Her Går Det Godt

Her Går Det Godt

Højt humør, ærlige analyser og en yderst selektiv gennemgang af verdens tilstand. Leveret ugentligt af Peter Falktoft og Esben Bjerre

Episodes

October 22, 2021 126 min
Kæmpe efterårsspecial med vores allesammens yndlingsrestmediciner Asser Thomsen. Vi taler obduktioner, true crime, mord eller drab og alt mulig andet.
Share
Mark as Played
Vi tager en tur til verdens mest skabede nation, Prins Charles er blevet woke, for første og sidste gang har vi indsalget; hvem slukkede lyset. Lidt om Havanasyndrom og auktioner.
Share
Mark as Played
October 8, 2021 76 min
Sheiken over alle sheiker er rullet til Nordengland for at købe sig en fodboldklub. Facebook og instagram var nede - øvøv. Robotterne har overtaget Bornholm. Vi har pisset pesticider i grundvandet og nu har vi endda opdaget det fordi nogen har haft frækheden til at måle efter og så er Norges prinsesse gift med et reptil.
Share
Mark as Played
October 5, 2021 84 min
I dag med nazi-nyt, lidt landbrugsreformforudsigelser, gigantisk skattelæk om verdens rigeste skiderikker, og så går vi nærmest anbefalingsamok.
Share
Mark as Played
October 1, 2021 87 min
Vi har den store rundtur i Jylland. Vi kommer til Ikast, Vojens og til Århus. Så er det slut med burner phones. Det tyske valg er overstået men ingen har sådan for alvor vundet, nogen har set James Bond og så er der stor kunst i Aalborg.
Share
Mark as Played
September 24, 2021 72 min
Ugens bolig er tilbage. Og hvilken bolig! Så er der ubådsnyt, opskrift på en Isbjørn, boligskat or not to boligskat, landbrug og hjerneskader og lidt direktørnyt.
Share
Mark as Played
September 21, 2021 67 min
Frankrig er sure, eller så sure som man nu ka være på diplomatmåden. Rusland lader som om de afholder valg, Socialdemokratiet, Konservative, Radikale og Dansk Folkeparti har holdt nogle meget forskellige årsmøder i weekender. De unge propper nikotin op i under forhuden og det skal de lade være med.
Share
Mark as Played
September 17, 2021 88 min
Turen går til Færøerne og der er både delfiner og nazister. Vi taler også mandebarsel og selvfølgelig en opfølgning på Martin Henriksems træ. UFO-nyt, og lidt overvågningsnyt
Share
Mark as Played
September 14, 2021 75 min
Møn orker ikke et feriecenter, så nu har de simpelthen sat sure skilte op. Og i Holland er de også sure, men på landbruget, så det gir mening. I Dansk Folkeparti er de også rasende, men det er primært på hinanden. Og så lidt fodbold og en gammel talende and.
Share
Mark as Played
September 10, 2021 74 min
Kattegatbro og not Kattegatbro. Vi tager lige en status og er der nogen, der nogensinde har fortrudt en bro? Regering skal bede om, at de nyuddannede lige strammer sig lidt an både økonomisk og med forhåbningerne til deres fremtidige arbejdsliv. Æggeproducenter arbejder på en løsning med de brække brystben og så har der været mytteri hos madanmelderne.
Share
Mark as Played
September 7, 2021 80 min
Krim-nyt fra Bornholm, anbefalinger amok; bagværk, tv-serier og albums, den mindst overraskende afsløring i dansk landbrug, alle høns har det elendigt. håropfølgning.
Share
Mark as Played
September 3, 2021 78 min
Vi skal ha flere kvindelige lyttere. Så vi vender hårtab, mandebarsel, Taliban, verdens bedste landshold, partistøtte og latterlige bøder, Messerschmidt hit job og Club Inger!
Share
Mark as Played
August 27, 2021 109 min
VI ER TILBAGE! Kæmpe recap på sommeren, der er gået. OL, Afghanistan, klimarapporter, Dansk Folkeparti, sygeplejerskernes strejke, Konservativ koks, Radikale krænkelser og massage i udenrigspolitisk nævn.
Share
Mark as Played
Stormufti på Dagbladet Information Rune Lykkeberg er sommerens sidste gæst. Vi taler om socialisme, AGF, hvorfor han har en bogklub med departementschefen og 200 andre ting. Og ja, den er lidt lang, men det er bedst sådan. Selvtak!
Share
Mark as Played
Debatredaktør og generelt rasende mand Magnus Barsøe og ugens gæst. Vi taler om boligmarkedsbobbel, finansjournalister, vaccineudrulning, regeringen, Danske Bank, gyldne håndtryk og arveskat. Lige til din sommerferie.
Share
Mark as Played
Madam Commissioner Margrethe Vestager om at skulle bøvle med nogle af verdens mest magtfulde virksomheder, journalister i EU, at have dejlig meget magt, latterlige mennesker på nettet og andre ting.
Share
Mark as Played
June 18, 2021 82 min
Surprise! Vi er tilbage. Ingen arving endnu men masser af raseri over UEFA, TV2 har også haft alt for meget fart på og folk tror ikke rigtigt på det de ser i fjernsynet, og så der kæmpe jødenyt med en vanvittig ny regering.
Share
Mark as Played
June 10, 2021 102 min
EM, EM , EM! Vi gennemgår slutrunden inden den overhovedet er gået i gang, så er et dumt dyrt fad er blevet solgt, der er podningsnyt, drænerdronenyt fra Libyen og en anbefaling af en dejlig gammel film.
Share
Mark as Played
June 3, 2021 79 min
Nyt Studie - tillykke til os. Ydelseskommissionen har lavet et ok langt skriv om kontanthjælp i Danmark og hvorfor vi lige skal ta' og lave det om, Amerikanerne har spioneret løs på Sverige, Norge og Tyskerne - de er selvfølgelige sure, men vi lader som ingenting. Og så lidt generel afstandtagen
Share
Mark as Played
May 28, 2021 70 min
Turen går til Provinsen! Om du vil det eller ej. Regeringen vil rykke tusindvis af studiepladser væk fra de fire største byer. Desværre blev det så ikke til et udrejsecenter på Langeland, det krævede bare tre busser fuld af sure mennersker. Og så går turen både til USA og Østrig OG en eller anden kammerat i forsvaret skulle aldrig ha spist én bøf for ti år siden.
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  Morbid: A True Crime Podcast

  It’s a lighthearted nightmare in here, weirdos! Morbid is a true crime, creepy history and all things spooky podcast hosted by an autopsy technician and a hairstylist. Join us for a heavy dose of research with a dash of comedy thrown in for flavor.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2021 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices