112 For Knuste Hjerter

112 For Knuste Hjerter

Maria Jencel inviterer hver uge en ny gæst i studiet, som fortæller om, da de fik deres hjerte knust, hvordan de kom videre og selvfølgelig gør deres bedste for at hjælpe alle jer derude med jeres hjertesorg. Dette er '112 for knuste hjerter' - din kærlighedsambulance. Har du input, spørgsmål eller kommentarer? Skriv til 112@24syv.dk

Episodes

May 17, 2022 70 min
Josephine har haft 20 tætte venner igennem sit liv. I dag har hun fem. 15 gange har hun sagt farvel til en god ven, og en håndfuld af gangene har hun fået knust sit hjerte og gået igennem ægte vennehjertesorg.

I dagens særafsnit fortæller podcastvært Josephine Kuhn om hjertesorgen over at miste en ven. Både når det er en selv, der går, og når man er den, der bliver valgt fra. Når det er den store samtale, der ender i et brud, og nå...
Share
Mark as Played
Oscar gik fra i årevis at være kærestemenneske med stort K til pludselig at blive single med stort S. Det var ham selv, der slog op. Men lige så sikker han var, da han gik, lige så meget fortrød han det tre måneder senere. For hvem var han egentlig, hvis han ikke var den gode, loyale kæreste, der troede på for evigt?

I dagens afsnit fortæller model og DJ Oscar Bjerrehuus, hvad der skete, siden han lukkede danskerne ind i sit liv i ...
Share
Mark as Played
May 3, 2022 69 min
Emilie skråler sorgen ud til Rihanna’s ‘Only Girl In The World’ på sit værelse og græder, som hun aldrig har grædt før. Men lige dér midt i den fysiske smerte af hjertesorg - bliver hun ramt af det største skud af lykke og løber ned til sin mor og råber:
“Mor! Jeg har oplevet ægte kærlighed. Prøv at se på mig. Prøv at se, hvordan jeg græder. Jeg er i live mor! Jeg er fandme i live!”

Popstjernen Jada fortæller i dagens afsnit om sin ...
Share
Mark as Played
April 26, 2022 74 min
Hilda var kun 15 år, da hun blev forelsket i Keld. Hans type var ellers høje, mørkhårede piger, fortalte han hende på første date. Alligevel har de nu været sammen i 60 år, og fire gange i løbet af det ægteskab har Hilda fået knust sit hjerte.

I dagens særafsnit fortæller Hilda Heick, hvad der skal til for at blive sammen hele livet. Hvordan man kommer videre efter kriser og kærestesorg i forholdet, og hvorfor man skal kunne tilgiv...
Share
Mark as Played
April 19, 2022 48 min
Bro blev kendt over night - og da pigerne begyndte at skrige til koncerterne og drukne ham i DMs - forstod han ikke, hvorfor hans kæreste gennem tre år ikke forgudede ham på samme måde som resten af Danmarks teenagepiger. Til sidst blev hans besættelse af bekræftelse så stor, at han gjorde det utilgivelige - der endte med at knuse hans eget hjerte.

Sangeren Kevin aka Bro fortæller i dagens afsnit om at miste jordforbindelsen og tviv...
Share
Mark as Played
April 12, 2022 78 min
Marie arbejdede på sin kærestes computer, da hun pludselig fandt en mappe med billeder, hun aldrig skulle have set. Hendes kæreste og en fremmed pige i en explicit seksuel setting taget i Maries egen seng. Fra det øjeblik sortnede alt. Det føltes som om, hendes hjerte havde vokset sig enormt og nu blødte betændt ud i hver en del af hendes krop.

I dagens afsnit fortæller stylist, model og influencer Marie Jedig om sin Hollywood-film...
Share
Mark as Played
April 5, 2022 75 min
Pelle er forelsket i sin bedste veninde i fire år, uden at det nogensinde udvikler sig til mere. Da han endelig slutter venskabet for at passe på sit hjerte sker det utrolige: Pludselig vil hun også gerne være sammen med ham. Men lykken er kort, og den kommende smerte er større, end han nogensinde kunne forestille sig.

I dagens afsnit fortæller radio-, tv- og podcastvært, Pelle Peter Jencel om at gå fra at tro på den eneste ene, ti...
Share
Mark as Played
March 29, 2022 66 min
Signe havde altid kun haft drengekærester, da hun som 27-årig møder en pige, der får jorden under hende til at skælve. I fire år er de kærester, indtil en samtale om børn slår dem ud af kurs i så høj grad, at der ikke er nogen vej tilbage.

Tv-vært, Signe Vadgaard fortæller i dagens afsnit om faren ved at være et konfliktsky menneske i et parforhold. Om den udramatiske relation, der langsomt dræber selv, fordi ingen kommunikerer ærli...
Share
Mark as Played
March 22, 2022 67 min
Emilis kæreste beskyldte hende for utroskab og gik fra hende. De havde været sammen i fire år. Det nyttede ikke at fortælle ham, at hun altså aldrig havde været ham utro. For alle troede, at hun havde det, og det var vigtigere for ham, hvad folk tænkte, end hvad sandheden var.

I dagens afsnit fortæller Emili Sindlev om at leve i et top-kontrolleret forhold i fire år. Om at miste sig selv i så høj en grad, at hun fortæller sin kæres...
Share
Mark as Played
March 15, 2022 65 min
Sisse dukkede op til sin ekskærestes lille intime fødselsdagsmiddag. Han havde inviteret hende, inden han slog op. Så teknisk set havde han jo ikke af-inviteret hende. Nu stod hun der og havde brugt alle sine penge på det kamera, han ønskede sig - og græd imens, han fortalte hende, at hun skulle stoppe med at kontakte ham.

I dagens afsnit taler radio og tv-vært Sisse Sejr, om at være verdens mest tilgængelige ekskæreste. Om at bliv...
Share
Mark as Played
March 8, 2022 63 min
Fredrik græd, som han aldrig havde grædt før. Mennesker passerede forbi i Frederiksberg Have, som om intet var sket. Men de forstod intet. For alt var sket. Fredriks første, største og eneste kærlighed havde lige læst et brev op for ham der på tæppet. Først troede han, at det var en kærlighedserklæring. Men brevet sluttede med, at han blev forladt.

I denne uges afsnit fortæller skuespiller og Youtuber Fredrik Trudslev om at have hj...
Share
Mark as Played
March 1, 2022 70 min
Maria slidede ind i Albert Dyrlunds DM med en alt for rodet og lang besked om eventyr og drømme - tilsat lidt for mange komplimenter. Da hun lå og krummede tær over sig selv, svarede han pludselig:
“Hvornår skal vi giftes?”
Deres første date var en hel weekend i sommerhus, og siden tog de to på eventyr sammen hver dag.

I dagens afsnit fortæller Maria Andersen, om hjertesorgen, når ingen slår op - men den anden person pludselig ikke e...
Share
Mark as Played
February 22, 2022 70 min
Astrids kæreste slog op med hende på hendes fødselsdag. Uden grund og efter en voldsom og stormfuld forelskelse. Men i stedet for akut desperation og choktilstand oplevede Astrid noget, hun aldrig havde prøvet i et break up før.

I dagens afsnit fortæller youtuberen Astrid Olsen om for første gang nogensinde at føle en øjeblikkelig accept af, at et menneske hun var ubeskriveligt forelsket i ikke ville være sammen med hende længere.
...
Share
Mark as Played
February 15, 2022 65 min
Malte troede, han skulle ud og erobre hele verden med sin musik. Så han forlod både sin kæreste og sit barndomshjem med en kæmpe selvtillid. Men da drømmene gik i vasken, og han måtte flytte hjem på børneværelset igen - gik op for ham, at han ikke kun havde mistet sin kæreste, men også sin bedste ven, der var den eneste, der ville forstå, hvordan han havde det nu.

I dagens afsnit fortæller popstjernen Malte Ebert om at få sin først...
Share
Mark as Played
February 8, 2022 73 min
Da Jenna Bagge hver fredag i sidste sæson af Vild Med Dans susede storsmilede over gulvet sammen med sin Albert - var hun helt ødelagt af hjertesorg inden i.
For da landet lukkede ned første gang, havde hun med svedende håndflader downloadet Tinder og swipet til højre på et match, der skulle vise sig at knuse hendes hjerte i endnu højere grad, end nogle af hendes lange parforhold.

I dagens afsnit fortæller danse-stjernen Jenna Bagg...
Share
Mark as Played
February 1, 2022 69 min
Da glaskuglen ramte jorden, blev Silles hjerte knust i lige så mange stykker. Men det var i samme øjeblik, som hun blev forrådt og slået op med foran hele Danmark - at det gik op for hende, hvor forelsket hun var.

I dagens afsnit fortæller Paradise-vinder Sille Nimholm om at kæmpe med en depression, tage til Mexico for at flygte fra den, og møde en mand med så meget livslyst, at han hurtigt bliver hendes lykkepille og eneste åndehul...
Share
Mark as Played
January 25, 2022 80 min
Emma gik i stykker, da hun en morgen vågnede op til, at hendes hendes private nøgenbilleder var blevet delt med hele verden. Men sårede mennesker sårer mennesker, og for at overleve blev Emma hård overfor hele verden. Ikke mindst sin elskede kæreste, hvis hjerte blev knust, da Emma gik i stykker.

I dagens afsnit fortæller Emma Holten om, hvordan det kan påvirke ens romantiske forhold, når man har været udsat for et overgreb. Om vig...
Share
Mark as Played
January 18, 2022 58 min
Karl William sad alene med sin mor på hospitalstuen og holdt hendes hånd, da hun tog sit sidste åndedrag. I dag er det et år siden, at hans livs voldsommeste hjertesorg begyndte.

I denne uges særafsnit fortæller sangeren Karl William, om den dag han fik opkaldet. Hans mor lå på hospitalet og ville ikke overleve. Da hun døde, var han midt i at lave sit nye album. Og nu - et år senere - er det endelig udkommet, med en helt særlig hyl...
Share
Mark as Played
January 11, 2022 80 min
“Vil du overhovedet have børn?” fik Emilie endelig over sine læber, da de sad der over for hinanden tre år inde i forholdet. Svaret gjorde hende tom. For det var i det øjeblik, det gik op for hende, at kærlighed ikke altid er nok.

I dagens afsnit fortæller DJ, model og influencer Emilie Lilja om følelsen af at tvivle på, om man overhovedet er mor-potentiale. Og ikke mindst om andre mon synes, man er. For hvilke karaktertræk indehol...
Share
Mark as Played
January 4, 2022 69 min
Annas hjerte sprang et slag over, da hun så, at hendes bedste veninde og den fyr hun datede var blevet “bedste venner” på Snapchat. En uge efter var de kærester - og siden den dag har Anna aldrig givet sig selv så meget hen til en person, at de har haft magten til at knuse hendes hjerte.

Tv-vært, Anna Lin, fortæller i dagens afsnit om ikke at vide, om hun nogensinde har været “rigtig” forelsket. Om heller aldrig at have fået knust ...
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Morbid: A True Crime Podcast

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.