Bliv fri af psykisk vold

Bliv fri af psykisk vold

Bliv fri af psykisk vold - er en podcast lavet til dig der lever i et parforhold hvor der er psykisk vold. Til dig der er brudt fri og har levet i et parforhold med psykisk vold eller er vokset op med psykisk vold. I denne podcast deler jeg al min viden med dig. Du får viden om: *Hvad er psykisk vold *Hvad er psykologien bag *Hvad er konsekvenserne for dig der enten lever med eller har levet med psykisk vold *Hvad kan du gøre for at passe på sig selv uanset om du vil blive eller gå. Mit navn er Anne-Cathrine Blegvad. Jeg er psykolog og specialiserer mig i psykisk vold i nære relationer. I min praksis møder jeg både mænd og kvinder udsat for psykisk vold. Jeg har lavet onlinekurset Bliv fri af psykisk vold og styrk dig selv. Det er et onlinekursus til dig der gerne vil være fri af psykisk vold. Du kan finde det her på www.blivfriafpsykiskvold.com

Episodes

December 20, 2022 65 min
Jeg har virkelig glædet mig til at dele dette afsnit med dig. Tag godt imod os.

Mie Sønder Koch er advokat med eget firma specialiseret i familie- og strafferet.

I dette afsnit gennemgår Mie do´s and don'ts, hvis du står i en højkonfliktsskilsmisse. Mie fortæller om de forskellige modeller som benyttes i familieretten. Mie gennemgår hvad der kan være vigtigt at overveje hvis du overvejer at blive skilt og er bekymret for om det...
Mark as Played
Birgitte fortælle i dette afsnit om at leve i et ægteskab hvor facaden er vigtig, men hvor grænser bliver overskredet og behov bliver negligeret.

Birgitte fortæller om at blive gaslightet og miste troen på sig selv.

Birgitte er ikke Birgittes rigtige navn, men for at beskytte hendes identiet har vi ændret hendes navn.

Jeg håber du vil tage godt imod os. Hvis du kan lide podcasten vil det betyde rigtig meget hvis du vil bruge et øje...
Mark as Played
Lyt med når Pia fortæller om at leve i et ægteskab med psykisk vold.
Vi taler om lovebombing, økonomisk vold, skyld og skam, selvværd og meget andet.
I denne podcast deler Pia sin historie om at bryde fri og finde hjem til sig selv.

Pia hedder ikke Pia, det er et pseudonym.

Jeg beklager der er en smule ekko på lyden. Har forsøgt mit bedste til at mindske det.
Jeg håber du vil tage godt imod os.

Hvis du kan lide podcasten, vil det b...
Mark as Played
I dette andet afsnit af min samtale med Charlotte får du her 5 gode råd til at samarbejde med en ekspartner der har været enten psykisk eller fysisk voldelig, eller begge. Charlotte fortæller om sin egen erfaring med at samarbejde. Hun fortæller om hvordan hun forsøger at navigere i den psykiske vold og gaslighting som har gode kår i samarbejdet om deres fælles barn.

Du får 5 gode råd i denne podcast. Du kan også lytte til Charlott...
Mark as Played
I dette første afsnit af Charlottes historie, fortæller Charlotte om sit mangeårig forhold med en partner der var både fysisk og psykisk voldelig overfor hende. Hun fortæller om den gaslighting som hun var udsat for. Charlotte fortæller også om hvordan hun slap fri af volden. Lyt med her.

I næste episode fortæller Charlotte om hvordan det er at samarbejde om et fælles barn, med en eks. der både har været psykisk og fysisk voldelig ...
Mark as Played
Lyt med når jeg taler med Luise King om forældrefremmedgørelse. Luise King arbejder med kvinder der oplever eller har oplevet forældrefremmedgørelse. Hun arbejder både individuelt og i grupper med forældrefremmedgørelse. Formålet er at hjælpe kvinder til at stå stærkt i sig selv. Hvis du vil vide mere om Luise King kan du følge hende på instagram
https://www.instagram.com/luiseking/ eller her på hendes hjemmeside www.luiseking.com

H...
Mark as Played
I denne episode fortæller Anna om den psykiske vold som hun levede med i mange år og skjulte for sine omgivelser. Anna så ud til at have det hele. Hun levede på første klasse i Nordsjælland, men inde bag ved facaden levede Anna med massiv gaslighting og psykisk vold i det hele taget. I denne episode fortæller Anna hvordan hun mødte sin mand, hvordan hverdagen så ud og hvordan hun slap fri. Anna fortæller også hvordan hun har det id...
Mark as Played
Dette er historien om Agnethe. Podcasten er delt op i 2 afsnit og du kan lytte til dem begge her. Agnethe fortæller om livet med psykisk vold.

Agnethe er i slutningen af 60'erne og har i 20 år levet med psykisk vold. Agnethe fortæller om den psykiske vold, hvad det gjorde ved hende og hvordan hun slap fri.

Agnethe har i øvrigt tilføjet at hun har tabt 15 kg og hendes blodtryk er normaliseret efter at hun har brudt fri af den ps...
Mark as Played
Dette er historien om Agnethe. Podcasten er delt op i 2 afsnit og du kan lytte til dem begge her. Agnethe fortæller om livet med psykisk vold.

Agnethe er i slutningen af 60'erne og har i 20 år levet med psykisk vold. Agnethe fortæller om den psykiske vold, hvad det gjorde ved hende og hvordan hun slap fri.

Agnethe har i øvrigt tilføjet at hun har tabt 15 kg og hendes blodtryk er normaliseret efter at hun har brudt fri af den psy...
Mark as Played
Lyt med når jeg taler med Dorothea Gundtoft om psykisk vold, gaslighting og ikke mindst datinglivet efter psykisk vold.

Dorothea har gået i terapi hos mig og fortæller her, om sin vej igennem psykisk vold. Dorothea beskriver hvordan hun har oplevet den psykiske vold, hvad hun har gjort for at blive fri af den og hun fortæller om hvordan hun har det i dag. Dorothea er optaget af dating og det kommer vi selvfølgelig også ind på. Lyt ...
Mark as Played
Psykisk vold i nære relationer. Psykolog Ditte Brorson behandler udøvere af psykisk vold. Og det er både mænd og kvinder. Lyt med når jeg taler med Ditte om, hvad hun bliver mødt af når hun arbejder med udøvere af psykisk vold.
Ditte svarer på spørgsmål om de ved de skader dig? Hvorfor skader de dig? Hvem søger hjælp? Kan de ændre sig? og meget mere.

Når vi taler om vold i denne episode er der tale om psykisk vold.


Tag godt imod os...
Mark as Played
April 4, 2022 12 min
Dette er et lynkursus til dig der vil vide mere om hvad gaslighting er. Gaslighting er et psykologisk begreb som bruges til at beskrive en raffineret form for manipulation. Dette er et begreb som er velkendt når der er tale om psykisk vold.
Gaslighting kan forekomme i nære relationer.

Husk at like, del give stjerner eller skriv en anmeldelse af podcasten - hvis du tænker at andre vil have glæde af den. Det vil hjælpe andre med at fi...
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  Morbid

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

  SmartLess

  New episodes come out every Monday for free, with 1-week early access when you join Amazon Music or 1-week early and ad-free for Wondery+ subscribers "SmartLess" with Jason Bateman, Sean Hayes, & Will Arnett is a podcast that connects and unites people from all walks of life to learn about shared experiences through thoughtful dialogue and organic hilarity. A nice surprise: in each episode of SmartLess, one of the hosts reveals his mystery guest to the other two. What ensues is a genuinely improvised and authentic conversation filled with laughter and newfound knowledge to feed the SmartLess mind.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2023 iHeartMedia, Inc.