Jeg bli'r

Jeg bli'r

60% af alle bornholmske unge er flyttet fra Bornholm, inden de er fyldt 26 år. I en fortælling om drømme, værdier, kærlighed, familie og relationer kommer vi helt tæt på unge, der alle har taget samme beslutning: De bli’r på Bornholm. Blandt andet møder vi Thea på 25 år, der formår at forene livet som influencer, butiksansat og enlig mor i sin hjemby Nexø.

Episodes

November 18, 2021 26 min
Med rander under øjnene efter en spændende valgaften, har værtinde Stine Lysemose samlet tre unge mennesker til pizza, sodavand og til en snak om udfaldet af kommunalvalget dagen derpå. Vi taler om alt det, der betyder noget for de unge på Bornholm, håb for fremtiden og hvordan de tre unge fyre nu selv har engageret sig i politik. I programmet gæster 20-årige Sebastian Larvad, 23-årige Lars Kristian Nielsen og 24-årige Kristoffer K...
Share
Mark as Played
I femte og sidste afsnit af “Jeg bli´r” er vi rykket ind på Campus. Vi har slået os ned i en helt særlig lounge, og her taler vi blandt andet om misbrug, stemmepligt og godt studiemiljø. Vores gæster er: Zarina Drejer, Sille Grænge, Patricia Mulbjerg og Heidi Olsson.
Share
Mark as Played
I torsdagens udgave af "Jeg bli'r" er vi taget på besøg i to ungdomsboliger i Rønne, hvor de unge tilflyttere er i fokus. Hvordan falder man bedst muligt til? Er Tinder en måde at få nye venner på? Og hvordan overtaler man sin kæreste fra Århus til at flytte til Bornholm? Dagens gæster er Rebecca Jessen, Michael Mortensen, Sebastian Larvad, Lukas Nielsen og Nicole Alexandra Jacobsen.
Share
Mark as Played
I tredje episode af “Jeg bli’r” møder vi fire jævnaldrende bornholmere, som laver fire vidt forskellige ting i dagligdagen. Vi snakker blandt andet om uddannelse på Bornholm, familieliv og om en efterspurgt folkeracebane, mens vi besøger et bilværksted i Hasle. Dagens gæster er Michelle Thorsen, Nikolaj Beyer, Cecilia Steinlein og Tobias Rønne.
Share
Mark as Played
I anden episode af "Jeg bli'r" møder vi både en næste-, første-, anden-, og tredjegangsvælger. Vi snakker om presset i dagsinstitutionerne, familiestiftelse og et savn til flere fritidstilbud. I dagens program gæster David Daniel Olsen, Louise Larsen, Karoline Lind Hartvig Nielsen, Kasper Brehmer Böye.
Share
Mark as Played
November 8, 2021 19 min
Lyt til første episode af "Jeg bli'r", hvor du kan høre fra nogle af de unge bornholmere og tilflyttere, der aktivt har valgt Bornholm som en del af deres fremtid. I denne episode gæster Maja Windahl Hansen, Julie Tørnstrøm, Nellie von Arenstorff og Thea Claudius programmet.
Share
Mark as Played

Popular Podcasts

  Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

  Crime Junkie

  If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

  Stuff You Should Know

  If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks then look no further. Josh and Chuck have you covered.

  The Daily

  This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  The Bobby Bones Show

  Listen to 'The Bobby Bones Show' by downloading the daily full replay.

Advertise With Us

For You

  Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

  Connect

  © 2022 iHeartMedia, Inc.