yammer istället för Teams. Vem och vilka passar Yammer för och hur ska man göra för att införa Yammer. Så Teamspodden avsnitt #30 blev typ Yammerpodden.

Share
Mark as Played
December 7, 2020 34 min

Vi ber om ursäkt för det långa uppehållet men nu är vi igång igen. Vad är det som hänt sedan sist i Teamsvärlden? Vi pratar om några av de Teams nyheter som kommit och vi kollar in i tomtesäcken för att så vad det är för några nya funktioner som är på gång till Teams.

Share
Mark as Played
October 9, 2020 49 min

Andra upplagan av Teamsdagen är online och kallas därför Teamsdagen Studio Online. I detta avsnittet pratar vi om Teamsdagen Studio Online som kommer att sändas den 14:e oktober. Ett gratisevent om Microsoft Teams. 

Teamsdagen arrangeras av Mårten Hellebro, Amanda Sterner, Theodora Malmström och Linus Cansby. Alla fyra medverkar i avsnittet.

Share
Mark as Played
September 22, 2020 43 min

I detta avsnitt åkte Mårten och Linus till New Orleans för att vara med på Ignite, tyvärr var det inställt så fick gjorde en liten guiden om den digitala Ignite. Sen gick vi även igenom alla Teamsnyheter som presenters på Ignite.

Share
Mark as Played
August 16, 2020 34 min

I Teamspodden med Mårten Hellebro och Linus Cansby i den virtuella studion pratar vi om nya mötesupplevelsen i Teams som rullas ut och vi går igenom vad det innebär när det gäller nya funktioner. Vi går även igenom några av de nya funktioner som kommit till Microsoft Teams under sommaren.

Share
Mark as Played
July 29, 2020 46 min

Även mindre bolag känner att Teams är det perfekta verktyget för samarbete och en som har stor koll på detta är Daniel Kåven som vi bjöd in till Teamspodden. Daniel jobbar med att utbilda och utveckla kring Office 365 och Teams via sin site teams.se och han har bra koll på SMB-sektorn och hur dessa bolag kan använda sig av Teams på bästa sätt.

Share
Mark as Played
July 7, 2020 55 min

Vi bjöd in Robert Karlsson från Microsoft för att prata lite om mötesrum och hur man utrustar dessa för att klara av Teams-möten. Vi tar upp både personliga mötesenheter och delade enheter som man sätter i ett större rum. Några av de system vi nämner är Microsoft Teams Rooms, Collaboration bars och bordstelefoner.

Share
Mark as Played
June 21, 2020 24 min

Juni 2020 och vi kollar igenom vad som är på gång när det gäller nya funktioner och förbättringar i Teams. Länkar till det vi pratar om i avsnittet hittar du på www.teamspodden.se

Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  Serial is a podcast from Serial Productions, a New York Times company, hosted by Sarah Koenig. Serial unfolds one story - a true story - over the course of a whole season. The show follows the plot and characters wherever they lead, through many surprising twists and turns. Sarah won't know what happens at the end of the story until she gets there, not long before you get there with her. Each week she'll bring you the latest chapter, so it's important to listen in, starting with Episode 1. New episodes are released on Thursday mornings.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Morbid

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

  The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon

  Welcome to the Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon produced by HBO Max and iHeartRadio. This show is the go-to audio destination to unpack and discuss everything Game of Thrones for casual and die-hard fans alike, starting with the new HBO Original series, House of the Dragon. Join our hosts Jason Concepcion (X-Ray Vision) and Greta Johnsen (WBEZ's Nerdette podcast) every week as they share insights, fan questions, exclusive interviews with the cast and crew, and a whole lot of thoughts and opinions. It’s the only podcast with the inside scoop on all things Game of Thrones. It is also produced in association with Crooked Media.

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.