ראש השנה בפתח- החלטות, חשבון נפש, רשימות, מה עשינו, מה לא, הלקאה עצמית, הבטחה לשינוי והופ- חזרה לשגרה.
כולנו מכירות את הלופ הזה שקורה לנו בפתח שנה חדשה ובתאריכים סימבוליים שמבקשים מאיתנו לחשב מסלול ולקחת החלטות על איך אנחנו רוצות שהעמוד הראשון בספר של השנה ייראה.
אז הפעם החלטתי לעשות מעשה!
כמו שאני תמיד אומרת ״זה לא יהיה בסדר, זה נעשה שיהיה בסדר״.
אז זה לא שיקרה שינוי, זה שאנחנו נעשה וניצור ונזיז ונגרום לשינויים קטנים לקרות בדרך שנצעד בה ביחד,
והיום אנחנו עושות את הצעד הראשון.
לפני 12 שנים ביצעתי את ספר ההדרכה ״דרך האמן״ וחיי השתנו מן הקצה אל הקצה. ממלצרית בברים ומדריכה במוזיאון הגעתי בבת אחת לראיין את גל גדות.
מאז כל פעם שאני מרגישה קצת תקועה, קצת חסרת כיוון, קצת מבולבלת ושחוקה אני חוזרת לתרגילים מהספר האייקוני של ג׳וליה קמרון והפעם החלטתי שאני לוקחת אתכן איתי אל המסע.
כל שאתן צריכות זה מחברת ושעה ביום שהיא רק בשבילכן, הפרק הזה אני פורטת לכן את התהליך ומסבירה מה יקרה במסע
ובמשך 12 שבועות בסוף כל פרק אתן תקבלו את המסר וההסברים לשבוע הקרוב ותוכלו גם לעקוב אחרי העמוד של הפודקאסט באינסטגרם בשביל לקבל את כל הפרטים ולתחושת ליווי מלאה.
זה באמת לא דורש הרבה, רק רצון ואהבה לעצמך 🤍
בואי נסיר את האבק מהרצון, ונגלה את התשוקה שלך בחיים ולחיים.
ליחצי פליי ובואי נצעד ביחד אל עבר שנה מלאת יצירה, כוונה ועשייה ונגרום לשנה הזאת להיות הכי טובה. זה בידיים שלנו.
לינק לעמוד האינסטגרם של הפודקאסט
https://www.instagram.com/intome_by_vachtelit?igsh=MWNzdGNxMXhtZDNt
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Dateline NBC
Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations. Follow now to get the latest episodes of Dateline NBC completely free, or subscribe to Dateline Premium for ad-free listening and exclusive bonus content: DatelinePremium.com
Stuff You Should Know
If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.
The Breakfast Club
The World's Most Dangerous Morning Show, The Breakfast Club, With DJ Envy, Jess Hilarious, And Charlamagne Tha God!