Hjertets Medicin

Hjertets Medicin

Hjertets Medicin med Pernille Simmelsgaard - er inspiration til at leve i dybere forbindelse med jordens og din egen universelle visdom. I balance og helhed, med hjertet forrest, og rødder i den urgamle Maya-indianske visdomstradition.

Episodes

November 22, 2023 18 mins
None
Mark as Played
Første fase i vinterens drømmehi: Overgivelse og Indre Høst. Land i dybere resonans med Moder Jord, dig selv & der hvor du er lige nu. Du høster de gaver, indsigter og læringer som året har bragt, og finder essensen.
Mark as Played
Trommemeditation og en indre rejse, hvor du kan forbinde dig med Moder Jord og mærke naturen i dig. Sætte dybere rødder, og stå stærkere i skiftet mellem det gamle og det nye. Så du kan slippe det du var, favne det som kommer, og lytte til dit hjertes forårskald.
Mark as Played
November 9, 2022 21 mins
En stund med trommen ved dit indre bål, hvor du kan finde ro, reflektere, og høste erfaringer og indsigter fra sommerens manifestation
Mark as Played
Efteråret kalder på refleksion og indre høst af de ting du har skabt i løbet af året, og de insigter og læringer du kan tage med dig videre
Mark as Played
June 14, 2022 15 mins
Meditativ drømmende rejse, der åbner for intuitionen og hjertet, og guider dig på vej
Mark as Played
June 2, 2022 18 mins
Tag med på en meditativ drømmerejse ad livets flod
Mark as Played
June 2, 2022 16 mins
Bliv inspireret til at finde din egen vej, og det som du ressonerer med, og at følge livets puls.
Mark as Played
April 7, 2022 21 mins
Lad dine drømmefrø spire og gro i foråret, ved at træde stier og skabe fra hjertet.
Mark as Played
January 21, 2022 13 mins
En meditativ stund og en indre rejse, hvor du kan mærke, lytte og være en stund med dine drømmefrø og Moder Jords nærende muld.
Mark as Played
January 21, 2022 14 mins
Bliv opmærksom på, lyt til og vær med dine indre drømmefrø, det som hjertet kalder på at være og at skabe i denne tid. Det næste skridt på din vej - og på vejen tilbage til din essens og den du er.
Mark as Played
January 7, 2022 13 mins
En guidet trommemeditation der hjælper dig med at finde ro og grounding, og slippe det du har brug for. Mærk trommens rolige hjerteslag, og læn dig ind i Moder Jords favn til et øjebliks væren.
Mark as Played
January 7, 2022 14 mins
Inspiration til at favne og være med det nye år, blive mere stille indeni, og bruge januars vinterhi til at lytte til hjertets og intuitionens stemme. For at kunne mærke hvor du er, hvor du er på vej hen, og hvem du ønsker at være i tiden der kommer.
Mark as Played
Solhverv indbyder til refleksion over året der er gået, at se tilbage og høste de indre gaver og læringer som denne tid har bragt. Mærke der hvor vi er, det som skal med videre og det som vi har brug for at slippe. For at kunne læne os ind i vinterens rolige energi og væren.
Mark as Played
Introduktion til Hjertets Medicin - Maya-indiansk Earth Wisdom og det at træde stier fra hjertet, i den nye tid vi er i. Læs mere om Pernille Simmelsgaard og hendes virke på www.leadersbyheart.dk og www.hjertetsmedicin.dk
Mark as Played
December 16, 2021 1 min
En kort introduktion til vejen med Hjertets Medicin
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  The Dan Bongino Show

  He’s a former Secret Service Agent, former NYPD officer, and New York Times best-selling author. Join Dan Bongino each weekday as he tackles the hottest political issues, debunking both liberal and Republican establishment rhetoric.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2023 iHeartMedia, Inc.