Dit Mentale Frikvarter

Dit Mentale Frikvarter

Det er bare så vigtigt, at vi har det godt, mens vi er her og det er lige præcist det, der er formålet med DIT MENTALE FRIKVARTER - podcasten der hjælper dig til at prioritere dig selv og din livskvalitet. Her får du både viden, inspiration samt en hypnose session i hver episode, hvor jeg bringer et emne op, der handler om at forbedre din mentale sundhed samt din livskvalitet. Tulle Hyllested / Dit Mentale frikvarter

Episodes

March 2, 2022 23 mins
Del II af podcasten er en hypnose lydfil , som er ren healing til din krop & sind. Sæt eller læg dig ned - tag nogle dybe vejrtrækninger og lyt ....

VIGTIGT - Lyt ikke til hypnose, hvis du lider af epilepsi og heller ikke mens du kører bil eller arbejder med farlige maskiner.
Mark as Played
I denne episode får du et indblik i, hvordan du kan ændre din krop & sind’s ubalancer , på en sådan måde at du opnår mere indre ro og balance i dit indre, hvilket vil give dig mere energi og overskud.

Del 2 af podcasten er en hypnose lydfil , som er ren healing til din krop & sind.
Mark as Played
February 18, 2022 2 mins
Introduktion til Podcasten - "Dit mentale frikvarter"

Det er bare så vigtigt at vi har det godt, mens vi er her og det er lige præcist det, der er formålet med DIT MENTALE FRIKVARTER - podcasten der hjælper dig til at prioritere dig selv og din livskvalitet via information & hypnose.

Lyt med og bliv klogere på, hvad du kan forvente dig af indholdet fra "Dit mentale Frikvarter" med Tulle Hyllested
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Death, Sex & Money

  Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Start Here

  A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.