Her Går Det Godt

Her Går Det Godt

Højt humør, ærlige analyser og en yderst selektiv gennemgang af verdens tilstand. Leveret ugentligt af Peter Falktoft og Esben Bjerre

Episodes

December 3, 2021 78 min
Omikron-pressemøde med Mette Frederiksen og kritiske spørgsmål, men men men også snestorm og humør i IKEA. Tennis-chefen fra WTA har gjort det utænkelige og trukket kvindernes tennis ud af Kina. Vi ser den lige an med det OL. Pirater i kummefryseren og ingen aner, hvad der skal ske med dem. Ny fransk præsidentkandidat som i den grad holder højredrejningen. Og så har de tabloide aviser mere end svært ved at få en kommentar fra de ga...
Share
Mark as Played
Breaking fra Samsø - Mytteri om borgmesterposten. DF og de 1000 formandsdrømme. Omni-ifølge-vores-oplysninger-kron mutationen er vel ankommet og vi glæder os allerede til en tredje lock down. TV2 og #metoo-dokumentaren og hvorfor Ekstra Bladet forsætter med at være latterlige. Derudover lidt kaffelikør, boganbefaling og adventsgave.
Share
Mark as Played
November 26, 2021 68 min
GriBskov gør oprør med blå kister og fakkeloptog. Tip en 13'er regnskab. Og så bringer vi en efterlysning og job-nyt. Og så viser det sig simpelthen også, at Arla er kommet til at snyde lidt med deres klimaregnskab.
Share
Mark as Played
November 23, 2021 89 min
Kæmpe anbefaling af anden sæson om alletiders mest vanvittige tigeropdrætter. Hærens knytnæve når simpelthen ikke at blive klar tiden, så vi må klare os med noget gammelt skrammel. Så er der en kinesisk tennisspiller som er blevet væk, julefrokosten i DR er aflyst.
Share
Mark as Played
November 19, 2021 64 min
Opsamling på valget. Socialdemokratiet fik en på trynen i de store byer, Dansk Folkeparti nedsmelter som en atomreaktor i Japan, Konservative brager ind alle steder især i Kolding hvor præsidentvalget løb ud i ingenting, Venstre møffede egentlig bare lidt og på Samsø gik det helt galt for Ulla
Share
Mark as Played
November 17, 2021 261 min
Vi går kommunalvalgsamok. Med ufuldstændige analyser og lange interviews. Vi har besøg af Frederiksbergs egen Brian Holm, Politikens mest rasende mand, Magnus Barsøe og Euromans chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst. Vi kommer rundt i hele landet. Fra en konfus Anders Agger i Ringkøbing-Skjern, til den uforklarlige radikale borgmester i Rebild, til det konservative drama på Frederiksberg over Langeland og Århus.
Share
Mark as Played
November 14, 2021 89 min
Kæmpe kommunalvalgsspecial. Vi kommer hele landet rundt. Fra eksklusion og politianmeldelse i Nordjylland til kristent oprør i Ringkøbing-Skjern over kaptajnen i Århus og Enhedslisten i København.
Share
Mark as Played
November 10, 2021 96 min
Oversvømmelser og grødeskæring i Silkeborg - Danmarks outdoor hovedstad, hvis ikke vandet står op til knæene. Russisk svindlerskib i Skagen, måske to. Mette Facebook Frederiksen og det bedste pressemøde i lang tid, og så en tur til klimamarch med de fire musketerer
Share
Mark as Played
November 5, 2021 87 min
Kæmpe kommunalvalgsgennemgang, tip en 13'er ligesom Hans Engell, fremtidskorrespondenten giver en melding fra COP80, Martin Henriksen er den spidseste spidskandidat i Stevns, og anmeldelser en masse
Share
Mark as Played
October 29, 2021 93 min
Hvorfor er strøm dyrt? Lidt om vand-el og vinter-ild, bajere og bøvl i Thisted, Narkoøen Samsø, slettede sms'er hos Barbara, hypersoniske missiler og optakt til kommunalvalg.
Tak til ugens samarbejdspartner Nextory, få 45 dages fri lytning via www.nextory.com/hgdg5
Share
Mark as Played
Kæmpe efterårsspecial med vores allesammens yndlingsrestmediciner Asser Thomsen. Vi taler obduktioner, true crime, mord eller drab og alt mulig andet.

Tak til ugens samarbejdspartner Nextory, få 45 dages fri lytning via www.nextory.com/hgdg5
Share
Mark as Played
October 15, 2021 64 min
Vi tager en tur til verdens mest skabede nation, Prins Charles er blevet woke, for første og sidste gang har vi indsalget; hvem slukkede lyset. Lidt om Havanasyndrom og auktioner.
Share
Mark as Played
October 8, 2021 76 min
Sheiken over alle sheiker er rullet til Nordengland for at købe sig en fodboldklub. Facebook og instagram var nede - øvøv. Robotterne har overtaget Bornholm. Vi har pisset pesticider i grundvandet og nu har vi endda opdaget det fordi nogen har haft frækheden til at måle efter og så er Norges prinsesse gift med et reptil.
Share
Mark as Played
October 5, 2021 84 min
I dag med nazi-nyt, lidt landbrugsreformforudsigelser, gigantisk skattelæk om verdens rigeste skiderikker, og så går vi nærmest anbefalingsamok.
Share
Mark as Played
October 1, 2021 87 min
Vi har den store rundtur i Jylland. Vi kommer til Ikast, Vojens og til Århus. Så er det slut med burner phones. Det tyske valg er overstået men ingen har sådan for alvor vundet, nogen har set James Bond og så er der stor kunst i Aalborg.
Share
Mark as Played
September 24, 2021 72 min
Ugens bolig er tilbage. Og hvilken bolig! Så er der ubådsnyt, opskrift på en Isbjørn, boligskat or not to boligskat, landbrug og hjerneskader og lidt direktørnyt.
Share
Mark as Played
September 21, 2021 67 min
Frankrig er sure, eller så sure som man nu ka være på diplomatmåden. Rusland lader som om de afholder valg, Socialdemokratiet, Konservative, Radikale og Dansk Folkeparti har holdt nogle meget forskellige årsmøder i weekender. De unge propper nikotin op i under forhuden og det skal de lade være med.
Share
Mark as Played
September 17, 2021 88 min
Turen går til Færøerne og der er både delfiner og nazister. Vi taler også mandebarsel og selvfølgelig en opfølgning på Martin Henriksems træ. UFO-nyt, og lidt overvågningsnyt
Share
Mark as Played
September 14, 2021 75 min
Møn orker ikke et feriecenter, så nu har de simpelthen sat sure skilte op. Og i Holland er de også sure, men på landbruget, så det gir mening. I Dansk Folkeparti er de også rasende, men det er primært på hinanden. Og så lidt fodbold og en gammel talende and.
Share
Mark as Played
September 10, 2021 74 min
Kattegatbro og not Kattegatbro. Vi tager lige en status og er der nogen, der nogensinde har fortrudt en bro? Regering skal bede om, at de nyuddannede lige strammer sig lidt an både økonomisk og med forhåbningerne til deres fremtidige arbejdsliv. Æggeproducenter arbejder på en løsning med de brække brystben og så har der været mytteri hos madanmelderne.
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Dateline NBC

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  Around the NFL

  NFL.com's "Around the NFL" crew (Gregg Rosenthal, Dan Hanzus and Marc Sessler) break down the latest football news, with a dash of mirth.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2021 iHeartMedia, Inc.

  • Help
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • AdChoicesAd Choices