De Sci-Fi podcast

De Sci-Fi podcast

Dé Nederlandse Sci-fi podcast waarin Robert en Erik nieuwe en oude science fiction films en series bespreken, zoals Star Trek, Star Wars, Stargate, Doctor Who, maar natuurlijk ook de nieuwste SF-series op alle streamingsplatforms!

Episodes

September 21, 2023 42 mins

Robert en Erik zijn er weer met een gloednieuwe aflevering van de sci-fi podcast. Vers van de pers melden we het laatste nieuws en lopen we een aantal sci-fi series door. Kende je de serie Foundation of Salvation al? Het laatste nieuws van Star Trek Prodigy, en is er wat te vertellen over Star Wars Ahsoka? Ook is er het nodige commentaar op de nodige streamingdiensten...

Mark as Played
Het splinternieuwe 14e seizoen van Doctor Who zit eraan te komen! Met nieuwe acteurs, nieuw bij Disney+ en nieuwe verhalen, belooft het een gave beleving te worden. We delen de laatste nieuwtjes over deze geweldige Britse sci-fi serie, waar je vanaf nu echt naar uit mag gaan kijken!
Mark as Played
June 30, 2023 42 mins
Het is zomer! Eigenlijk té mooi weer om naar films en series te gaan kijken. Maar... mocht je het toch niet kunnen laten? Luister dan goed naar onze tips om met een aantal leuke series de zomer door te komen! Natuurlijk bespreken we ook weer de allerlaatste nieuwtjes op sci-fi gebied!
Mark as Played

Robert en Erik zijn weer fris en fruitig. We beginnen met een rectificatie naar aanleiding van onze vorige aflevering, vervolgens gaan we van bruggetje naar bruggetje om het hele sci-fi universum door te hoppen. Er is veel om naar uit te kijken en om een mening over te hebben, de kernwoorden zijn Star Trek, Star Wars, Doctor Who en Upload. 

Mark as Played
May 26, 2023 46 mins

Vandaag is Bas van Dun van de Star Wars Podcast te gast bij Robert en Erik, de aflevering staat dan ook in het teken van het grote eeuwige Star Trek versus Star Wars. Wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten? Wat is beter en vliegen de fans elkaar nog (terecht) elkaar in de haren? Veel informatie vanuit beide universums!

Mark as Played
May 12, 2023 41 mins

Robert en Erik zijn terug van vakantie en er is weer genoeg te bespreken. Robert heeft een bijzondere stream-me-gek tip van een Poolse productie, Erik brengt nieuws over Doctor Who wat misschien ook wel oud nieuws genoemd mag worden en samen bespreken we de aangekondigde Section 31 film van Star Trek. Ook is de laatste aflevering van Picard reden voor een discussie...

Mark as Played
May 4, 2023 21 mins
Het is 4 mei, internationale Star Wars dag! Er is veel nieuws in het Star Wars universum, wat we uitgebreid bespreken. Nieuwe films, nieuwe seizoenen, het gaat mooi worden! 
Mark as Played
April 14, 2023 43 mins

Robert en Erik zijn er weer met een nieuwe aflevering van de sci-fi podcast. We kijken vooruit wat er aan komt op het gebied van films en series voor Star Wars, Star Trek en Doctor Who! Ook praten we je even bij over de toekomst van HBO Max, maken we een klein zijstapje naar the Big Bang Theory en UITERAARD is er een rectificatie :) 

Mark as Played
March 30, 2023 37 mins

Er is weer genoeg te bespreken over de ontwikkelingen in de wereld van Sci-Fi. Erik is deze keer wat kritisch over Star Wars, terwijl Robert vol verwachting uitkijkt naar de nieuwe Sci-Fi film Colonials. We hebben weer een leuke stream-me-gek-tip, én een interessante rectificatie... Luister je snel mee?

Mark as Played
March 4, 2023 38 mins

We zijn weer eens unscripted gegaan! Audio only, maar gegarandeerd gezelligheid en onze ongezouten mening over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Sci-Fi! Helemaal afluisteren is een must :-)

Mark as Played
February 10, 2023 33 mins

Op 12 maart 2023 worden de Oscars weer uitgereikt! In deze podcast bespreken we de nominaties uit het Sci-Fi genre en fantaseren we er weer lustig op los!

Mark as Played

Aflevering 22 van Robert en Erik werd voor het eerst live gestreamd op Youtube en Twitter! En natuurlijk kan je die live-uitzending ook hier terugluisteren. We bespreken het aankomende derde seizoen van Star Trek Picard, wat weten we hier al van? 

Mark as Played
January 3, 2023 38 mins

Het is 2023 en Robert en Erik zitten er weer klaar voor! Er zijn heel veel goede voornemens voor de podcast, we beginnen met het doornemen van de sci-fi films en series die eraan zitten te komen dit jaar. Ook nemen we de agenda door met betrekking tot conventies en evenementen, waar we er zeker een aantal van zullen gaan bijwonen. 

Mark as Played
December 20, 2022 34 mins

Met goede moed zijn Robert en Erik naar de bioscoop gegaan om de nieuwe Avatar film te bekijken: the Way of Water. Onder het genot van een oliebol geven we onze mening, zonder al te veel spoilers. Uiteraard is er ook wat sci-fi nieuws en evalueren we 2022, ons eerste seizoen. Deze 20e aflevering is voor nu de laatste van dit jaar, maar we zijn volgend seizoen weer terug met frisse ideeën en mooie sci-fi content!

Mark as Played
November 24, 2022 33 mins

In deze aflevering duiken we in de wereld van scifi bordspellen! Voor Robert en Erik een nieuwe ervaring,  maar gelukkig brengt onze gast, Sanne-de-bordspellen-expert, helderheid in de duisternis

Mark as Played
November 16, 2022 29 mins

In aflevering 18 van de Robert en Erik Sci-fi podcast proberen we wat meer structuur in de podcast aan te brengen. Het begin is er. Robert neemt daarom even de regie, en maakt gebruik van bruggetjes, zo komt wel weer van alles voorbij, naast Star Trek, Star Wars en Doctor Who staan we even stil bij War of the Worlds en de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. En in het kader van structuur: we blikken vooruit...

Mark as Played
October 20, 2022 27 mins

Een vermakelijke mix van sci-fi nieuws, weetjes en ervaringen, we gaan van de hak op de tak in deze uitzending, waarbij Star Wars, Star Trek, Doctor Who en Stargate langskomen.

Mark as Played
October 6, 2022 37 mins

In deze aflevering komt alles voorbij, we gaan van Star Wars naar Doctor Who en van Stargate naar Star Trek. Robert en Erik introduceren nieuwe rubrieken, zo is er een verassende stream-me-gek tip, is de twitterpoll terug en zijn er natuurlijk weer de nodige rectificaties. 

Mark as Played
September 27, 2022 35 mins

Op 24 september zijn Robert en Erik naar Dortmund afgereisd, waar dit weekend Destination Star Trek Germany werd gehouden. De live opnamen vielen wat tegen, maar we hebben wat fragmenten waarmee wij onze kijk geven op deze dag.

Mark as Played
September 15, 2022 27 mins

We zijn er weer met een nieuwe aflevering van de Robert en Erik podcast, nieuwe stijl! We bespreken alvast ons bezoek aan Destination Star Trek Germany, waar we een speciale podcast aflevering aan zullen wijden, ondertussen zijn er natuurlijk weer acteurs en actrices jarig uit de Star Trek, Star Wars en Doctor Who franchise.

Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Around the NFL

  NFL.com's "Around the NFL" crew (Gregg Rosenthal, Dan Hanzus and Marc Sessler) break down the latest football news, with a dash of mirth.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2023 iHeartMedia, Inc.