Vivapodden

Vivapodden

En svenska podd om Microsoft Viva, employee experience platform, är din guide till en spännande värld av moderna arbetssätt och digitala möjligheter. Är du nyfiken på att lära dig mer om hur Microsoft Viva kan förändra din arbetsplats till det bättre och skapa en mer engagerande och produktiv arbetsmiljö, då är vår podd helt rätt för dig!

Episodes

September 1, 2023 21 mins

I  detta poddavsnitt ger vi en grundläggande översikt av vad Microsoft Viva faktiskt är. Vi tar dig med på en snabb tur genom dess huvudfunktioner och syftet bakom plattformen. Perfekt för den som vill ha en snabb introduktion till Viva-världen!

Mark as Played

I vårt senaste avsnitt avhandlar vi Microsoft Viva Connections, vi ger dig en enkel och överskådlig förståelse för vad denna komponent handlar om. Vi utforskar dess kärnfunktioner och hur den kan förbättra den interna kommunikationen och engagemanget inom din organisation. Häng med oss för en snabb dykning in i Viva Connections-världen!

Mark as Played
October 22, 2023 25 mins

I detta avsnitt kommer vi att utforska Microsoft Viva Engage och ge dig en grundläggande översikt av plattformen. Vi tar dig med på en snabb resa genom dess huvudfunktioner och syftet bakom Viva Engage. Perfekt för dig som vill stärka engagemanget och samarbetet inom din organisation. Häng med oss för en snabb dykning in i Viva Engage-världen!

Mark as Played
November 24, 2023 22 mins

I detta avsnitt dyker vi djupare in i Microsoft Viva Amplify och utforskar hur denna plattform kan effektivisera och förbättra kommunikationen inom organisationer. Vi delar med oss av insikter om hur Amplify kan hjälpa kommunikatörer att nå ut till rätt målgrupper och kanaler, spara tid och skapa mer effektiva kampanjer. Missa inte detta avsnitt som ger dig en inblick i en spännande del av Microsoft Viva-världen!

Mark as Played
December 14, 2023 23 mins

I det senaste avsnittet av vår podcast tar vi en närmare titt på Microsoft Viva Insights. Vi ger dig en tydlig och begriplig överblick över vad denna komponent innebär och hur den kan optimera arbetsflöden och välbefinnande inom din organisation. Upptäck med oss hur Viva Insights kan ge värdefulla insikter och bidra till en mer balanserad arbetsmiljö. Missa inte vår djupdykning i världen av Viva Insights!

Mark as Played
January 19, 2024 24 mins

I vårt nyaste avsnitt utforskar vi Microsoft Viva Glint och dess betydelse för moderna arbetsplatser. Vi ger dig en klar och lättförståelig inblick i vad denna spännande komponent har att erbjuda. Upptäck hur Viva Glint kan revolutionera sättet du ser på medarbetarengagemang och arbetsplatsens dynamik. Följ med oss för en intressant resa in i världen av Viva Glint och lär dig hur den kan berika din organisations arbetskultur!

Mark as Played
February 21, 2024 26 mins

I vårt senaste poddavsnitt utforskar vi Microsoft Viva Pulse och dess roll för att skapa en mer engagerande och välmående arbetsmiljö. Vi diskuterar hur Pulse kan användas för att samla in och analysera feedback från medarbetare, samt hur denna insikt kan användas för att förbättra arbetsplatsen och stödja medarbetarnas välmående. Missa inte detta avsnitt där vi utforskar en viktig del av Microsoft Viva och dess potential för att s...

Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  BG2Pod with Brad Gerstner and Bill Gurley

  Open Source bi-weekly conversation with Brad Gerstner (@altcap) & Bill Gurley (@bgurley) on all things tech, markets, investing & capitalism

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Breakfast Club

  The World's Most Dangerous Morning Show, The Breakfast Club, With DJ Envy, Jess Hilarious And Charlamagne Tha God!

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.